Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 00:16:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на valka27 - 25.04.2009 г.  (Прочетена 38374 пъти)

Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« -: март 27, 2009, 18:06:23 »

Хайде мила valka27 време и ти да си имаш темичка, в която да ни разказваш подробно докъде си стигнала с подготовката, да ни показваш снимчици и да ни потопиш в сладкото вълнение около вашия ден.
Пожелавам ти приятни последни подготвителни дни и един наистина вълшебен ден като резултат. Нека си много спокойна, красива булка и магията от този ден дълго да държи всичките ви гости.
Всичко най-добро!  give_rose
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: март 27, 2009, 18:46:11 »

Честита темичка valka27 !!!  give_rose
Пожелавам ти много приятни емоции около организацията през последния месец...
Хайде, разказвай докъде сте стигнали... smile
Активен
bubetodve
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: март 27, 2009, 18:59:36 »

Честита темичка и от мен,
очаквам с нетърпение всяка подробност от приготовлението....
аз самата съм около 15-тина дни след теб и ще изживявам емоцията заедно с теб!
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: март 27, 2009, 21:55:43 »

Eх, момичета... супер съм щастлива danceg  danceg  danceg вече си имам моя темичка страхотни сте, специални благодарности на  Cinderella  give_rose
Днес вече взехме медицински... значи денят вече наближава... girl_impossible
Значи... докъде сме стигнали...
имаме ресторант,
ритуална(Студентска),
църква няма да имаме, защото аз исках тази, която е близо до ресторанта, но отеца отказа да ни венчае в събота, каза ако искаме да заповядаме в неделя girl_impossible
Имаме си рокля( от Асеновград)
Имаме костюм, риза , вратовръзка (от Пиротска)
Значи ни остават обувки и за двама ни, и колан за младоженеца
ДЖ е нает
Фото - наш приятел
Поканите са раздадени
Късметчетат за хвърляне са готови отдавна
За подаръци за гостите - папирусчета, ама имам идея за допълнителна декорация, само дано имам време Girl_hide
Имаме си и халки good
Ами то какво остана... торта, пробна прическа, нещо ще измисля за халките, че тия възглавнички дето ги предлагат навсякъде... bad
а, и подарък за кумувете, утре ще ходим до тях да видим как ще се пазарим за подаръците... Wink
Ох, момичета, зимата като нямах много работа по цял ден висях вув форума и четях ли, четях...
вече е пролет, имам страшно много работа и все по-рядко имам тази възможност, но обещавам да давам отчет good
Снимки на всичко има в галерията, само облеклото на мъжо и халките ги няма, но скоро ще оправим и този пропуск.
Благодаря ви сладурки yahoo

Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: март 28, 2009, 06:14:35 »

всичко е много хубаво и в тон, късметчетата сама ли ги прави, а розичките в тях? много са сладки, от букетите си харесах точно оранжевия и той да е в тон, ти кой си си избрала.
Кой ще ти прави прическата, а грима?
За халките и аз не харесвам възглавничките, може да използваш поднос аранжиран с цветя, или само едно цвете оранжево и голямо и в средата му забодени халките, даже може някое малко момиченце да ви го поднесе при самия ритуал, гладала съм интересно е.
Кога мислите да се подаряват подаръчетата, ще минавате ли за поздрави или ще са сложени по масите на всяко място.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: март 28, 2009, 14:58:56 »

Валка, честито за темичката!
Като гледам, сте напред с организацията, така че се надявам само хубави неща от тук нататък, без бързане и нерви да ви се случват до сватбата. След сватбата, вече, то се знае, само по мед и масло. За прическата какво мислиш да правиш? И да те питам, сега с кичури ли си или без. Не че има значение, любопитно ми е.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: март 28, 2009, 14:59:41 »

Честита темичка и от мен.
Пожелавам ти да я напълниш много скоро с интересни истории около подготовката и много много снимки.
Ще следя с интерес как се развиват нещата тук smile
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: март 30, 2009, 08:26:56 »

Валка, честита темичка и от мен  smile
То не останало! Да ни държиш в течение и да имаш незабравим  weddingday изпълнен само с приятни емоции Party time Party time Party time
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: март 30, 2009, 08:27:11 »

Валка, честита ти темичка и от мен!
Нека тези последни седмици до сватбата да бъдат изпълнени само с хубави емоции. Подготовката на останалите неща да мине гладко и да имате най-прекрасния и приказен Ден  give_rose
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: март 30, 2009, 18:04:53 »

И аз да се присъединя! Честита темичка и от мен. На мен ми остава повече от месец и половина и страшно много се вълнувам...мога да предположа как се чувстваш ти:) valka27, желая ти приятни последни приготовления, хубаво време и незабравимо изкарване на ГОЛЕМИЯ ДЕН!  smile
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: март 30, 2009, 23:09:58 »

Благодаря ви момичета smile
всичко е много хубаво и в тон, късметчетата сама ли ги прави, а розичките в тях? много са сладки, от букетите си харесах точно оранжевия и той да е в тон, ти кой си си избрала.
Кой ще ти прави прическата, а грима?
За халките и аз не харесвам възглавничките, може да използваш поднос аранжиран с цветя, или само едно цвете оранжево и голямо и в средата му забодени халките, даже може някое малко момиченце да ви го поднесе при самия ритуал, гладала съм интересно е.
Кога мислите да се подаряват подаръчетата, ще минавате ли за поздрави или ще са сложени по масите на всяко място.
Да, късметчетата сама ги правих, даже и розичките(дори и милото направи 2 розички)
За халките още не съм решила окончателно, но мисля да измисля нещо с малка кошничка
Подаръчетата мисля да ги даваме успоредно с поздравленията.
Валка, честито за темичката!
Като гледам, сте напред с организацията, така че се надявам само хубави неща от тук нататък, без бързане и нерви да ви се случват до сватбата. След сватбата, вече, то се знае, само по мед и масло. За прическата какво мислиш да правиш? И да те питам, сега с кичури ли си или без. Не че има значение, любопитно ми е.
О, сега съм натурално кестенява blum, ето снимка от преди 10-тина дни

Моят фаворит за прическа беше това

но после много ми хареса тази и вече незнам

Сега ще се оптам да сложа в галерията снимки и на костюма и на халките(халките явно не мога да ги снимам както трябва sad)

П.С. Явно ми е трудно да се оправям със снимките  tease, вижте в галерията
« Последна редакция: март 30, 2009, 23:12:26 от valka27 » Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: март 30, 2009, 23:51:13 »

Браво valka27, много хубави костюм и халки, косата сега ти е по-добре от преди, а за прическите зависи коя се получи по добре, направи си пробни, но на мен повече ми харесва първата, по-булчинска ми стои, но ти си знаеш с която се харесаш повече.
Активен
Josepha
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: март 31, 2009, 11:45:00 »

valka27, честита тема и от мен! smile
Пожелавам ти много слънчев сватбен ден, да грееш от щастие и много весел купон!
Пък после ще разправяме тук на момичетата как е минало всичко Bravo
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: март 31, 2009, 11:52:20 »

Ей, Валка, без малко да пропусна, че имаш темичка. Радвам се да поздравя една страхотна дама от моя клуб с редстоящата й сватба. Много хубави неща си подготвила. Пожелавам ти сватбения ти ден да е най-прекрасния завършек на всичко преминало през Моята голяма телевизионна сватба до цялата подготовка от ваша страна.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: март 31, 2009, 21:15:35 »

Голямо благодарско, момичета.
Josepha, с теб сме на една дата, ти ми отмъкна ресторанта Wink сигурно си имаш и ти темичка, сега ще я прегледам.
Рени, и с теб сме заедно в един друг кюп... , много ,много искам да се махаш вече от там
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: