Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 19:36:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 156122 пъти)

Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: април 27, 2009, 13:40:35 »

trinity_vn като гледам какви красоти имаш в галерия - браво  Bravo супер си се справила с всичко
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 28, 2009, 00:04:46 »

Роди благодаря за комплимента.
   Искам да попитам някоя от вас момичета да знае къде има складове за платове с по-ниски ценички?и тука четох за софия че имат страшно много магазини за цветя ,джунджурийки и всякакви нещица за правене ,а във Варна знам само 3-4 магазина.Имате ли някакви идеи?
Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: април 28, 2009, 10:49:37 »

Момичета, някой може ли да даде отзив за Анни-видео. Спряла съм се на фотограф, но видеото все още го умувам. Фотографа ми препоръча Еста Вижън, но не съм сигурна че искам тях, просто се оглеждам за всички добри варианти. И още един въпрос, ако може момичетата ангажирали Съни да ми кажат (на лични) колко парички взима той.
 Иначе да ви се похваля, започнах вече да си пиша с хотелите, които съм си набелязала, за сега всичко е свободно, което значи че ще мога да си избирам  yahoo нямам търпение да си дойда и да почнем вече със сериозната подготовка  witch
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: април 28, 2009, 10:59:16 »

Момичета, някой може ли да даде отзив за Анни-видео. Спряла съм се на фотограф, но видеото все още го умувам. Фотографа ми препоръча Еста Вижън, но не съм сигурна че искам тях, просто се оглеждам за всички добри варианти.
 Ами за Ани знам че са добри,аз дори си мислех тях да наема ,защото ги бяхме ангажирали преди време за абитуриентска и съм гледала техни филми.Но си намерих една близка която да ни снима и затова се отказах.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: април 28, 2009, 11:02:05 »

Момичета, някой може ли да даде отзив за Анни-видео. Спряла съм се на фотограф, но видеото все още го умувам. Фотографа ми препоръча Еста Вижън, но не съм сигурна че искам тях, просто се оглеждам за всички добри варианти. И още един въпрос, ако може момичетата ангажирали Съни да ми кажат (на лични) колко парички взима той.
 Иначе да ви се похваля, започнах вече да си пиша с хотелите, които съм си набелязала, за сега всичко е свободно, което значи че ще мога да си избирам  yahoo нямам търпение да си дойда и да почнем вече със сериозната подготовка  witch
E защо на лични? На нас ни каза 500 лева за 6 часа. Много е готин! Аз от вси4ки, с които се срещнах харесах най-много него и Уили! На Уили цената беше същата, но за 5 часа. Каза ни, че винаги е с още един човек, но все пак Съни ме спечели! Дано не съжалявам! И Анни ми допадна много, защото нещата им бяха по-различни, а като си говорихме и и обяснявах какво всъщност търся и какво НЕ искам да има, каза "аз знам къде ще ви снимаме клипа" и улучи точно мястото, което ми се въртеше в главата. та се надявам и с този избор да не съм сбъркала!
Сега водя преговори с една агентка, защото от всичко, което изчетох май няма да е лошо да има координатор (страничен човек) pardon
И тортата незнам от къде да я поръчам! Като си бях във Варна ходих само в Крамер, но нещо май нито една не ме грабна, а били много вкусни тортите им, но.... няма да е от там нашата!
Та така- отплеснах се пак blum
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: април 28, 2009, 11:19:46 »

mucito, благодаря много за инфото. Аз мога да ти дам малко инфо за торти(от това което съм чела тук): "Краев Експрес", ул. "Георги Бенковски" 82 и Сладкарница "Гес", ул. "Брегалница" 36
Това е сайта на Краев експрес(знам че и ти си булка от разстояние като мен  Xixixi) http://kraevexpres.com/list.php?lim=105, аз даже май вече си избрах торта, на 36 стр. н. 106, само че искам да е във формата на сърце. Искаше ни се да не е сметанова, а нещо по-шоколадово, но цвета на сватбата ни е син и ако декорацията по тортата е синя, май няма да си пасне  pardon
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 28, 2009, 11:25:52 »

Ето ти още няколко ладкарници:
 http://valentino.bg/?page=5&cat=1 -много са им вкусни тортите,http://moreto.net/varna-gid2.php?n=16611&c=20-в амбелино също,http://sugarshop-bg.com/About%20us.html - а от краси бекярова съм си поръчвала за рожденни дни и са им били страхотни !Има и една много симпатичн сладкарничка на ул.Ген.Киселов ,казва се Nikol.
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: април 28, 2009, 11:32:58 »

Сега водя преговори с една агентка, защото от всичко, което изчетох май няма да е лошо да има координатор (страничен човек) pardon

Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: април 28, 2009, 11:34:14 »

Аз също мисля да си наемем координатор за сватбата за ресторанта и съм се ориентирала към една агенция  http://www.sienoagency.com/index_bg.html  защото свекърва ми има позната там  Wink
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: април 28, 2009, 11:43:25 »

Краси има много красиви неща, но съм чувала лоши отзиви за нея, както и за Амбелино  huhhuh.gif . trinity_vn  можеш ли да кажеш как са се отнесли с теб и как са им цените?
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: април 28, 2009, 11:46:32 »

Аз също мисля да си наемем координатор за сватбата за ресторанта и съм се ориентирала към една агенция  http://www.sienoagency.com/index_bg.html  защото свекърва ми има позната там  Wink
Аз за сега съм се ориентирала към "Наталина", но и с нея не успях да се срещна и ме е много яд!
А за тортите- благодаря ви, момичета! Аз всъщност си избрах торта, знам, че жената, която ги прави се казва Галя, но докато и намеря координатите(всъщност само телефон намерих) вече трябваше да тръгвам. Сега звъня и не мога да се свържа- нищо чудно да си го е сменила вече. Сега си останах само със снимката на тортата, а така добре ми пасваше на сватбата, че много ме е яд! Ето я (без халките горе, че си имаме друго за там)
« Последна редакция: април 28, 2009, 11:48:47 от mucito » Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #116 -: април 28, 2009, 12:02:13 »

mucito, тази Галя да не е от Галата? Защо ли си мисля, че и тук сме направили еднакъв избор!    funnytooth
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: април 28, 2009, 12:05:13 »

Олееее, муцито торта е уникат, моля, моля, да ми позволиш да плагиатствам  blush Страхотна е! А виж сега какво намерих аз за Галя http://sisee2008.multiply.com/photos/album/22# почти съм сигурна че е същата Галя, просто стила на тортите е същия. А момичето на което е сайта, съм почти 100 % сигурна че съм я засичала тук, сега ще се поразтърся  pc-mainiak
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: април 28, 2009, 12:17:52 »

Олееее, муцито торта е уникат, моля, моля, да ми позволиш да плагиатствам  blush Страхотна е! А виж сега какво намерих аз за Галя http://sisee2008.multiply.com/photos/album/22# почти съм сигурна че е същата Галя, просто стила на тортите е същия. А момичето на което е сайта, съм почти 100 % сигурна че съм я засичала тук, сега ще се поразтърся  pc-mainiak
Позволявам tease!!! Незнам дали е същата, но май е, защото другата торта, която имам (за кумата) е пак в тоя стил. Качвам я и нея, само исках нашата да е друг цвят! Ти сега и нея ли ще искаш? blum

mucito, тази Галя да не е от Галата? Защо ли си мисля, че и тук сме направили еднакъв избор!    funnytooth
Еми - на! Имаме вкус просто cap blush
Активен
siiu
Ентусиаст
**

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: април 28, 2009, 12:23:45 »

Охх и тази е много хубава  Bravo ама айде да не нахалствам. Ние просто няма да имаме много обичаи и този с тортата на кумата мислим да го пропуснем. Просто самата сватба ще е далече от традиционния български стил pardon
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: