Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 23:31:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 8 част  (Прочетена 128863 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #120 -: май 15, 2009, 09:33:22 »

Метро и Слънчоглед, но не знам колко "евтино" ще ти излезе. В Слънчоглед нормалните са по 1.60лв на мен лично ми е много.

Мърче, чакам снимки! Аз на моите ще кача днес - утре. Много са сладки и не ми се дават  blush и не искам да се мятат по земята  cray

П.С. Пебълс, евалата за търпението с твоете бръмбазъци! Как си ги обшивала не знам!  angry Аз май няма да имам търпението да ги направя така.
« Последна редакция: май 15, 2009, 09:36:38 от Amelia » Активен
fifi```
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: май 15, 2009, 09:36:12 »

В Метро няма, една позната работи там и каза, че нямат...
Наистина е скъпичко, но ще видим  smile
А къде се намира тази книжарница  blush
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 15, 2009, 09:36:51 »

Anbibian една съфорума специално си беше поръчала химиклака, но ако не ме лъже спомена не и дадоха да се разпишат с нея.Там на място си има химикал с който се подписвате, така че не го мисли.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #123 -: май 15, 2009, 09:38:15 »

имат сайт, виж. Улицата мисля, че беше иван Вазов и е пряка на Шишман. Като тръгнеш от 7-мо училище / от Седмочисленици/ към Радисон и се пада втората или третата пряка в ляво е. Не ми е точно обяснението никак, най-добре виж в сайта.
Активен
fifi```
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 15, 2009, 09:39:13 »

ок...
благодаря за бързия отговор  Wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #125 -: май 15, 2009, 10:09:09 »

момичета, един тъп въпрос, но ако не се изложа поне веднъж на ден не мог ада заспя вечер...

Когато късметчетата са с различни пандели, връзвалца и т.н. детайли, но формата е същата, за различни видове ли се броят или за един?  blush
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: май 15, 2009, 10:13:29 »

Ми то дори да има едно различно нещо по което да се различават - си ги прави отделни и индивидуални..
Според мен всеки детайл може да отличи едно късметче от друго, не е нужно формата непременно да е различна, за да се смятат и те за такива. smile

Ама дай да ги видим дееее  blum
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 15, 2009, 10:21:07 »

Amelia, отговорът  на въпросът ти е - бавно и напоително. Но аз винаги съм имала по 2-3 седмици търпение за новите си мании, така че това се оказа достатъчно за късметчетата.
 Аз ги пълних, като слагам на масата тюлчето, стотинка в средата, след това подреждам 3 бонбончета върху стотинката и сипвам лекичко с пръсти житце, да стои на купчинка в средата и събирам краищата. Ставаха сравнително лесно, не са ми били проблем. Успех с твоите творби good
Активен
Ble6tu4ka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 15, 2009, 10:31:36 »

Хихи, Пебълс, точно тъй...
И аз така, на мсата опъвам органзата, слагам стинка после баМбон и натискам с един пръст баМбона, за да  сипя около него оризчето с другата ръка. Без да вдигам пръста, събирам със свободната ръка органзата и оформям оризчето да влезе добре и после връзвам. Натискането на баМбона го правя, щото иначе ориза влиза под стинката и много ме дразнеше, после полвин час докат го изчагъртам от там. smile
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: май 15, 2009, 10:35:59 »

О, да, проблемът с житцето под стотинката и при мен го имаше, но аз чинно си го изстъргвах smile
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 15, 2009, 10:48:12 »

ей момичета жито или ориз се слага, че Ble6tu4ka тук говори за ориз, pebbles за жито - всъщност какво трябва да е. Или ад сложа и от двете - за по-сигурно danceg
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #131 -: май 15, 2009, 10:49:02 »

И мен това ме дразни и за това му намерих цаката с една капачна от червило и една от четкат ами за руж. малката за 2-те стотинки, голямата за 5-те. не се мушкат отдолу звърца така.

а за късметчетата ми, досега имам 9 вида, ама имам идеи за още. сега ги правя само с органца, защото не съм си купила тюл и много ме е яд! така ми трябва бяло тюлче сега, а нямам. Имах 3 парчета опраганза - бяла, жълта и оранжева. останали от разни неща  blush и снощи ей така на майтап реших да направя едно и то кат остана започнах да ги правя. Сега имма още малко от оранжевата и край на производството, докато не си купя нови материали.  Mad girl
Активен
Ble6tu4ka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 15, 2009, 10:59:57 »

ей момичета жито или ориз се слага, че Ble6tu4ka тук говори за ориз, pebbles за жито - всъщност какво трябва да е. Или ад сложа и от двете - за по-сигурно danceg

Мила, поначало по традиция е жито. Аз просто реших заради естетиката да я позаобиколя тая традиция, слагайки ориз, който също е растение и семенце, като житото, само че е бяло, а не кафевичко като житото, щото просто житото не ми харесва как стои. smile
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #133 -: май 15, 2009, 11:02:56 »

Момичета,знаете ли от къде мога да взема балони и на каква цена?На мен ще ми трябват доста и търся нещо като склад
Активен
Ble6tu4ka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 15, 2009, 11:04:53 »

Всеповтаряната "Рая" .. там има балони, каквито и колкото искаш.. Намира се на ул. Цар Симеон, 1-вата пресечка в ляво, като тръгнеш по мария Луиза към Лъвов Мост.. вървиш около 50м. и магазина ти се пада в дясно. smile
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: