Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 09, 2025, 19:56:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нашите коремчета и.......сутиенчета 2 част  (Прочетена 163612 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: ноември 21, 2009, 11:37:04 »

Хахах Вер и без това съм като коледна пуйка, с тънки крачета и ръчички и голямо туловище  funnytooth Така че и без никакви украси и сценарий нямам нищо против да участвам. Най много в една тава за печене да взема да се снимам  funnytooth Това в кръга на шегата, иначе нямам нищо против, на мен напоследък все по често ми се върти идеята за няколко професионални снимчици - мой и на мъжа ми докато съм с корема, ама нали във Враца нямаме добри фотографи та малко ми се усложнява работата. Най-много да чакам Деничка да си дойде и тя да ни заснеме  good
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: ноември 21, 2009, 11:58:35 »

laugh funnytooth funnytooth Гери,много ме разсмя особено с предложението за тавата
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #287 -: ноември 21, 2009, 12:10:07 »

Герганче, аз още преди да съм стигнала до последните ти думи и вече си гласях кандидатурата за снимане. Ама щом и ти си се сетила - няма по-голяма радост. Ще ви снимам, как, даже ще си намисля вариации по темата.
Ще държим връзка.

Вероника, аз пък съм изпуснала твоите снимки.. но знам как реагираш по темата и просто кротко ще чакам пак да се "излъжеш" да ни се покажеш.

Всички изглеждате толкова хубаво... направо да се размечтае човек.  LOVING А иначе - прасенца сме всички, които се наливаме на килограми от манджа примерно, а вие сте готини бременни мацки - на вас "прасенца" не може да ви се казва даже на шега.   blum

Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: ноември 21, 2009, 15:54:07 »

еййй ама Вер страхотна си  give_rose пълна с идеи  Bravo на мен ми харесва много идеята и като знам колко харесвам Коледааа  Girl_hide , браво мила  give_rose
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: ноември 22, 2009, 11:10:02 »

Герчоо ти пък -чак пък пуйка  tease
Кали - ти нищо не каза за предложението -явно не ти се нрави
Танче готино ще е  good
Обаче като гледам от 100 чифта очи само 2 мами са навити -явно ви изглежда тъпо tease Еми ОК  good

Имам снимки на корема - гОл, облечеН, в АНфаС и в проФил ето ТУК
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: ноември 22, 2009, 11:15:35 »

Верка,много сладко коремче видях аз.
За преложенето,не е тъпо,напротив.Дори имаше преди одини такъв конкурс за рисунка на бременен корем.Просто не знам дали ще успея да сколасам за такива занимавки.Иначе и на каката ще и е много забавно.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: ноември 22, 2009, 11:18:58 »

Кали благодаря - ми ще дойда аз да те снимам, ама верно между празниците може да те отвлека по моловете и тъкмо Диман ще е свободен -амаа айде по друг начин ще се разберем.
За "коледните коремчета" ще изчакам ако са навити повечето мацки, ама на мен ми се ще въобще една "Бременна коледа" дори и мацките които имат още малки кореми да се снимат -нали това ще е тяхната Бременна Коледа  Christmas tree
п.с. и в галерията добавих 2-3 снимки на тумбака  -така че кой където му е удобно  good
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: ноември 22, 2009, 17:05:58 »

Вероника и аз съм ЗА , много ми допада идеята , браво как се сети  .
На мен още не ми личи много ,ама хич даже  blum но нека дойде Декември и ще се килна и аз тук  danceg
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: ноември 22, 2009, 17:12:14 »

Уху Вер попорастнала е пупата доста   danceg Ама супер си така, много ти е хубаво с това коремче  give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: ноември 23, 2009, 10:13:43 »

Бравос, Веронски, много сте пораснали! Все така да я карате  tease А за идеята не е глупава, ако сколасам ще ви даря с една таква коледна бременска снимка... gcrst
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: ноември 23, 2009, 10:16:59 »

Вер много си хубава пу пу колко бързо ти е пораснало коремчето  Bravo
а за идеята и аз съм "За" не е никак глупава и аз ще пусна някой друга снимка на мойта пупа  danceg
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #296 -: ноември 23, 2009, 10:36:35 »

smile Вероник, много хубава бременна си.  good И идеята ти за коледни кореми е свежа. Ще ви следя с интерес. То май е достатъчно 1-2 момичета да открият коледния сезон и предполагам, че и останалите ще се включат с удоволствие.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: ноември 23, 2009, 10:42:51 »

Верче, много слодко коремче си имаш! give_rose yahoo Толкова са красиви жените когато са бременни! heart А за коледните коремчета и аз съм ЗА good Започвам да мисля композиция!!! Yes
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: ноември 23, 2009, 10:43:43 »

Благодаря на всички ви  blush верно бързо хвръкна коремчето.
За коледната тема, на мен също ще ми е трудно че няма да имам Нет в Бг ама ще ви навестявам - ще бъде страхотно  blum
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #299 -: ноември 23, 2009, 10:56:44 »

Вер страхотно малко сладко коремче си имаш  heart Тъкно до Коледа ще порастне още  smile И на мен ми харесва идеята за Коледните снимки на коремчетата- чудесна е  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: