Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 22:12:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Чантата - 2 "  (Прочетена 199657 пъти)

leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: август 09, 2009, 19:45:39 »

Благодаря ти anbibian  give_rose Думите ти ме успокоиха и същевременно с това ме развеселиха  smile И като се замисля , тя така или иначе ще си ми влезе в употреба
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: август 10, 2009, 10:53:57 »

Ето я и моята чантичка

* chanti4ka.JPG (19.88 KB, 448x336 - видяно 450 пъти.)
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: август 10, 2009, 11:00:09 »

Вале, много е красива  Bravo , и така нежно стои с дантелката , супер  good много ми харесва
А има ли дръжка или е така като портмоне?
Активен
anabella
Ентусиаст
**
Публикации: 99

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: август 10, 2009, 11:02:01 »

valia_diva, много сладка чантичка, а има ли дръжка или ще я носиш в ръка?

Аз си мислех да съм без чанта, но ме убедиха колко хубаво ще е ако се направи от същия плат и дантела като роклята и ще си имам такава. Ще е тип бохча (както аз ги наричам) и може би ще сложа зелена вместо бяла панделка.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: август 10, 2009, 15:05:35 »

има дръжка, тя даже се вижда малко на снимката, но ми я бяха направили много дълга и маика ходи да ми направиат още една съвсем късичка
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 10, 2009, 15:17:10 »

Да видях  good , като лента е  Bravo Супер сладурска е
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: август 30, 2009, 23:58:30 »

Вале, чантичката ти е много сладка  Bravo Моята също е от плата и дантелата на роклята и е като портмоненце с малка дръжка  smile
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: август 31, 2009, 09:47:34 »

Аз още не съм си взела чантичка, но вчера на милото майка му, каза че е намерила нейната  Wink . Мисля да не бързам да си взимам сега, да я видя първо и ако ми хареса да съм с нея  smile А и мисля , че това ще я накара да се чувства горда  blum
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: август 31, 2009, 15:30:38 »

от опит споделям, че е изцяло излишно да имате чанта, нещо повече дори ще ви пречи, замислете се само, да носите букет чанта, по -добре е да сте по-свободни, а винаги можете да си оставите нещата у приятелка/роднина.аз лично мислих да си купувам, но не харесах нищо и така и не си купих, имах една златна но не я използвах въобще
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 31, 2009, 15:46:31 »

roumyana , и аз съм на мнение , че е излишна и ще ми пречи. Но както бях казала и преди, ще имам само заради мама и заради майката на милото, понеже според тях неможело да съм без  pardon. В крайна сметка на самия ден, ако ми пречи много , ще я дам на някой да ми я "подържи" и ще си карам без нея  smile
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: август 31, 2009, 22:31:26 »

Аз също искам да ви кажа какво се случи при мен.
Исках да имам много чантичка. За мен тя е неотделима част от тоалета ни в този ден.
Ето я и нея, вижда се в ръцете на малката булка и кумата. По ясна снимка нямам, но просто исках да ви я покажа колко е голяма и какъв размер е

Много се радвах, когато си я взех. Когато дойде времето да идват да ме взимат, си сложих телефоните, едни кърпички и червило. Искам да ви кажа, момичета, че не послужи за нищо, освен да си събирам парите там.
От момента, в който дойдоха да ме вземат, я връчих на малката булка и си взех букета в ръце. След като се настанихме в ресторанта, я оставих на стола и там стоя до края на вечерта. Радвам се, че си я купих, но можеше и без нея. Всеки си държи по различен начин на детайлите.
Да обобщя - една булка с красив букет в ръцете може да мине и без чанта. Всички важни хора са около нея в този ден, та едва ли ще има нещо друго по-важно в чантата, че тя да е толкова спешна и наложаща Wink
Активен
Peteto23
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: септември 08, 2009, 16:44:06 »

Аз още от началото я дадох на шаферката защото ми пречеше,а и нямаше как да си държа роклята.И на мен ми послужи само да събирам парите. smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: септември 08, 2009, 20:57:25 »

Моята чантичка я ползвах само да държа ключа за хотелската стая вътре и един черен молив и гланц за устни под ръка. Иначе всико натъпках в голямата са чанта тип торба и я сложихме в багажника на булченската кола, а после братовчед ми я донесе и я скрихме под офицялната маса да си ровя за каквото ми трябва заедно с кутията с обувките ми за смяна  smile
Обаче и за миг не съжалявам, че имах чанта. Тя си беше с малка верижка, въобще не ми пречеше държах я на верижката на ръката, с която държах букета и от време на време я давах на кума да я държи, че кумата си държеше нейната  blum
В крайна сметка най-полезна се оказа по време на фотосесията като огладнях рязко, кума ми купи сникърс аз го изядох до половината и го наврях в чантичката  sarcastic
Активен
anabella
Ентусиаст
**
Публикации: 99

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: септември 08, 2009, 21:01:12 »

Момичета, ето я и моята чантичка. От същите плат и дантела като роклята е:

Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: септември 08, 2009, 21:38:42 »

anabella, чантичката е страхотна. Същата като моята, само че има бродерия, която пък е доста шик. Супер е.. Поздравления
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: