Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 06:54:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 155857 пъти)

siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: юни 15, 2009, 10:10:19 »

Аз също съм ползвала "Приятели" - не ми хареса как ми донесаха нещата, но бяха вкусни и се харесаха на гостите ми.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: юни 15, 2009, 10:49:03 »

Ако днес към 14 ч. сте надували гайда на ул. Селиолу, аз видях  smile
ДАаа Ние бяхме smile
Момичета сватбата беше невероятна,изживяването да си кума също е много хубаво и специално.Деня беше прекрасен,всичко вървеше по "график",без никакви спънки или гафове,направихме един мечтан ден реалност,чакам да ми пратят малко снимки и ще Ви дам да гледате и Вие,аз съм мнооого доволна от всичко и себе си най вече  yahoo
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юни 15, 2009, 11:21:36 »

Киколина много се радвам че сте изкарали страхотно.Чакаме снимки Wink
И аз да се похваля момичета че бях на две сватби.Е варно че бяха в доста тесене кръг ,но пък беше много хубаво.Ососбено вчерашната сватба.Беше на моя съученичка и много добра приятелка и така се развълнувах ,че се разплаках като ги поздравявах и булчето и то се разплака като ме видя :)ще кача снимки като ми пратят.
Ааа и още нещо -да се похвала че си имам гримьорка вече-Маруся.Тя гримира приятелката ми и много ми хареса как работи .Имам и фризьорка и сега ще мисля за прически,а също си запазихме и агенцията за украса. Направо беше супер седмица с подготовката и за нашата сватба и за вчерашната yahoo  bouncinggirl
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юни 15, 2009, 11:31:13 »

kikolina радвам се, че всичко е било супер  good, чакаме снимките  photograph
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: юни 15, 2009, 12:24:56 »

kikolina - значи сте били вие Bravo Искам още подробности...Как си мечтая и след нашата сватба всички да казват, че сватбата е била невероятна. Моля ви споделяите, кое точно направи събитието такова. Всичко ме вълнува - DJ, организатрите, младоженнците. Какви игри и случки направиха събитието толкова интересно?!? Имаше ли изненади? Бъдете подробни smile

Иначе да кажа, събирам мнения за Ники Дочев. Някой ако е ходил на сватба водена от него или е чул нещо по повод неговата работа моля също да сподели.

trinity_vn  - коя е фризьорката ти? Аз също се уговорих с Маруся за грима, но си търся и добра фризьорка. А агенцията за украса - на кои се спря?
« Последна редакция: юни 15, 2009, 12:27:16 от siss » Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: юни 15, 2009, 12:52:43 »

smile ами като подробности ще стане супер дълго,отностно ДЖя каквато беше уговорката така си беше и на сватбата ДЖ АЛекс от Пертито,пак Те бяха украсили ресторанта,букета на колата и на булката също от тях,младоженците не спряха да се усмихват целият ден да танцуват и да се забавляват,ние като кумове бяхме неотлъчни и гледахме да не стане нещо от което да се изнервят,за щастие нямаше,на фотосесията имаше една калинка която се омота в воала на булката и там стана голям смях,после аз затънах пък в една прясно полята зеленина... но нищо не развали настроението ни,напротив!По времето в ресторанта имаше закачака с гостите ... извадиха 4 младежи от мъжки род с почти пълни чаши питиета и задаваха ?-си към младоженците ако беше верен отговора трябваше да се целунат пред всички нас,или при грешен участника пие на екс напитката(голям смях е това-нямаше верни отговори  Bravo ),1-вия въпрос беше точен адрес на младоженците,другия къде са се запознали и т.н.
Активен
danika
Ентусиаст
**
Публикации: 50

Да живее любовта!

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: юни 16, 2009, 13:23:02 »

Hello, от мен again!
Относно кетъринга, и ресторант Камелия предлага такава услуга. Ние от тях си поръчахме и сме доволни. Освен това работят на сносни цени. Единственото което си спомням като неудобство беше, че баща ми ходи да взема платата от ресторанта, но може би правят и доставка до дома.
Активен
blagovesta_i_toni
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: юни 16, 2009, 13:40:16 »

Здравейте аз съм съвсем  нова във форума, толкова нова че сега се регистрирах  smile. И аз съм една бъдеща булка от Варна, и много се притеснявам как ще мине всичко защото толкова много наближи, че лудницата ме тресе от всякъде  shok датата е 27 този месец т.е. след 10 дена, дайте ъкъл как де се успокоя!?
Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: юни 16, 2009, 13:50:27 »

Пии две вотки и ще ти олекне  funnytooth  girl_wink Няма да се шашкаш все пак това е един от най-красивите моменти в живота, само ще го провалиш ако се притесняваш прекалено  girl_wink
Активен
blagovesta_i_toni
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: юни 16, 2009, 13:59:38 »

Правилно ли видях че вашата е на 08.08?
Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: юни 16, 2009, 14:20:27 »

да това е първата, през септември ще има още една  danceg
Активен
blagovesta_i_toni
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: юни 16, 2009, 14:23:19 »

Oh my ... е как така? Ще комувате? Друго обяснение няма!
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #432 -: юни 16, 2009, 14:27:14 »

ето още една фирма кетаринг във Варна    http://vedima.free.bg/index.html
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: юни 16, 2009, 15:28:03 »

Бях наскоро на една абитуриентска, на която кетърингът беше от Парми, много ми хареса - http://parmy.bg/bg/parmi_varna.html
Иначе да ви кажа докъде я докарахме, бяхме стигнали до тортата. Ходих в Крамер, не ме впечатлиха с това, което видях, не ядох торта. В Никол ми харесаха няколко, ядох една бадемова, не беше лоша, но някак не беше това, което очаквах. След това ходихме и до Финиди. Аз си носех снимка, по която исках да ми направят торта. Направиха я, не беше точно по начина, по който трябваше, но горе-долу го докарваше на визия. Според мен поне не беше зле де, но другите нещо май не я харесаха. Иначе ни объркаха пълнежа, много ясно казахме, че не искаме ванилия и си избрахме плодов (ягода). Те обаче забравили явно и си помислили, че не искаме плодов, та ни я направили с ванилия и шоколад. Приятелят ми изобщо не я опита, защото той не понася ванилия. Иначе аз си я ядох де, не беше лоша, но пак не може да се каже, че бях ужасно впечатлена.
Днес ходихме до Галата в Л'амор. Те даже ни бяха направили малка тортичка. Взех я, обясних какво искам по принцип и казаха, че ще видят дали може да се направи. Е да, обаче аз като се прибрах и опитах тортата толкова много ми хареса, че изобщо вече не искам онази другата. Това понеже другата се прави отвън с бях шоколад, а тяхната си я бяха направили с това захарното марципаненото, но за разлика от други торти, които съм яла, това наистина си имаше вкус на марципан, беше с бадеми. Аз обожавам марципан и друго не ми трябва, за моя вкус е перфектна тортата.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: юни 16, 2009, 16:02:12 »

Момичета, благодаря ви много! Гледах им сайтовете на тези,които сте предложили и може би се спрях на 2, които ми се видяха и красиво направени (то това ми беше целта, не искам просто подредени хапки в някаква табла sad )
Радвам се, че има още едно позитивно мнение за сладкарката, на която съм се спряла, така че мила siiu , ще сме с еднакви торти- това е положението tease
« Последна редакция: юни 16, 2009, 19:06:38 от mucito » Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: