Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 04, 2025, 00:57:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Свършената и несвършена работа
> Тема:
От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
27
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н (Прочетена 307324 пъти)
jennifer
Любопитен
Да живее любовта :)
Отг: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н
«
Отговор #150 -:
декември 14, 2007, 01:14:09 »
Almarsy
Попаднала си на майката на Невена ,тя е цяла напаст
Тя по принцип понякога е в ателието когато самата Невена я нама. Лош късмет си уличила с тази жена. Но самата Невена е страхотен човек,аз така и не можах да си направа роклята при нея,както казах бях позакасняла с времето,но нямаше проблеми да пробвам роклите й въпреки това.
Но и за Виргиния няма спор ,че е мноооооого добър дизайнер.
Но за булческата рокля,ако не си харесам от Лондон със сигурност ще отида при Невена.
Ще сприам,да не стане
Активен
ina_i
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #151 -:
януари 02, 2008, 21:14:24 »
Аз слагам в белия списък салона, от който беше моята рокля - "Симон" на Гергана Симеонова. Бяха много коректни.
Активен
magica1983
Сватбар
«
Отговор #152 -:
януари 06, 2008, 15:34:33 »
Аз съм много доволна от Грънчаров и син,в магазина на Пиротска в безистена имаше едно младо,усмихнато момиче,което не мога да спра да хваля,защото ми създаде всевъзможни удобства,за да пробвам каквото пожелая!!!
Много съм доволна и от Шу-ши,там специално заради мен докараха една рокля от Бургас,за да я пробвам (без уговорка,че ще купувам каквото и да е).
В Палома на Пиротска отново,също бяха много мили и любезни,дори се запознах със самата дизайнерка,млада,готина,модерна...
А колкото до черен списък имам косвени впечатления от "Лита"-там са излъгали моя близка.Харесала си рокля,казали й една цена.След седмица отишла да си я купи,била друга продавачка,казала й друга цена.Тя се съглсила,но се оказало,че трябва да вземе мострата,която тук таме била изцапана,разшита!!!
Помолила да проверят в другият магазин дали има рокля,която да е по-нова,но й казали,че няма.Тя все пак отишла на място да провери и се оказало,че има и рокля,и че цената е със 100лв. по-ниска.Аз лично нямам думи.
За друг случай,отново с Лита знам,че са имали поръчка за един модел,а са направили друг и общо взето в последния момент са правили поправки....
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #153 -:
януари 15, 2008, 20:46:27 »
Magica явно сме минали по един и същи път, за момичето от магазна на Грънчаров и син, съм напълно съгласна с теб, много е отзивчива и лъчезарна, и също така любезна. За Палома съм също съгласна с теб. Само веджъж влязох там, беше преди няколко месеца, явно след това магазинчето се е преместило по навътрев в базара. Но нейните модели много ми харесаха.
Активен
magica1983
Сватбар
«
Отговор #154 -:
януари 16, 2008, 21:40:52 »
Аз съм твърдо решила да видя още модели..докато най-после не се спра на нещо..Пък ако трябва и до Асеновград ще ида,поне ако не си избера нещо,то поне една екскурзия ще направя
Активен
galka_d
Новак
«
Отговор #155 -:
януари 25, 2008, 10:05:04 »
Здравеите мили момичета!
Моята рокля мисля да я шия в салон принцес благоевград.
Имате ли информация или мнение за тях.Бял или черен списък???
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #156 -:
януари 27, 2008, 22:25:15 »
Аз също слагам Грънчаров и син в белия списък. Нали ще бъда кума през март месец, та с булката бяхма в магазина им на Пиротска , момичето беше много лъчезарно и търпеливо. След това ни каза,че е една от преките имат още един магазин и ако искаме може да погледнем роклите там, както и аксесоарите. Ние отидихме и там и двете момичета ни помогнаха много ,както с избора , така и като цяло с обслужването.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #157 -:
януари 29, 2008, 10:27:05 »
На този етап слагам
"Сияна"- Асеновград
в белия списък
Казвам на този етап,защото още не ми е готова роклята.
Доволна съм от отношението, само се налага да съм мааалко по-настоятелна, за да получа вниманието, което очаквам. Но на мен настоятелността не ми е проблем
Жените са много отзивчиви и търпеливи при все претенциите ми и постоянните смени на това,което искам...избера нещо,после се обадя по телефона-не, не искам това.
Последния път Галето- червенокосата мацка, за тези,които имат идея, ме пита "Какво измисли сега?"
Но наистина обсъждат постоянно как да се получи това,което искам, отговарят на всички въпроси на свеки от сорта на "Тоя бордюр откъде ще се захване?" и "Дантелата ще бъде ли зашита в шевовете?" /явно има някакво значение,което аз не разбирам
/. И ме успокояват, че ще намерят по-евтина и пак красива дантела, която да мога да си позволя.Абе, правят всичко възможно да се получи моята си рокля!
И така, засега съм доволна!
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #158 -:
януари 29, 2008, 17:56:15 »
За белия списък - определено вижте "Милена" Асеновград. Там отивам за рокля със сигурност. Направо ми взеха ума преди абитюрентската - за 1 седмица по мой "измислен" модел и то точно както си го представях. Супер са
Активен
kateto
Любопитен
«
Отговор #159 -:
януари 30, 2008, 11:05:15 »
Някой има ли мнение за Одета? Какво мислите за тях?
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #160 -:
януари 30, 2008, 13:04:23 »
Аз след малко отивам там и като ми остане време ще пиша отзиви.
По принцип в Одета ходих преди бала и бях ужасно разочарована. Влизаш в нещо като апартамент, обстановката ужасна, там където се събличаш да пробваш има една врата, през която се виждат жени, които шият, съответно и те те виждат. Дизайнерката се опитва да те припира веднага да взимаш решение. В моя случай обясняваше как на следващият ден заминава да купува платове от Париж и ако веднага не и кажа дали искам роклята, до бала няма как да стане. А имаше 3 месеца до бала. С много лошо впечатление останах от отношението, а и цените ми се сториха високи за качеството, което предлагат (преди 5 г. беше, аз си купих и по-скъпа рокля после, тоест проблема не ми беше в парите а съотношението цена/качество).
Сигурно се чудите, защо отивам там тогава... Много харесах една рокля лятото в списание Сватба и се оказа тяхна. Затова мисля да отида да видя дали я имат. В списанието не пишеше на кого е модела и се свързах с тях да ги питам. Като разбрах, че е на Одета ми стана тъпо, но в крайна сметка искам пък да видя роклята
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #161 -:
януари 30, 2008, 13:29:11 »
Аз имам същите лоши впечатления от Одета от преди 5год. за бала ми. Бяха адски нервни и настояваха веднага да кажа и не даваха много да се мери.Освен всичко и цените им бяха високи.Но това беше отдавна и може да се оправили вече
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #162 -:
януари 30, 2008, 19:13:08 »
Моята бална рокля е от Одета. Страхотна е. Нямаше човек ,който да не ме попита откъде е. Смен бяха любезни. Не са ме бавили, всичко стана както исках. Аз съм доволна
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #163 -:
януари 31, 2008, 10:28:05 »
Да пиша и тук. Впечатленията ми са по-добри от тези от преди 5 години. Вратата до пробната стоеше затворена, мястото е обзаведено различно и много приятно, момичетата бяха доста любезни и настояваха да пробвам повече неща, а не само въпросната рокля. Обясниха ми нещата, които ги питах, кое и как може да се промени по модела.
Отказаха да ми кажат време за изработка и настояха да им кажа за кога ми трябва роклята. Аз казах началото на юни и ми отгоровиха, че до няколко дни трябва да я поръчам, за да стане на време. Това е единственото, което не ми хареса. Две различни жени питах, нарочно, и двете казаха, че вече трябва да взимам решението, а на едната и бях казала само, че сватбата ми е на 9 август, не че искам роклята два месеца по-рано.
Активен
buba_katinka
Любопитен
«
Отговор #164 -:
февруари 05, 2008, 09:35:56 »
В Белия Списък - сватбен салон Холидей Варна. Моята рокля е от там и не съм имала никакви проблеми. Като я видях беше в бордо. Избрах си бяла дантела и плата и ми я направиха бяла. Стана само с една проба, а бях бременна в 4 месец и продължавах да раста.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...