Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 21:44:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 8 част  (Прочетена 128839 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 15, 2009, 11:05:22 »

в тази църква, където ще бъдем знам че ще ни дадат свещи от църквата, може би затова искат отделно панделка
иначе ще си имаме украсени и вързани с панделка отделно
май да си взема отделно малко бяла пък да имаме за всеки случай ако потрябва

мерси за инфото за химикала, това не съм го знаела въобще ще го имам в предвид  smile
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #136 -: май 15, 2009, 11:11:35 »

Момичета,знаете ли от къде мога да взема балони и на каква цена?На мен ще ми трябват доста и търся нещо като склад
от тук можеш да си поръчаш много здрави и качествени балони за хелий   
http://www.baloni-helii.com/  латексови от 9 инча ти трябват до 2 дена идват на адрес
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #137 -: май 15, 2009, 11:31:15 »

Всеповтаряната "Рая" .. там има балони, каквито и колкото искаш.. Намира се на ул. Цар Симеон, 1-вата пресечка в ляво, като тръгнеш по мария Луиза към Лъвов Мост.. вървиш около 50м. и магазина ти се пада в дясно. smile

Точно така. В Рая балоните са по 1лв с хелия и може да пристигнат на адрес, но като плотиш транспортните разходи. Все пак ми се вижда евтино, при все, че иначе са по 2лв балона. Освен това може д анапишат на балоните каквото искате, ак оне си хареста е от готовите или просто искате специален ваш си надпис.  good

Мила, поначало по традиция е жито. Аз просто реших заради естетиката да я позаобиколя тая традиция, слагайки ориз, който също е растение и семенце, като житото, само че е бяло, а не кафевичко като житото, щото просто житото не ми харесва как стои. smile

Трябва да има нещо, което покълва и ражда. затова се слага жито, някой слагат и бобче, но не мисля, че оризчето е отклонение. Нали и то покълва и ражда? Символиката е за плодородие, берекет, плодовитост. Вие решете каква култура ще си сложите. Аз искам да си е житце, но ориз, боб, леща и т..н. пак стават.
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 15, 2009, 13:09:21 »

Здравейте момичета.Видях че се раговорихте за късметчета и да ви кажа и за моите как ги измислих.Амелия и аз в началото имах останал малко тюл и се пробвах да си направа с бонбонки от едн старо късметче и взе че се получи и реших да ги почна.Иначе за направата си слагал тюлчето на ръка и после стотинка и бонбонче и жито.Свивам го в ръка и го завързвам с панделка ,ако някъде се размести нещо го оправам защото тюла е ластичен и могат да се местят зрънцата.После реших да си направя и розички да залепя отгоре,а в един магазин намерих и сребърни захарни перлички и почнах и от тях да слагам.И така някои са с такива перлички ,някои са без,а на последните сложих ориз защото житото ми свърши(беше останало малко от предната сватба в която участвах smile ) и даже и направих с по три бонбончета няколко.А за бройката станаха 57 за сега и си мисля да понаправя лятото още толкова само че в различен модел .Успех на всички а майсторенето на късметчета ,за мене тази част най-много ми хареса  give_rose
« Последна редакция: май 15, 2009, 13:29:12 от trinity_vn » Активен
fifi```
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 15, 2009, 13:35:04 »

а тапички за шишенцата, как да са направя, знаете ли  blush
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 15, 2009, 17:02:18 »

леле кога успяхте да запълните старата
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #141 -: май 15, 2009, 17:49:06 »

yahoo Имам 16 вида за сега!  yahoo Сега се връщам от покупки и съм си взела тюл какъв ли не, пандели и т.н. и имам в главата си още толкова моделчета. Нямам търпение да ги направя. ама за снимки ще трябва да си направ галерия, за да ги видите, че ще ме баннат ако ги пусна в темата.  sarcastic

За шишенцата - коркови тапички пак в мектро май бях споменавали, че има. А като си вземеш за големи бутилки, ще си ги изрежеш за малки и от една тапа ще направиш за доста малки шишенца.
Активен
fifi```
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 15, 2009, 18:02:16 »

Взех шишенцата, от Метро  yahoo
Дано сега намерим тапи, че мъжо не дава и дума да се отвори ние да си ги  правим   diablo
Стискайте палци да намерим  blush
Активен
An4eto_S
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #143 -: май 15, 2009, 18:12:45 »

Здравейте! Тези дреболийки са сериозен ангажимент. Искам по-нетрадиционен подарък за гостите си, но не и нещо прекалено.Попаднах на едни кошници с изкуствени цветя, които ми харесаха като вариант, но за мъжете не са особено подходящи.Не ми допада идеята с ароматните свещи, защото правя друга асоциация със свещи.Поне аз така го разбирам smile.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: май 15, 2009, 19:30:12 »

Здравейте момичета!
Аз честно казано много се измъчих докато направя снимките на моя първи жалък опит с късметчетата. Нещо светлината ли не беше добра, настройката ли на фотоапарат - все ми излизаха блестящи и размазани. Но след 50 тина снимки докарах нещо горе-долу прилично. Така вече са в галерията. 4 вида са. Всъщност 5, но разликата между 1-то и 3-то е само в това, че за 3-то съм ползвала два броя тюл и стана по-рошавко. Това е само проба - правени са с фъстъчки - да не ми се чудите на бонбоните - просто това беше в наличност, без жито и  не съм се старала много на панделките. Кажете кое от тях най-ви хареса или нещо ако трябва да променя. Мама и Иво ги харесаха всичките и казаха да направя от всички, но вие сте "експертите" Значи разликите са съвсем малки - само в цветето - това беше целта. Сватбата (ако не реша друго) ще е в бяло и зелено, защото е градинска.
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #145 -: май 15, 2009, 19:37:35 »

Мърче, прекрасни са!  Bravo Толкова са нежнички и изтънчени!   judges На мен всички ми харесват, но ако трябва да избирам - спирам се на вариантите от едно до три. Я, кажи, тези стърчащите неща, които са като телчета с перлички по тях - това готово ли си го купила или си го правила?
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 15, 2009, 19:55:56 »

Тези снопчета перлички на корда са готови smile при последното зареждане са докарали в магазин Рая на ул. "Цар Симеон" 144 бр за 12 лв. Вчера най-сетне си купих и аз smile за поканите и късметчетата smile
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 15, 2009, 19:57:16 »

Взех шишенцата, от Метро  yahoo
Дано сега намерим тапи, че мъжо не дава и дума да се отвори ние да си ги  правим   diablo
Стискайте палци да намерим  blush

Didi85 ще ми кажеш ли, моля те, колко са ти големи шишенцата (колко мл.), че и аз безуспешно засега търся sad На мен ми трябват за подаръчета (ракия) на гостите.  A от кое метро ги намери?
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #148 -: май 15, 2009, 20:26:34 »

Момичета, можете ли да ми кажете колко стуват такива свещи? Висока е към 11 см, широка е 5 см. Чудя се, дали да мъкна от тука или да си взема, като си дойда...

* IMG_0011_1.jpg (61.15 KB, 448x298 - видяно 277 пъти.)
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: май 15, 2009, 20:29:03 »

Я, кажи, тези стърчащите неща, които са като телчета с перлички по тях - това готово ли си го купила или си го правила?
merilen е права - вчера и аз си ги взех от раята за същата цена. И понеже доста време ги търсех направо награбих лакомо два пакета. А в едно снопе има около 10-тина, и сега имам повече отколкото ми трябват, но ще им намеря някакво приложение. Казвам го само за инфо.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: