Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 21:55:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5  (Прочетена 177197 пъти)

ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юни 08, 2009, 13:36:52 »

Петя, много е красиво. Bravo
За арката, наистина би било да е с естествени цветя, но за хора които имат ограничение в бюджета е малко трудно. Затова нашите ще са изкуствени.
Цветовете на сватбата са вече известви екрю и оранжево. Вече можем да започваме подготовката, но все още незнам колко маси ще бъдат разположени на сватбата. Ако са по-дълги според вас достатъчно ли е да има от двете страни на масите букетчета или цветни декорации и свещи?  Като казвам дълги имам предвед по 15 човека на маса от едната и 15 от другата страна.
Иначе на самите маси ще има парчета оранжев тюл /ако намерим/ и светли камъчета или пясък, екрю или оранжев ще видим и свещички. Това мисля е достатъчно.
Пред всеки ще има тейбълка все още обмисляме варианта дали да бъде на ябълка или мандаринка и на дървена пръчка написано името.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #16 -: юни 08, 2009, 13:40:54 »

Мога да ти кажа къде има оранжев тюл, но цените са по-скъпи, отколкото за воал и те съветвам да си вземеш воал. и без друго стои по-нежно!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: юни 08, 2009, 13:43:47 »

За понпоните - аз пробвах с такава тишу хартия със 8 пласта и стана малко претрупан. Ще пробвам и с по малко, защото в основата където се завързва не мога да разгъна добре пластовете. На нещо никой не ми  ги харесва кой знае колко и накрая може да си ми останат за украса вкъщи  nea
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: юни 08, 2009, 13:47:31 »

Ами в интерес на истината аз още не съм и търсила Амелия, защото ние онзи ден всехме костюма. А иначе ни казаха за Търговище един цех за пердета, имало и тюлове,може да има и воали. Ти за каква цена говориш? И това къде е.
Вале, ние също си взехме такава хартия тишу, но не ни остана време да я изпробваме. Самата хартия малко прилича на покривка, на места е съвсем светло към прозрачно бяло и има златни нишки. И аз подозирам, че нашата украса няма да стане.
Открих сайт със страшно много идеи. Може би е пускан някога http://ukrasa-bg.com/galerianov.aspx
« Последна редакция: юни 08, 2009, 17:38:53 от ani_4ka_p » Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: юни 09, 2009, 13:06:49 »

Идеята на petia81 ми допада, изглежда красиво и няма да много скъпо. Аз мисля да купя някакви подобни стъклени вази и да си направя подобна аранжировка. Ако са по-високи няма да се скриват от бутилките и храната на масите.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: юни 09, 2009, 22:11:30 »

Аз си купих такива свещници. Мисля да ги аранжирам с панделка и до тях да сложа една малка чашка като за уиски с пиафлора и цветя

* svestnik (612 x 816) (459 x 612).jpg (58.18 KB, 459x612 - видяно 447 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 09, 2009, 23:48:48 »

приличат ми на свещници от джъмбо, от там ли са?
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юни 10, 2009, 08:13:42 »

Хм... неееееееее от Илиенци са
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юни 10, 2009, 09:18:41 »

ето свещите ни за ресторанта

* Kushadasi 037.jpg (25.03 KB, 336x448 - видяно 403 пъти.)
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: юни 10, 2009, 12:23:46 »

Аз все още си мисля за украсите по масите? И нищо не мога да измисля, чудя се на какво да се спра. Със сигурност ще има ленти върху покривката, в цвят праскова, поръчала съм си и цветни камъчета, които да са разпръснати, обаче се чудя дали да сложа само свещници, такива като на Мърче, на три места на всяка маса и отделно декорации с хризантеми. Или  пък декорацията да бъде с някакъв стъклен съд, с вода, като отдолу също има камъчета, по три цветенца отгоре и плаващи свещи.
Ресторанта ни е непретенциозен, аз бях пускала снимка. Фактически тази полянка,която се вижда в далечината, там ще има разположени три маси във формата на П.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: юни 10, 2009, 13:35:54 »

Момичета освен от борсата на Д. Петков къде другаде може да се вземе зеленина за букети в София?
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юни 10, 2009, 14:32:58 »

Аз пък си мисля за нещо зелено - някой да има "зелена" идея за сватба? Представям си зелени ленти на бели покривки, цветя и съответно зелени салфетки и подходящи свещи, може би не точно зелени за да не стане прекалено?!?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юни 10, 2009, 15:17:34 »

Хм... неееееееее от Илиенци са
там има май само един магазин за стъклени неща - или греша?
колко са на бройка?
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: юни 10, 2009, 15:28:23 »

Мърче какво ти струваха свешниците като единична цена?
1.50 за бр. на едро. Харесаха ми защото са високи, а дребната украсе се губи сред чиниите и бутилките.
anbibian не се сещам ти точно за кой магазин говориш -аз ги купих от едното от двете магазинчета за сватбени неща - от централния вход в ляво

siss моята сватба ще е в зелено и бяло. Имам разни идейка ама още ми оставата повече от два месеца до сватбата и не съм направила много неща. Имам разни идейки свалени от нета. Ако искаш прати ми мейла си на лични и ще ти пусна някои снимки, а после и на нещата, които аз правя.
« Последна редакция: юни 10, 2009, 15:31:17 от Мърче » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юни 10, 2009, 15:43:00 »

аха ясно мърче разбрах от къде са
аз мислех, че са от стъкларски магазин
и в прочем в джъмбо бяха около 2 - 2.5, така че май и аз ще се разходя до илиянци скоро  smile
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: