Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:22:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127844 пъти)

gery33
Новак
*
Публикации: 18

Badi! Prosto Badi... ijivei vseki mig palnocenno

« Отговор #345 -: юли 28, 2009, 23:50:48 »

В Пловдив има толкова много ресторанти - свят да ти се завие. Мисля, че в който и да е ресторант, при една красива украса, грижливо отношение и добър екип дали ще си в Руски клуб или в който и да е друг е почти все едно smile
И все пак много важен е бюджета който сте приготвили.
Аз не съм била на сватба в Руски клуб, но съм го посещавала и е хубаво.
Какъв е куверта там? Някой знае ли smile
Нашата сватба беше в Ленинград, но на кумувете е догодина и ще трябва да избираме къде.
Харесали са си много Джиа Бийч и Пълдин smile
« Последна редакция: юли 29, 2009, 00:06:29 от gergyna » Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: юли 29, 2009, 07:14:12 »

Здравейте, от доста време чета форума само като гост. Сега реших да се регистрирам, защото до сватбата ми остават 2 месеца и имам нужда от малко помощ.
Някой има ли впечатление от сватба в р-т Руски клуб?
Milenium 80 от пловдивските булки миналата година се жени там, може би ако прочетеш темата за нейната сватба или по-старите теми за пловдивските булки ще намериш информация.
 доклокото си спомням куверта беше евтин и мисля, че бяха доволни.
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: юли 29, 2009, 07:40:07 »

аз съм чувала само хубави неща за Руския клуб.
gergyna не ви съветвам да ходите в джията. нашата сватба беше там и останах крайно недоволна от почти всичко NO
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юли 29, 2009, 07:43:10 »

аз за Пълдин имам доста лоши отзиви, много лъжат, крадат и са супер мързеливи сервитьорите, а и продуктите са често развалени.
Активен
veneciq
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #349 -: юли 29, 2009, 08:55:03 »

А как вървят кувертите горе долу? Къде правят изнесен ритуал? Колко време по-рано запазвате места?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: юли 29, 2009, 09:02:17 »

Кувертите в Пловдив вървят от 18 до 50лв. Мисля, че във всеки един ресторант правят изнесен ритуал. Нашия ресторант го запазихме началото на февруари и датата която първоначално искахме вече беше резервирана.
Активен
veneciq
Любопитен
*

« Отговор #351 -: юли 29, 2009, 09:07:29 »

Това са шест месеца по-рано ли Girl_hide
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юли 29, 2009, 09:12:25 »

Това са шест месеца по-рано ли Girl_hide

Ми аз моя ресторант го бях резервирала 1 година по-рано, което си е доста време принципно, но поне си сигурна че имаш желания ресторант. Мисля че 6 месеца по-рано е добър вариант smile
Активен
veneciq
Любопитен
*

« Отговор #353 -: юли 29, 2009, 09:15:39 »

Oh my ... не съм очаквала, че толкова по-рано се регистрира всичко направо ме разбихте  Wink
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: юли 29, 2009, 09:35:40 »

Д а и за църквата, ако имате венчавка е по същия начин. За да сте сигурни, че ще запазите най-подходящия час. Аз и преди съм го казвала - запазих първо ресторанта, после ритуала и като отидох в църквата нашия час беше вече зает. За това дръпнахме ритуала по-рано и съответно после запазихме и по-ранен час за църквата.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: юли 29, 2009, 10:27:48 »

аз също съм казвала вече, но за новодошлите, аз започнах да търся ресторант началото на февруари като исках сватбата ми да е края на август, началото на септември и какво беше учудването ми, когато установих, че няма свободни съботи за тези месеци в хубавите ресторанти-Тримонцуим, Новотела, марица, ужас, добре че имаше свободна дата в Резиденцията smile
а пък после ходих да чакам от 7,30 на първата дата , в която записваха за август в дома на младоженците, защото има 2 изнесени ритуала в 18,30 и 2 в 19.30 , аз държах много да съм в 18,30 и успях да се вредя , но си имаше огромна опашка като дойдоха служителите , поне 30 човека.
така че ако имате претенции трябва по-отрано да се действа. Ако пък ви е все едно има много ресторанти в Пловдив и все някой ще е свободен, но остават по-кофти часове в дома на младоженците
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: юли 29, 2009, 10:49:19 »

А когато ние отидохме началото на май в гражданското за нашата дата 30 август нямаше свободен час crazy или имаше, но беше за 10:30ч. smile Там часовете за съответния месец почват да ги записват 6 месеца по-рано:)
Активен
veni1007
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: юли 29, 2009, 11:11:31 »

Момичета здравейте аз май по-добре да не казвам кой е нашият ресторант но все пак бяхме там на сватба всичко беше много добре и решихме и ние там-Глобус........доста отзиви отрицателни прочетох ,но вече е капарирано всичко и ми остава да се моля всичко да мине добре ...но не разполагаме с повече парички ,не че не знам и не съм информирана достатъчно добре за хубавите ресторанти.....а иначе и ние започнахме да се стягаме още април месец за септември ,така че наистина е добре да имаме повечко време
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: юли 29, 2009, 12:12:25 »

Вени не се тревожи, щом сте били на сватба там и ви е харесало , значи всико е ок, добре е може би да поговориш предварително с управителите и да уточните нещата, които могат да са ви проблемни
Активен
golden_angel
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: юли 29, 2009, 14:46:42 »

общо взето в пловдив кувртите са еднакви и варират от 20 до... колкото си направиш. ресторанта е важенама пък не четете всички отзиви за вашия ресторант. щом на вас ви харесва значи ще е "вашият". и за моя ресторант изчетох във форумите какво ли не, но пък аз съм възхитена. и така всеки си има мнение по въпроса за рестранта. не на всеки може да се угоди. гледайте на вас да ви харесва!!! Wink
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: