Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:45:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127918 пъти)

Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: май 29, 2009, 09:40:38 »

Ейй, какви суперлативи..чак срам да го хване човек.Наистина Лази стана мн яка с тая прическа,и с грима,просто върхааа yahoo
Незнам дали е удачно да напиша координатите тук, но който иска нека ми пише на лични и няма проблем да ги дам:)
Елии, и аз вече искам да идва тая сватба чее  star insane ама още малко остана и минавам към другия бряг.
Аз днес отивам окончателно да поръчам букета че да не остана без букет докато се натуткам  blum
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: май 29, 2009, 14:47:57 »

Синдарела, не мога и аз да не те похваля за страхотната прическа. Въпреки, че и със спусната коса изглеждаш прекрасно тази е твоята прическа и с камъчета ще е просто ненадмината.   Bravo  give_rose
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: май 29, 2009, 15:48:12 »

Криси, Синдарела, направо съм възхитена. Прическите ви отиват много, а в съчетание с роклята и грима направо си представям какви принцеси ще сте. Поздравления и за фризьорката ( май и аз ще искам нейни координати).  smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: май 29, 2009, 15:51:34 »

Момичета, някоя от вас има ли наблюдение за работата на ателие ШИК на долната част на главната срещу Детмаг
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: май 29, 2009, 20:24:24 »

Благодаря на всички за милите думи, радвам се че ви харесва, координати търсете от Криси и цените са повече от перфектни.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: май 29, 2009, 21:38:44 »

Cinderellka, супер е прическата! Направо идеално!!!
Както и на Кристинка smile Браво на фризьорката, момичета.
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #156 -: май 31, 2009, 10:09:12 »

Мацки, някоя от вас знае ли как работи Мими от салон "Pretty woman"? Вчера минах през няколко салона, но май съм се спряла на Слави за грима и ми се иска фризьора да е от същия салон или поне в близост, за да не обикалям целия град.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: май 31, 2009, 17:21:27 »

Zaio, Мими от Прити уоман прави моята сватбена прическа.
Аз съм доволна, виж галерията! good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: май 31, 2009, 17:52:26 »

Ето и моят пост с благодарности за всички, които бяха съпричастни към нашия сватбен ден!

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,19751.0.html
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #159 -: май 31, 2009, 18:25:20 »

elean, прическата ти стои много добре good. Аз искам пусната коса, но се надявам, че фризьорката ще ми измисли нещо по-така  blum. Ти имаше ли проблеми с косата, с грима? Май, така като гледам, ще съм със същия екип. Ако не ги изтърва разбира се, че Слави се оказа доста търсен. Чудя се дали да рискувам без пробни прическа и грим....
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: май 31, 2009, 19:43:51 »

аз правих пробни...
На пробния грим Слави ми отдели един час
В деня на сватбата - 20 минути - беше свикнал с "особеностите ми"

Пробна прическа - час и половина (щото не знаех точно какво искам), а на самия ден - пак толкова smile

С пусната коса е доста по-улесняващо, може да се навие добре, да се оформи, или да се изправи... да се поиздърпа назад... Идеи куп, важното е на теб какво ще ти отива.
Взимай екипа, много са добри, Зайо!!!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: май 31, 2009, 22:12:33 »

Ехо момичета привет и от мен!Да ви споделя и аз какво правих,в събота бях в Асеновград да меря рокли!Примерих общо 9,от който харесах две и то много,за мое голямо учудване,защото се бях настроила,че най-вероятно от там няма да си харесам нищо,но факт е,че се влюбих в цели две.Естесвено има и проблем  :\двете рокли са коренно различни,ама найстина коренно.Едната е такава ,каквато винаги съм искала с красиво,дълго бюстие,с пола от кристален тюл и малко було също от кристален тюл.С нея изглеждам точно като принцеса.Другата за моя голяма изненада е такъв тип рокля,която винаги съм била убедена,че няма да ми стой добре,защото си мислих,че ще ме прави по-пълна,но уви факт е,че облякох една такава рокля и тя просто заспа по мен и за най-голямо учудване изглеждах много висока,стройна,елегантна и слаба.Роклята е с гол гръб с много красиви тюлени преплетени ленти отзад и прекрасна панделка точно над дупето,с доста пищно деколте и надолу е обрана,малка и изчистена.Сега имам голям проблем,защото съм в дилема какъв тип рокля да си купя,като първата или като втората.Ако някой иска да прочете още за моята дилема,повече съм писла в темата за Асеновград,не че не ви надух достатъчно глава и тук с мойте терзания. Yes
« Последна редакция: май 31, 2009, 23:38:29 от lady_in_love » Активен
ilina
Любопитен
*
Публикации: 39

Be Best Bride

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 01, 2009, 16:18:15 »

Аз днес при Слави за пробен грим и съм много доволна  good
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 01, 2009, 17:01:21 »

Здравейте бъдещи булки. Днес минах през едно магазинче в стария град до Шахбазян, в което се каня да влезна от месеци и направо изпаднах в ужас като видях колко красиви неща има (в ужас, защото всичко което можеше да ми влезе в употреба за направа на бутониерки и подаръчета за гостите и всякакви украси ги има там и някои неща са невероятно красиви, а аз моите ги завърших преди месец) - има най различни панделки , украси, сухи и изкуствени цветя, листенца, птичета, пеперуди (шаренки), всякакви кошници, но са в комплекти по 3 и 4бр в различни големини, мъниста и герлянди от топчета, камъчета и еко почва и какво ли още не. Та ако на някой му трябва нещо първо да отиде там, за да не се разочарова като мен.Ако взема да направя нови бутониери, моето момче ще ме вземе за откачена  ROFL  А иначе аз днес от там си взех хартия за понпони, ама нещо не се получава и хартиен шнур от който направих ето това цвете. Целувки на всички и успех в подготовката.

* 4.jpg (16.97 KB, 176x132 - видяно 2225 пъти.)
Активен
tweety
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #164 -: юни 01, 2009, 18:11:52 »

Valia Diva, дай повече инфо за това магазинче, къде точно се намира?
 lady_in_love , имаш ли снимки от роклите, които си харесала да те видим и да дадем мнения?
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: