Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:22:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 4
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4 (Прочетена 183610 пъти)
semira
Регистриран
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 4
«
Отговор #390 -:
май 30, 2009, 09:10:40 »
Здравейте и от мен не съм писала от доста време, но и аз се колебая за украсата. Бих искала тази украса да бъде ниска, както позволява и ресторанта. Посъветвах се с една агенция и те също казаха, че този ресторант е идеален за такъв вид декорация. Харесвам по обемните декорации придружени от интересни аксесоари (камъчета, свещи, листа). Даже си мисля, че свещите винаги привличат вниманието, а и става така по романтично.
Festanlass-Blumenring.jpg
(68.88 KB, 350x260 - видяно 3235 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #391 -:
май 30, 2009, 13:37:40 »
Мнгото е красива!
Аз съм твърдо за ниската украса. Всъщност не много ниската - аз обичам да се издигат цветята в средата, така че всъщност не е много ниска, но въпросът е че не е на високи вази.
Ние бяхме отворили по-напред въпроса за цените за украса при разни агенции, но спряхме да говорим за това. Има ли новини? Някой да е поразпитал, да е ангажирал някой агенция? Аз спициално за Шейла и Елеганс Гардън се чудя какви биха били цените там! Знаете ли нещо???
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #392 -:
май 30, 2009, 21:16:42 »
Цитат на: Amelia в май 30, 2009, 13:37:40
Мнгото е красива!
Аз съм твърдо за ниската украса. Всъщност не много ниската - аз обичам да се издигат цветята в средата, така че всъщност не е много ниска, но въпросът е че не е на високи вази.
Ние бяхме отворили по-напред въпроса за цените за украса при разни агенции, но спряхме да говорим за това. Има ли новини? Някой да е поразпитал, да е ангажирал някой агенция? Аз спициално за Шейла и Елеганс Гардън се чудя какви биха били цените там! Знаете ли нещо???
Най добре отиди на място и така най лесно ще видиш какво прадлагат и колко би ти излезнала украсата , защото това е много относително понятие - украса . И най вече всеки има различен вкус виждания и финанси и е много трудно да разбереш з какво иде реч в една агенция .
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #393 -:
май 31, 2009, 15:32:10 »
Момичета, един тъп въпрос. За салфетките как да са сгънати към кого се обръщаме? В ресторанта ли казват как ще са или се водят като част от украсата и може да поискаме да са по наш начин?
Не знам как го обясних питането си, но гледам, че доста булки правят пръстени за салфетките си и се зачудих за тях ние ли си решаваме как да са поставени или не?
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #394 -:
май 31, 2009, 16:47:28 »
Ами на мен лично ми казха като отидем да определяме менюто и другите подробности и ще обсъдим и подредбата на ресторанта и нареждането на масите как да бъде.Управителката ми каза че ще стане както ние искаме и няма да има проблеми,а и фирмата ми за украса ще се погрижи за тези подробности в деня на сватбата и ще остане човек до края на вечерята за да въръи всичко както трябва
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #395 -:
май 31, 2009, 17:39:15 »
Благодаря ти!
А в кой ресторант е тази така мила управителка?
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #396 -:
май 31, 2009, 17:57:55 »
Ами на Сириус в Св.Константин и Елена.
С риска да съм
Амелия какво стана с твоите снимки от галерията?
«
Последна редакция: май 31, 2009, 18:01:15 от trinity_vn
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #397 -:
май 31, 2009, 20:25:48 »
Ох, то Константин и Елена е доста далеч от София
Ще се радвам ако някой сподели за някой софийски ресторант как са процедирали, че може да е различно. то тук не можеш да ги убедиш да сервират след като сте влезли, та едва ли ще се занимават със салфетките ми.
А за галерията - при онзи бъг във форума всичко изчезна и не ми се занимава пак да ги оразмерявам и слагам снимките. Кой знае колко ще стоят...
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #398 -:
юни 01, 2009, 13:21:11 »
Ние ще си правим украсата в ресторанта, все още се чудим от къде да започнем. Имаме толкова много идеи, ресторанта е много красив. Трябва да направя снимки, за да ги кача и да ми давате идеи. Все пак отстрани нещата се виждат по-добре. Не искаме украсата да е голяма и тежка. Има доста зеленина. Навън е на две нива, отгоре където ще сме ние е дървено, направено с навес, там ще бъдем младата част от сватбата, с нашите приятели и братовчеди. Събират се около 30 човека грубо. Има и колони дървени, но не ни се иска да ги обличаме с плат. Ще имаме арка, която ще служи за гражданския ритуал.
Има мостче тук е снимано едно момиченце вечер
, на което мислим да сложим балони с хелии. Има и водопад,който ще се пада отстрани на нас. Има едни много красиви украси, които съм виждала, от хартия, която служи за вързване на подаръци. Трябва да я снимам, за да я покажа, отгоре съ връзка като панделка, а надолу е пусната, и се вее, стои много красиво, като накрая завършва със сърчица. Дано обяснявам добре.
За тейбълите се чудим все още, дали да бъдат ябълки с дървени шишчета на които да са написани имената на гостите по масите. Или пеперудки едни декоративни, много красиви, които да се сложат направо на самите чаши и пак картончета с имената. И двете ще стоят красиво.
Младоженеца все още не си е избрак костюм и цвят на риза или вратовръзка, мислим че ще стане по красиво ако се съчетае украсата с цвета или на ризата или вратовръзката. За мен лично това има значение, цлята украса да е в един, два цвята. По-красиво стои.
За масите също ние ще си правим украсата. Семира това, което си паказа, нашето ще е нещо подобно, но межи би на едно място ще са цветятя и свещите. Зависи как ще са масите колко ще са дълги.
И последно да попитам за тези топки
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/bile83mk/2738391885_c1ae303be9.jpg.html?action=gallery
как се правят, бях намерила сайта, но сега не успявам, ако някой ми помогне ще съм много благодарна.
Стана много дълъг пост.
«
Последна редакция: юни 01, 2009, 13:22:50 от ani_4ka_p
»
Активен
krasi65
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #399 -:
юни 01, 2009, 14:52:51 »
момичета,моля отговорете ми колко струва наемането на сватбена агенция...предв.благодаря.
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #400 -:
юни 01, 2009, 15:01:24 »
Цитат на: krasi65 в юни 01, 2009, 14:52:51
момичета,моля отговорете ми колко струва наемането на сватбена агенция...предв.благодаря.
Ооо това много зависи от агенцията която наемеш и от това какво искаш да ти направят.Те попринцип имат различни пакети да си избереш какво да включиш.Поразтърси се из нета да видиш какво предлагат и можеш да попиташ кое какво би ти струвало
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #401 -:
юни 01, 2009, 15:14:51 »
Аз пък искам момичета да ви попитам дали знаете къде се продават плаващите свещички,тези дето ги слагат във вази с вода?Търсих по магазините и складовете ,но нямаха такива.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #402 -:
юни 01, 2009, 15:17:56 »
В Джъмбо има много видове
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #403 -:
юни 01, 2009, 15:18:07 »
Цитат на: trinity_vn в юни 01, 2009, 15:14:51
Аз пък искам момичета да ви попитам дали знаете къде се продават плаващите свещички,тези дето ги слагат във вази с вода?Търсих по магазините и складовете ,но нямаха такива.
В Метро ги има, дори в много големи опаковки, на изгодни цени
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #404 -:
юни 01, 2009, 15:20:51 »
Ами стават дори и тези чаени свещи, в къщи правя такива декорации, и с листа от рози, става много хубаво. На дъното слагам цветни камъчета.
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
30