Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 18:33:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122317 пъти)

jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 01, 2009, 18:04:46 »

Но смятам,че като достигнеш моите седмици и твоето бебче ще е близо килограм,да възможно е да расте толкова бързо Wink
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 01, 2009, 18:08:05 »

hukuta мила не се притеснявай мисля че това първо си е индивидуално за всяка бременна а и тиможе после да наваксаш . Както е казала и Жасмин сигурно и ти като станеш с нашите седмици  бебока ще тежи толкова колкото нашите, те имат невероятната способност да наедряват с дни. Мисля че няма какво да те притеснява smile Wink
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 01, 2009, 18:14:05 »

Не знам мили момичета, като прочетох направо онемях,защото това е голяма разлика  huhhuh.gif
Ама ей сега ще проверя...
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 01, 2009, 18:20:03 »

Килограмите, които дава видеозона не са истински, така че не се шашкай. Днес ни казаха, че нашето е 600 грама, ама аз не вярвам много. Иначе като чета за всяка гестационна седмица си отговаря точно за грамажа. Но 26 седмица 1 килограм ми се струва нереално
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 01, 2009, 18:23:05 »

Седмица 21

Започва производството на бели кръвни телца, които защитават бебето от вируси и инфекции. Кожата на бебето вече е непрозрачна. Езикът е вече напълно оформен. Навиците за сън и будуване на бебето придобиват ритъм. Според някои изследователи режима на бебето е съобразен с външния свят и то преди да е родено. Бебето е 26 сантиметра и тежи 360 грама.   
Седмица 22

Вашето бебе Ви чува все по- ясно. Когато четете на глас, говорите или пеете, то Ви чува. Според изследвания новороденото бебе суче повече, ако му четете на глас от книга, която сте му чели и докато е в утробата Ви. Клепачите и веждите са напълно оформени. Ноктите на пръстите на ръцете вече достигат края на пръстите. Ако бебето е момченце се оформят тестисите и започва производството на тестостерон. Бебето е 28 сантиметра и тежи 430 грама.
 yahoo danceg
Аз бях на лекар в средта на 21 седмица и бяхме 375 г.
Активен
desisv
Ентусиаст
**
Публикации: 86

МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 02, 2009, 08:36:39 »

Coffe Привет мами, много се смях вчера и съм изненадана, чудя на следния случай: dodger
вчера говорих с една съседка, нейната дъщеря също е в последните дни на бременността си, погомворихме относно пола на бебчетата и тя каза , че не вярва на тези  работи, нейна позната миналия месец родила момиченце, а през цялата и бременност  , снимки наблюдения  2-3-4 D  всичко показвало момче, и накрая се оказало, че нищо не са познали, лелееееееееееееееее казвам си аз ама може ли чак пък толкова в 21 век до последно да е един пол и после да се роди друго бебче!По този повод се чудя дали изобщо да вярваме на  това , което ни казват? dodger
Просто нямам думи, оказва се , че ни взимат парите не зная какво да си мисля вече!!! insane
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 02, 2009, 08:44:24 »

И аз това се чудя, но наистина тези случаи не са рядкост. Аз днес съм на втората фетална морфология да видим отново какъв пол ще ми кажат smile . Вече на нищо не се очудвам. Ако всичко е наред на третата мисля да не ходя.
Активен
desisv
Ентусиаст
**

МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 02, 2009, 09:06:02 »

Пожелавам ти успех Zahira™ , аз минах мисля всички изследвания, като че ли бързах много да ги направя, една колежка ходи само на 3 Д, а аз на всичко, и всяко изследване с  диска ти е   около 100лв.  crazy продължавам да се питам, ако някой наистина няма тази финансова възможност защото на всякъде по света има и бедни и богати хора, но се питам защо нещо не помислят с промяна може би  на  Закона за здравеопазването, поне сумит ада се по малки ако  не се поемат изцяло от ЗК!!! blush
Активен
desisv
Ентусиаст
**

МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 02, 2009, 09:11:49 »

Искам да Ви питам още нещо, дали плащате потребителски такси за консултации или посещения при личен лекар, защото ако на някоя и взимат пари то това би било безобразие. Аз обаче плащам за изследвания на кръвта и урината от 1 до 3 лв. Има ли при вас подобни случай?
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 02, 2009, 09:14:41 »

Деси четеш ми мислите. Вчера това си говорехме с колежки,че уж безплатно майчино здравеопазване, уж големите грижи пък дотук /едваначалото на пети месец/ за сума ти неща си плащаме като попове. Аз лично с тази фетална морфология ми се събират към 350лв. ей така дадени пари... от една страна се ядосвам, защото това са общо взето най-важните изследвания, а пък държавата не ги поема, то за кръв, урина и т.н. изследванията са жълти стотинки в сравнение с тези. В развитите страни именно тези изследвания са задължителни. Но както казах да са ни живи и здрави бебчетата, пък всичко друго няма значение. И наистина какво да правят хората, които не могат да заделят средства за тези изследвания?
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 02, 2009, 09:23:36 »

Ох ами какво да кажа аз кадето досега нито един лекар тук в моя тъп град не е препоръчал и испратил бременна жена на такова чудо фетална морфология и Бхч nea
За парите то е ясно че ще ги дам имам нямам като ти кажат няма как ама проблема е че изобщо не ме пращат на такива иследвания
Активен
desisv
Ентусиаст
**

МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 02, 2009, 09:49:03 »

Диде аз първото изследване м/ 11-14 г.с. си го направих по мое желание, просто чух че братовчедка ми ходи и аз се записах във Фемина и готово и докторката от там ме изпрати в Майчин дом, е аз почаках разбир а се до 15-18 .с. , за да не пренебрегвам моята гинеколожка, но може да си отидеш на преглед ии сама! good
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 02, 2009, 09:51:06 »

Мила аз до сег аникой неми е казвал да ходя на 3д или 4д сама се пращам
А относно това ми то тука има само една и то държавна болница а за лекари да не говоря че......
Нямам избор просто само дано всичко си е наред с бебе и тва е здраве да е
Активен
desisv
Ентусиаст
**

МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 02, 2009, 10:00:24 »

give_rose Сигурна съм, че всичко ще бъде наред, но да ти кажа сега нещо което надявам се ще те успокои, имам  познати мами, на по 21 год., които също не са ходили на тези изследвания, не зная дали има някаква връзка възрастта в случая, но 2 от тях н е бяха изпращани на нито едно изследване само редовната си ЖК и това е , дори сега ми се чудят защо аз толкова много ходя на прегледи ха ха ха ама аз съм над 30 год.  crazy  шегувам се , дано да е всичко наред и само хубави мисли да имаме в главите си  точно сега! А Вече от няколко месеца имаме 2 страхотни принцеси точно на тези 2 мами danceg, да са ни живи и здрави всички бебета!  Good luck
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 02, 2009, 10:02:14 »

Аз не се ядосвам толкова че не ходя защото то като му е писано на човек и да да ходи и да не пак....
Ами пои скоро необяснението на лекарите и нехайството но няма значение то вече му се вижда края  smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: