Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 04:48:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 133628 пъти)

Alexa_sf
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: юли 06, 2009, 15:24:31 »

ето ме и мен с вече избрани халки (не се шашкайте - ние просто си падаме по-нестандартни: http://www.kodega.com/show_product/TNM-2653/87/1///yahoo

С плейлистата доникъде не стигнах, и аз се видях в чудо за колата, но за разлика от теб Били, се опитвам да намеря стилна голяма кола от някой познат, защото наистина не ми се ще да включвам в бюджета и това...Даже и окраса съм избрала...само да намеря колата, на която да я сложа Wink

Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: юли 06, 2009, 15:41:54 »

ееее, Alexa страшно ме изкефиха халките ви!!!!!!!!!!!!!!!
аз не стандартно казвам на всичко различно от 2 класически халки, така че  Bravo
страхотни са!
а ще бъдат бяло или жълто злато? или розово?
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: юли 06, 2009, 17:26:24 »

Халките са невероятни, много ми харесват  good
За кола- Лети каза, че в Стара Загора няма под наем черен джип  GROAN
За DJ- попаднах на DJ MUSIC COMPANY съвсем случайно, от google. Не знам как работят, малко наслуки ги избрах, дано да не е грешка.
Ако все пак някой разбере за джип, който можем да наемем, да казва, че накрая май ще трябва да се съглася да се возим с колата на един приятел, а на мен не ми се иска  nea
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: юли 06, 2009, 18:07:13 »

Били, не може ли от Казанлък да си намериш...проверявала ли си там? Може да излезе с малко повече транспортни разходи, но пък ако все пак има точно такъв джип...най-малкото може да се проучи  good

А халките ще бъдат от титаний със сребърна лентичка и моята с мъъъъничък диамант...доста са различни от стандартните материали, но пък мен ме кефят tease
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: юли 06, 2009, 19:39:49 »

Алекс, а знаеш ли от къде конкретно в Казанлък може да се наеме?
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: юли 07, 2009, 07:13:28 »

Добро утро момичета,

Били, сега се сещам, че Зикото дават коли под наем.... (ако не си проверявала). И намерих още един сайт за рента кар в Стара Загора http://www.estarscars.eu/automobiles.html , но не видях джипове.
Ако искаш провери ги...
« Последна редакция: юли 07, 2009, 08:20:21 от Elitooo » Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: юли 07, 2009, 08:34:10 »

Ели, ходих и там, но не ми предложиха нищо интересно
Активен
sun_riZe
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: юли 07, 2009, 09:30:02 »

Elitooo поздравления и от мен, пожелавам ви дълъг и изпълнен с красиви мигове семеен живот. Много хубаво изглежда всичко, съдейки по снимките. Видях, че вие сте били в "Кипарис", там мислим и ние да правим нашата сватба. Искам да те питам колко човека бяхте, за да мога да преценя дали нашите гости ще могат да се поберат там и същевременно да не бъде много претрупано. По снимките ми изглежда , че хората не са "един върхо друг", но все пак ще съм ти благодарна ако ми дадеш своята лична преценка.  help. Имахте ли достатъчно място за танци, хорца? Като цяло програмата в ресторанта добре ли беше организирана?   blush
Активен
deskata_2002
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #413 -: юли 07, 2009, 10:32:23 »

Мoята я има в албума но нищо ще я напиша след 9 дни ,  на 30.05.2009 г danceg

Супер, нашата пък е на 29 Август. : girl_wink
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: юли 07, 2009, 10:48:33 »

Били, не съм запозната с Казанлъшките рент фирми, но можеш да попиташ във форума булките от Казанлък...много са услужливи и ако има такъв джип със сигурност ще ти кажат.

Момичета, може ли някой да ми обясни за тази сладкарница Рожден ден - правят ли пастички, достатъчно хубаво ли изглеждат и на каква цена. Не можах да кача снимки тук, но в галерията ми има и все не ми се вярва да успеят да докарат този външен вид pardon . Моля ви ако някой има опит с тях да каже. Аз дори не знам къде се намира сладкарницата, а в събота съм планирала да дойда в СтЗ и да пробваме. blum
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: юли 07, 2009, 10:56:06 »

Момичета, тъй като ние имаме една идея - да направим и съвсем малка (до 20ина души) традиционна българска сватба, с носиите и т.н. А това означава, че трябва да се организираме като дати и всичко останало преди другата, имате ли идея за готин (странно звучи ама  blush) Имам предвид свестен и не някой студен сухар...) свещеник, който би се съгласил също така да ни бракосъчетае преди гражданския, ей така на доверие и после да му занесем документа. Защото искаме да е преди голямото тържество, а и да имаме време да отпочинем поне седмица...

Чета за Кипариса и си мисля каква е ирония всичко scratch one-s head Живея на три минути оттам и щеше да ми е много по-удобно, а си избрах ресторант, който е в другия край на града insane

Алекса, ето сайта им. Правят всичко, като гледам снимките. Аз съм опитвала тортите им и са вкусни. Има дори и карта с местоположението им, както и телефони.

http://www.denrojden.com/
« Последна редакция: юли 07, 2009, 10:58:51 от velvet » Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: юли 07, 2009, 12:21:08 »

Alexa - ще се справят с това което ти искаш, ти имаш 2 снимки - но и мъфините и другите няма да са им никакъв проблем..
виждала съм уникални красоти от Рожден ден, така че да не те тревожи това дали ще се справят!
виж нашата торта - тя е от там и имаще умалени на нашите - досущ такива като голямата, само че мини - СТРАХОТНИ сладурести пастички.
няма да сгрешиш с тях мисля а  good Wink
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: юли 07, 2009, 12:38:58 »

Много благодаря за картата velvet, а Roshko вашата торта изглежда уникална...ако успеят и такива малки да ми направят ще е просто чудесно (че имам безумната идея да си поръчам тортата в София и да си я пренеса невредима в началото на август tease , знам че е невъзможно ...)
Roshko, знаеш ли какви са цените на пастичките там?
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: юли 07, 2009, 12:44:42 »

sun_riZe , ние бяхме 96 човека.... Имаше достатъчно място за танци.... smile До колкото си спомням капацитета на ресторанта е 120 човека като това включва и масите отвън.... При нашия случай всички бяхме вътре, само масата на Лети и Светла (водещата и операторите) беше отвън.....
Аз лично съм доволна от всичко като цяло и много се забавлявах...., но имам и моменти за които не си спомням  girl_haha Чакам вече да гледам и диска..... smile
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: юли 07, 2009, 13:06:32 »

Аз се чудех нещо... В ресторанта поръчвахте ли порции за сватбен агент, фотографи, DJ? Споделете, да не вземем да се изложим пред хората  Blush
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: