Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:19:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 9 част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 9 част (Прочетена 140410 пъти)
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
Отг: Дреболийки - 9 част
«
Отговор #180 -:
юни 25, 2009, 23:38:07 »
Момичета...вижте в този фаил по на долу има интересни идеи ...на 105-та страница има много хубава кошничка с калийки а на 109-та са карфичките с които са правени...за тези които искат да закичват гостите си та дори и за близките един такъв начин ми се струва супер...а и много по лесно се закичва...
има и много други интересни идейки за подаръчета за гости които могат да се импровизират...надявам се да го отваря
http://www.detallisimo.com/images/assets/pdf/bodas-2009.pdf
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #181 -:
юни 25, 2009, 23:56:06 »
Цитат на: ani_4ka_p в юни 25, 2009, 09:19:21
Наси благодаря ти, аз всъщност така и мислех да направя, много харесвам оранжевото. Ще видя дали ще намеря сухи ароматни листа , ако ли не според мен няма да е фатално. Защото самите маси ще са май от по-тесните и не знам дали няма да стане много притрупано. Сега се чудя друго за нашата маса, дали да си поръчам украса от цветя на жената която ще ми прави булчинският букет, или сама да си направя букетчета от хризантеми, защото на другите маси ще има такива на три места.? Със сигурност искам да имам свещи от тези на Рефан по-големите, но за цветята, дали ако сама си направя на пиафлора с хризантеми няма да стои красиво, или е прекалено семпло?
За да не се мъчиш със пиафлора ,защото и там си има начин на подреждане за да се получи по лесния вариант е да си вземеш няколко малки вази 6 на бр. примерно и в тях да сложиш иматакива оранжеви /праскова камъни / и вода и вътре цветята . И после по цялата дължина на масата да сложиш една ваза една свещ от по големите в същия цвят и така по цялата маса от пред . Успех ти пожелавам ще се справиш сигурна съм !
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #182 -:
юни 26, 2009, 09:03:22 »
BeRa отваря се и има страхотни неща вътре. От кой сайт е този каталог и може ли дасе поръчва по интернет?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #183 -:
юни 26, 2009, 09:57:38 »
lady_in_love
много са ти хубави нещата. И аз искам такива свещи. И те ли са то от Асеновград.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #184 -:
юни 26, 2009, 10:02:58 »
Момичета колко късметчета трябва да се хвърлят?Аз съм взела единия комплект,които е с бройки равни на моите години!Но трябва ли да взимам още толковаа за хвърляне и пред църквата?Аз мислех че само пред ритуалната се хвърлят???
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #185 -:
юни 26, 2009, 10:10:28 »
Мила, всеки казва различно за късметчетата. Аз също мислех да са броя на годините ми, но в крайна сметка станаха много повече. Иска ми се повече хора да могат да си вземат от тях, а и доста от хората ще присъстват само на ритуалите. Отделно и кумата искаше да вземе от нея си и реших, че няма смисъл да ги правя под определена бройка. Ако ти искаш и на двете места да хвърляте късметчета, направи га.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #186 -:
юни 26, 2009, 10:14:20 »
Рубин, както си прецениш и според условията на църквата - знам, че има църкви, които изрично искат не жито в насипен вид, а в тюл, т.е. късметчета. Други пък изискват да се хвърля жито. Трети нямат никакви претенции
Питай как е в твоята църква. Доста момичета предвиждат хвърляне на късмети и пред ритуалната, и пред църквата.
За бройката - знам, че трябва да са колкото годините на булката, но нечетно число. Аз съм предвидила 29 - моите години на сватбата + 1, за да е нечетно число. Но не мисля, че е от огромно значение колко точно ще бъдат. При по-големите сватби се предвиждат повече.
Да ви се похваля, днес ми дойдоха късметите по куриер. Прекрасни са! Получих ги в ароматизирана на ванилия кутия, с мила благодарствена картичка. Много съм доволна!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #187 -:
юни 26, 2009, 10:17:42 »
soulless
можеш ли да ни покажеш снимки
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #188 -:
юни 26, 2009, 10:20:25 »
Благодаря ви момичета!Утре ще купуваме последните неща и ще реша!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #189 -:
юни 26, 2009, 12:22:03 »
Цитат на: valia_diva в юни 26, 2009, 10:17:42
soulless
можеш ли да ни покажеш снимки
Вале, ще покажа, тези дни ще наснимам всичко да се похваля и аз
Активен
VlaDka
Регистриран
«
Отговор #190 -:
юни 26, 2009, 19:06:53 »
Момичета омръзнало ли ви е от традиционните късметчета? На мене лично да и за това с майката на моя приятел решихме да ги направим малко по различни- с един голям бонбон ..но какво ви разказвам ако искате вижте снимките в сайтчето в подписа ми.Има снимки на украса за шампанско,оригинални свещници,чаши и какво ли още не
«
Последна редакция: юни 27, 2009, 01:59:23 от VlaDka
»
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #191 -:
юни 26, 2009, 19:34:13 »
valia_diva
да свещите са от Асеновград от едно малко магазинче до спирката на 1 още преди голямото колело преди центъра.Ако искаш пиши на лични да ти обесня по подробно къде е магазинчето.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #192 -:
юни 27, 2009, 13:35:20 »
Наси, благодаря ти за идеята.Вие такива красоти творите.
Ще се възползвам може би. Вчера ходихме до ресторанта и много от нещата се изясниха, това което ме притеснява, е че май ще събират две маси по 1.80 , за да се съберем с кумовете. А това означава, че ще трябва по-обемна украса.
Днес си намерих пеперудки като кристалчета, много съм щастлива, защото 100 бр ще ми излязат към 5.00 лв, а са много нежни. Имам ги в галерията, снимката е малко мътна, но е снимано с телефона, има и други камъчета във формата на сърца, топчета. Взех си и тюл за масите, но ще ги снимам довечера, цвят екрю е, като най-тъмното на роклята ми, но е толкова прозрачно стои страхотно.
А и тейбълките вече са готови, отново е мътна снимката, но мисля се вижда идеята. Остава и да уредя мандаринки, на които да се сложат.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #193 -:
юни 27, 2009, 16:12:23 »
Цитат на: Мърче в юни 26, 2009, 09:03:22
BeRa отваря се и има страхотни неща вътре. От кой сайт е този каталог и може ли дасе поръчва по интернет?
Мърче ето това е сайта
http://www.detallisimo.com/bodas.asp
испанси е,...сякак може да се дават поръчки но за бг не знам дали е възможно...
най малкото за идеи може да се ползва...
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #194 -:
юни 28, 2009, 10:22:25 »
Айде и аз съм готова с кошничките и маалка част от късметчетата. Показвам ги, момичета и моля за мнения, трябва ли да променям нещо и какво?
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/mucito/IMGP0310.jpg.html?action=gallery
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/mucito/IMGP0312.jpg.html?action=gallery
Реших едната част от късметчетата да са с розички, защото все ме обвиняват, че нещата не били "сватбени", ноо другите ще са с морски мъничета вместо цветчета. Трябва само да си купя още оранжева панделка, че докато се усъвършенствам с тея розички, доста изхабих
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...