Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:27:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127931 пъти)

Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 23, 2009, 17:04:22 »

Цвети, нашият кум днес си е взел костзм от Ролман, там ходихте ли? той ми каза че имало страшни костюми там..дано скоро да успеете да намерите, апък и сега покрай абитуриентите е малко хахаво и обрано , така че според мен след 2 седмици може и да има нещо по-интересно. а и вие имате време.. успех в търсенето give_rose
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #91 -: май 23, 2009, 17:23:52 »

И ние гледахме костюми днес в Ролман. Наистина има страхотни модели, но цените са от 500 лв негоре. За жалост на нас ни идва малко на нагорно. А в Парушев има ли нещо интересно?
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 23, 2009, 17:27:44 »

криси, благодаря  give_rose. до ролман не стигнахме, но ще го посетим при следващата обиколка. в парушев са се обрали най-много май. милото хареса там ама нямаха номера. само някакви останали бройки.
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: май 24, 2009, 10:05:33 »

който има възможност най-добре да пазарува след средата на юни, и цените ще са по-нормални и ще има зареждане, след опустошението на абитуриентите.
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 24, 2009, 10:46:59 »

Cinderella незнам доколко е вярно, но свекърва ми като обикаляла по магазините й казали че няма да зареждат повече защото минали абитуриентите и нямало защо да зареждат. crazy аз затова се притеснявам как ще намерим.
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: май 24, 2009, 12:39:04 »

На мен в Парушев ми казаха да минем началото на юни ако може  crazy не ми се вярва много да не зареждат повече, много добре знаят всички, че освен абитуриенти, лятото е бума и на сватбите  crazy
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: май 24, 2009, 12:42:25 »

в такъв случай освен да изчакаме. и без това имаме още време.
Активен
NansyCraft
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #97 -: май 24, 2009, 12:51:39 »

ние сме ходили с милото в мола-Andrews fashione.........милото миналата година си все от тях пълно обличане и се оказаха много качествени дрехите им.....имат и слонски намаление в края на лятото....за 200 лв.му направихме пълно обличане...наистина в момента по всички магазини е много зле и много малко от останалото става за сватба.....
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: май 24, 2009, 14:38:00 »

момичета, отново съм тук... Чета за срещички  - искам и аз smile, ама дайте някой уикенд, че през седмицата съм в сф....  Bravo
Активен
ceci_8
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: май 24, 2009, 14:48:16 »

Момичета да ви се похваля,вчера си взех поканите и съм много щастлива danceg,може да ги видите качила съм ги в галерията
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: май 24, 2009, 15:05:33 »

Ауу, Цеци, страхотни покани.честито! а тая първата за кумовете ли е ?
Цвет, кума снощи ми каза че и в Денил имало мн хубави костюми.Неговия от Ролман струвал 1100 лв с ризата.каза ми че и в Денил цените вървяли някъде там:)
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 24, 2009, 15:28:47 »

да много са хубавиии поканите. Bravo особено тази за родителите и кумовете. криси благодаря за инфото ама милото му се сториха много 1100 лв.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: май 24, 2009, 23:30:26 »

Момичета, препоръчайте ми изпитано химическо чистене някъде, че трябва вече да си занеса роклята, а не искам да ми я окипазят, да не ми изпопадат камъните че..само това липсва.Та ако се сетите, пишете  give_rose
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: май 25, 2009, 00:42:28 »

Здравейте момичета! give_rose
Аз малко с епозагубих,но се сега ще се реванширам за пропоските!
И аз съм с две ръце за срещичката,пише те ме с вас!
Кристинка за съжаление аз не мога да ти помогна с добро химически чистене,и двете на който съм ползвала са ме разочаровали,така че определено не ги препоръчвам.
Иначе хайде и аз да се отчета до къде сме стигнали.Имаме си вече запазен оркесрър за извеждането на булката,изненада за кума,изненада за кумата,панделки за столовете,кетъринг за вкъщи и у милото,заря,бели гълъби,пиле за кума,кординароти за сватбата  много добра цена за сватбената торта tease.Само 1.60 лв на парченце с фандан отгоре и крем карамел и банани вътре.Май това е за сега,вече обещавам а не се губя и да се отчитам по редовно.
А за костюмите,милото мери един в Ролман и само костюма беше 700лв. и ризите им са някъде около 100-150 лв.За Денил знам,че цените и аз знам ,че са нещо от сорта на Ролман,но пък имат невериятни кройки и материи на костюмите.В Парушев цените попринцип за по-ниски и със сигурност щ зареждат пак,не им се вързвайте.
Хайде засега лека от мен и много целувки!
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: май 25, 2009, 09:10:33 »

Момичета, мога да ви дам няколко идеи за мъжки костюми: фабриката Сантинели, намира се извън града, но има много хубави костюмимагазин Фратело на главната, също един друг магазин-мисля е се казва Пасаж ,магазина един такъв дълъг на 2 етажа, същите собственици имат и дръг магазин срещу халите до кафенето, в тези магазини кройките са добри и костюмите стоят вталени, от тези магазини мъжът ми си купува костюми за работата.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: