Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 20:00:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 156162 пъти)

siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юни 03, 2009, 10:57:27 »

Привет! Днес си капарирах рокля  yahoo yahoo yahoo

Исках, да попитам за фризьор - аз се уговоирх с Маруся за грим, но тя прави ли прически? или трябва да търся отделно? Ако тя не прави, случайно да знаете дали работи с фризьорка? И нещо което забравих да я питам - колко струва гримът при нея?
« Последна редакция: юни 03, 2009, 12:30:57 от siss » Активен
danika
Ентусиаст
**
Публикации: 50

Да живее любовта!

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: юни 03, 2009, 11:13:21 »

Пробен - 15лв, на деня - 50 лв. и мисля не прави прически
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: юни 03, 2009, 12:32:35 »

danika  give_rose
Тогава очаквам да споделите мнение за фризьор? Избрахте ли си? Впечатления от някой?

И още нещо което ме вълнува - каненето на кумовете. Тук четох, че се прави с букет, торта и вино, но познати ми казват че не торта а пиле се носи?!? Сега съм в чуденка. Вие как поканихте вашите кумове?
« Последна редакция: юни 03, 2009, 12:48:11 от siss » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: юни 03, 2009, 14:18:29 »

Ние нашите ги поканихме по скайп  laugh ужас!
А иначе знам, че се носи торта и букет за кумата и питка с пиле за кума и вино. Някой и уиски носят, зависи.
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юни 03, 2009, 14:23:52 »

siss честита рокля! *THUMBS*стискам палци да ти я направят каквато искаш и да нямаш никакви проблеми.Че тука четох колко много момичета са били излъгани от шивачки и магазини и изобщо май наистина трябва да имаш късмет Good luck
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: юни 03, 2009, 14:27:08 »

Ходи се с вино и пиле и букет за кумата.
Ние ги поканихме малко нестандартно нашите.Заведохме ги в едно заведение и по едно време викам на милото я кажи на "КУМЪТ" да ми подаде солта и те се спогледаха и засмяха кумовете.И естествено приеха.
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: юни 03, 2009, 15:44:17 »

gucci СУПЕР! Сега ми даде тема за размисъл, сещам се че в неделя те ни поканиха на пикник. Може да не ги безпокойм в събота, а в неделя да вземем чеиза и на пикника да ги поканим  smile

trinity_vn  - мерси за пожеланията, дано не се окажеш права за другото.
« Последна редакция: юни 03, 2009, 15:46:53 от siss » Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: юни 03, 2009, 17:31:47 »

Ние нашите ги поканихме по скайп  laugh ужас!
А иначе знам, че се носи торта и букет за кумата и питка с пиле за кума и вино. Някой и уиски носят, зависи.

Mucito
, спокойно мила не си сама  funnytooth и аз моята кума така я поканих.
pebbles , мила пожелавам ти сватбата на твоите мечти. Сега наистина дойде време само да си почиваш и наслаждаваш  give_rose
Активен
gtgg
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юни 03, 2009, 21:23:56 »

Момичета, дано не съм сънувала  crazy, но май някъде четох, че се подготвя среща на форумките от Варна на 03 или 04.06... Лошото е, че не мога да открия никъде подобна тема... То, трети мина, но ако има среща за утре, нека някой ме просветли за часа и мястото  blush
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #369 -: юни 04, 2009, 07:56:44 »

Момичета, дано не съм сънувала  crazy, но май някъде четох, че се подготвя среща на форумките от Варна на 03 или 04.06... Лошото е, че не мога да открия никъде подобна тема... То, трети мина, но ако има среща за утре, нека някой ме просветли за часа и мястото  blush
Мила темата е тук smile
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,9067.msg291765.html#new
Не си изпуснала срещата smile
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: юни 04, 2009, 10:24:23 »

Да ви кажа как се "издъних" с поканата на кумовете. Толкова време укривам и от вчера мисля как да го направя. Днес обаче получих текстовете за поканите за уточняване. Цялата организация съгласувам с бъдещата кума и днес веднагаи препратих  текстовете, за да види и тя ако има някаква грешка или неточност която аз пропускам. Сещате се че на поканите пише  Кумуват сем. Иванови. Усетих се чак след като тя ги видя и изненадата ми падна в канала - поне разбрах, че са съгласни  yahoo и в събота ще ни чакат ОФИЦИАЛНО.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: юни 04, 2009, 10:28:31 »

Offtopic Offtopic Offtopic
Днес 04.06.2009г ще има Среща на форума във Варна
Място на срещата-Часовника на Общината
час 19,00часа
Заведение -Приятели или Рандеву
Гост-Капризчето от Пловдив
Телефон за връзка при закъснение или уточнение на ЛС
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: юни 04, 2009, 10:43:53 »

Момичета, нали само питам...  pardon
Та, някъде да сте срещали по магазините или сладкарниците от по-нетрадиционните фигурки с младоженци? Говоря за тези от сорта - булката дърпа младоженеца, или пък го заплашва с пистолет, или например и двамата изглеждат супер пияни... изобщо все от този род. Виждала съм по разни снимки в нета, но никъде "на живо"  sad. Ако пък сте срещали някъде младоженци, които седят на пейка, също би ми било полезно. Иска ми се, ако имаме такава фигурка на тортата, да е "откачена", а не традиционните прегърнати или просто прилично влюбени младоженци. А за тези седящите, то е друга тема, но ако има някъде, веднага ги взимам  smile
И докато съм на тема торти - проверявала ли е някоя от вас какви са разликите в цените, ако се поръчват отделни мини тортички за всеки от гостите, вместо да се режат парчета от една голяма. Сериозно обмслям вместо голяма триетажна торта, да има една малка, а около нея оформени в същия стил дребни тортички (ако мога така да ги нарека). Струва ми се по-нетрадиционно, освен това ще съм сигурна, че няма да има гости, дето да получат парче с дебелина от 1см, защото някой от ресторанта не си е свършил работата или е решил, че иска да остане торта и за него (дано не звучи прекалено гадно, но всичко, което пиша е породено от действителни случки).
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: юни 04, 2009, 11:17:51 »

Аз като ходих да гледам торти в Никол дори сами ми предложиха ако искам да ми направят малки тортички и една малка, която да разрежем. Цената на малките тортички е по- ниска в сравнение с тази ако си вземеш голяма торта на малкитеб е 1,8 лв, а ако е голяма тортата 2,2лв. Не знам защо е такава разликата.
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: юни 04, 2009, 11:59:29 »

Аз като ходих да гледам торти в Никол дори сами ми предложиха ако искам да ми направят малки тортички и една малка, която да разрежем. Цената на малките тортички е по- ниска в сравнение с тази ако си вземеш голяма торта на малкитеб е 1,8 лв, а ако е голяма тортата 2,2лв. Не знам защо е такава разликата.

huhhuh.gif странно... мислех си, че по-скоро ще е обратното, понеже  малките според мен изискват повече работа - най-малкото - нали трябва да ги украсяват по отделно, пък било то и с нещо елементарно...
Все още не съм започнала да обикалям за торта, но реших отново да опипам почвата, че да не съм неподготвена.
Благодаря за отговора!  Wink
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: