Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:27:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Честита сватба на pleasure!  (Прочетена 63801 пъти)

Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: ноември 20, 2007, 10:00:10 »

Ейй,ама верно pleasur-чето днес има мини-годишнинка!!Честито,пиле,мноооого любов heart heart heart
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: ноември 20, 2007, 10:52:03 »

Честита ти половин годинка pleasure CHEERS CHEERS CHEERS
Да сте все така влюбени и очарователни  give_rose give_rose give_rose
И любовта да е ваш постоянен спътник kiss
любов заедно любов заедно любов заедно
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: ноември 20, 2007, 11:03:29 »

Честита половин годинка мила  give_rose 
Бъдете все така усмихнати и влюбени, обичайте все повече, и не забравяйте да се подкрепяте и прощавате  give_rose give_rose give_rose
 twohearts gu6 kitty LOVING kitty Love Love girl Party time любов заедно kiss Dance  И наздравеее CHEERS весело изкарване
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: ноември 20, 2007, 11:30:27 »

Честита половин годишнинка, мила!!!!!! Нека съвместния ви път бъде осеян с розови листенца и огласен от ехтящи детски гласченца!!!!!  heart heart heart heart heart
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: ноември 20, 2007, 12:51:39 »

Мила pleasure честита половин годишнина!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: ноември 20, 2007, 13:26:14 »

Миличка , честита 1/2 годинка от weddingday сватбата ... air_kiss , бъдете много ,много щастливи ...
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: ноември 20, 2007, 13:43:13 »

Честито и от мен!  CHEERS
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: ноември 20, 2007, 18:02:14 »

Ето още едно семейство-бебе, което днес прави половин годинка!  ЧЕСТИТООООООООО!  goody Ще трябва да я разпитаме как е изненадала мъжлето си, че ми е много любопитно!  smile
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: ноември 20, 2007, 21:32:07 »

Ееееехааааааааааааааааааааааааааааааааа момичета.....толкова сте мили, ама наистина се трогнах подобаващо (ако трябва да съм по честна и сълзи пророних... cray..)но ми стана адски драго, когато видях сладките Ви пожеланния....сега такова.....ами да взема да ви почерпя малко за мини годишнината... blum  Yes danceg

* KelJosh_010 (500 x 364).jpg (56.95 KB, 500x364 - видяно 302 пъти.)
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: ноември 20, 2007, 21:35:03 »

Ей тук и малко сладки Ви направих... yahoo yahoo yahoo

* lizjef__15 (500 x 364).jpg (47.33 KB, 500x364 - видяно 338 пъти.)
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: ноември 20, 2007, 21:41:42 »

Хей, сладурано, я да не се измъкваш така лесно по фланга!  beating   GRUMPY Няма да се разминеш само с почерпка, ние искаме повече пикантерии да узнаем! Каква е тази торта на аватара ти, а?  girl_wink Я да ни я покажеш по-отблизо, че ми се струва, че има нещо общо с днешния ви празник!  blum
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: ноември 20, 2007, 22:07:00 »

Мммм,благодаря!Много ми се осладиха тези изкушения!Да ви е така сладък и живота занапред! give_rose
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: ноември 20, 2007, 22:13:04 »

Ето още едно семейство-бебе, което днес прави половин годинка!  ЧЕСТИТООООООООО!  goody Ще трябва да я разпитаме как е изненадала мъжлето си, че ми е много любопитно!  smile
Амиииииииииииииииииииииииии откъм идеи доста го бях закъсъла, в смисъл нищо не ми дойде наум, а обикновенно съумявам да родя по някоя и друга простотийка.. yahoo...и така заговорнически и не без помощта на Албена... god сътворихме някакви идеийки....нооооо цял ден не можах да мръдна от работа.. =]Сутринта, когато отивах беше прекалено рано и няма отворен нито един магазин (май само банички и цигари продават в 8.00 сутринта.. angry..)...а когато излязох от работа милото ме чакаше и време за подготовка и реагиране...никакво.. diablo
Мъжът ми се беше сетил, че имаме мини годишнина... Oh my ... Oh my ... Oh my ... това е нещо абсолютно нетипично за него...той не държи на тези нещта (но според мен въобще не може да помни дати...но товае тема за друг разговор... nea)
В обедната почивка (понеже ми беше много настинало) успях да изтичам до една аптека, за да си взема капки за нос и по пътя успях да се напъхам в един магазин...взех едно мини шампанско, шоколадчета и някакви сладкишки и с това ми се изчерпа подготовката за празника.. blush
След работа, мъжът ми ме заведе в едно сладко ресторантче, където наблегнахме на Кианти  CHEERS Xixixi Girl drink хехе, добре че беше доста студеничко когато излязохме да се прибираме...иначе определено щеше да не е трудно прибирането... TONGUE
В къщи вече, докато мъжлето се преобличаше, аз с някаква светкавична скорост наизвадих покупките метнах ги небрежно на масата, палнах свщички и се опитах да изимровизирам романтична обстановка  funnytooth (колко ми се получи е съвсем отделен въпрос blum...) и сега допиваме шампанското...и не ми се мисли утре кой ще работи ....след тоооолкова наздравици..... blush

* november-20 008 (500 x 375).jpg (57.01 KB, 500x375 - видяно 284 пъти.)
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: ноември 20, 2007, 22:21:17 »

Ихаааа ohmyАма миличка страхотна обстановка си сътворила!Чудесен завършек на вечерта! girl_in_love :twohearts:Няма да любопитстваме какво е последвало.... girl_wink
Още веднъж моите адмирации и палава и романтична нощ! girl_wink give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: ноември 20, 2007, 22:27:45 »

миличка супер си се справила Bravo :bravo:честито и от мен много да се обичате и още 1000 по  толкова романтични преживявания да си спретвате ти на него и той на теб  yahoo сладури весела и страхотна нощ ви желая и утре с нови сили работили или не те чакаме във форума  blum
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: