Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:41:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 183894 пъти)

akselita
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: май 07, 2009, 07:39:46 »

Това специаално е тюл, но воалът е по-мек и не е на дупки. Има ги във всички магазини за платове. Воалът аз ъм го виждала около 5лв/м, но в складовете може и да е по-евтин.  good

Мерси много за инфото danceg
Мама е шивачка,ако види какво съм писала....аз никак не ги разбирам тези платове  pardon
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: май 07, 2009, 07:45:01 »

liva82, наистина страхотна украса!!! А като любител на свещи направо се захласнах по вашите! Невероятен зелен цвят! Само едно въпросче, сватбата вечерна ли беше? Аз много исках няколко свещи на младоженската маса, обаче ще съм с дневна сватба и... Видях, че е светло на една от снимките ви, затова те питам.
сватбата беше вечерна посрещането в ресторанта беше в 18.30ч
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: май 07, 2009, 08:06:16 »

liva82, прибирам се аз след празниците, и що да видя във форума - празник за моите очи! Страхотна украса! Ти си много красива, и роклята ти, и шаферките.. а ресторанта направо.. ето, това ми харесва! Как добре е работено с материите, как с вкус са подредени масите.. колко са наситени и живи цветовете.. Някой по другите теми се беше притеснявал как щели да му изглеждат пейките на сватбата - ами ето, тука са украсени супер готино! И цялата сватба има стил, има единно излъчване - много положиелно, пролетно, свежо! Браво и на агенцията!  give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: май 07, 2009, 11:06:19 »

Тъй като писах за своите премеждия и в тази тема мисля, че е редно да внеса уточнение тук.  Въпросната фирма за украса, която ми създаде толкова много ненужен според мен стрес е Фен Арт. Жената се държеше изключително високомерно, имаше изказвания от рода, че не можеш да искаш оферта за гарнитура и да обсъждаш гарнитура, а накрая да си поръчаш само диван.  Без комента!!!! Обясняваше ми че съм незначителен клиент и не можела да се занимава да ми праща оферти по два и три пъти   Също без коментар!!! Аз съм проектант проектирам летища, проектирам и гаражчета - всички клиенти са важни за мен, та те идват с парите си, но де да беше така за всички .....  Та след сумати мъчения и след може би двуцифрено число позвънявания към въпросната госпожа от моя страна и от страна на милото тя благоволи да вдигне телефона на милото, отново се е държала грубичко, но го е прехвърлила към "управителя", който мисля, че е мъжа й. Е с него поне са се разбрали, човека му казал да отидем да ни върне парите. Днес се срещнах с този господин и за мое учудване беше изключително възпитан и любезен човек. Върна ни парите и дори се извини за това, че са създали напрежение. Та мили хора ако въобще решите да работите с въпросната фирма за украса по-добре избягвайте контакта с въпросната госпожа, за да нямате моите проблеми   може би господина е далеч по-коректния партньор, за да не се окаже че сте длъжни да използвате всичко от предлагания от агенцията асортимент.  Но аз лично няма да се обърна към тях вече никога, както и всички мои приятели и бизнес партньори. Когато фирмите на българския пазар осъзнаят, колко е важен клиента защото е Клиент защото именно той е причината те да съществуват въобще на пазара тогава ще сме много по-добре.
Исках да избера от където каквото ми харесва, но ето това ти отношение.
Като гледам снимките на liva82 толкова искренно съжалявам, че Нина Стил бяха заети за нашата дата.  give_rose Браво за Нина, сигурна съм, че с тях нямаше да имам подобни премеждия.
В крайна сметка цялата украса на сватбата ни оставяме в ръцете на Романтика - момичето е много мило и нещата им изглеждат много стилни. Надявам се да бъдем толкова доволни накрая колкото е liva82.  yahoo
Активен
max_mara
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #229 -: май 07, 2009, 21:54:30 »

Наскоро ми предстои организация на сватба в Стара Загора, някой има ли инфо на фирма "Ами СЕГА", от сайта виждам страшни красотии smile http://www.amisega.net/VIP_tables/album/slide.html smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: май 08, 2009, 07:00:28 »

След отсъствие през почивните дни да пиша и аз. Вчера ходих до Рая и там има готови ленти от органза, широки 30 см и дълги 9 метра на цена 4,50 лв. Цветовете са розово, екрю, златисто. Има и на шампи, но на мен са ми малко кичозни - 5 м за 6,50 smile. Докарали са и тънко златисто шнурче, както и различни камъчета. Явно скоро са зареждали smile

chanel_84, относно агенция "Ами сега" от това, което гледах на сайта им, съм очарована, така че не се колебай да се свържеш с тях. Нищо не ти пречи да поговорите и след това да решиш smile
Активен
Amour
Любопитен
*
Публикации: 30

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: май 08, 2009, 08:50:32 »

Момичета, вече сме почти готови - имаме покани, подаръци,късметчета, рокля, обувки, костюм за младоженеца + риза и вратовръзка. Остава ни украсата на ресторанта и диджея ( тук си позволявам да отблежа, че цифрите са фатални.... cray ) . Някой ползвал ли е агенция "Тути" за украсата и какви са отзивите?
Активен
max_mara
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #232 -: май 09, 2009, 22:07:28 »

merilen, аз също съм очарована от това, което видях в сайта им, но все пак исках да разбера и други мнения от форума за въпросната фирма! smile crazy
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #233 -: май 09, 2009, 22:40:11 »

аз тук в Пловдив ги намерих за 1,50 май
но май ще си поръчвам розички от рая и щом има и топченца ще поръчам и тях . Дали случайно имаш представа за цената им

Валя, а къде в Пловдив има такива топченца?
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #234 -: май 09, 2009, 22:41:19 »

ако искаш виж в галерия също съм качила няколко макар непрофесионални снимки...после ще слова в сватбата на LIVA86 girl_wink

Лива, украсата е страхотна наистина, а ти си била прекрасна булка!  give_rose
Активен
grozde
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #235 -: май 10, 2009, 16:22:13 »

Здравейте момичета!Май и аз ще се справям сама с украсата.Просто немога да си го позволя.Още не ми се е избистрило нещо конкретно в главата но ще споделям и аз идеи
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 11, 2009, 09:22:00 »

Здравейте момичета!Май и аз ще се справям сама с украсата.Просто немога да си го позволя.Още не ми се е избистрило нещо конкретно в главата но ще споделям и аз идеи
Щом си вече в форума определено не си сама ! Тук има доста момичета които сами са се справяли с украсата и то доста добре така че питай те вече са обикаляли и търсили разни материали и могат да ти спестят доста време ! Успех в подготовката ! good good good
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: май 11, 2009, 10:28:22 »

Лива, украсата е страхотна наистина, а ти си била прекрасна булка!  give_rose
моите ги взех от едното левче в Кичука, точно на кръстовището по диагонал на  Марса е магазина. но мисля че вече са ги пуснали на много места.Вчера пробвах максимално колко могат да си увеличат обема - точно 2 литра с едно пакетче т.е. стават толкова големи колкото вода им се сложи
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #238 -: май 11, 2009, 13:32:24 »

Момичета, а кота само си правите съдовете с тази почва и цветята, кога ги закарвате в ресторанта? все пак всичко трябва да е там преди събитието. Аз също нямам против сама да си сътровя украсата, но ми е притеснено кой ще я сложи и направи като ще имаме ритуали и никой няма да отиде...мислих разни варианти докато правим фотосесия да оставя повече време и тогава да отидат мама и сестра ми да я направят, но не знам дали ще се получи. Едно си представш, то друго става...

може ли да ми препоръчате агенция за София, която да не взима много за напавя на украса или само за поставянето и? или да ми кажете вие как ще процедирате без агенция?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: май 11, 2009, 14:02:59 »

ами за тази работа или агентка или някоя близка приятелка, която да се жертва и пропускайки част от церемониите да се погрижи за украсата. Нашата няма да е в града, в който ще са ритуалите, но понеже ще имаме толеранс от 2ч и половина може би ще измислим един отбор по инспекция и утвърждаване на украсата. Още не сме го мислили това.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: