Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 15:52:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 4
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4 (Прочетена 183958 пъти)
lizi_beti
Ентусиаст
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 4
«
Отговор #195 -:
април 26, 2009, 14:13:08 »
В Джъмбо гледах да продават и изкуствени свещи които светят над 5 часа доколкото си спомням.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #196 -:
април 26, 2009, 14:33:16 »
Violet това второто е много готино, точно такъв ефект имам, не се бях сетила за листенца отстрани
Amelia благодаря за полезната информация, ще поразгледам след празниците
lizi_beti какво представляват изкуствените свещи, следващият път като ходя ще потърся такива
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
«
Отговор #197 -:
април 26, 2009, 16:24:27 »
Гледах ги там където се продават свещите.Бяха закачени на една стойка.В опаковка са по няколко.Бели на цвят са и приличат на чаените.Пишеше че май са електрически и светят няколко часа.За съжаление не прочетох повече,така че не знам точно на какъв принцип работят.Хвърлих им по един поглед,защото ми се видяха добра идея ,за да няма изгорени по невнимание на сватбата
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #198 -:
април 26, 2009, 16:29:30 »
ако са същите, за които аз се сещам не стават за вода.
Ние имахме такава, но коледна свещичка. Приличат на исктински, но са пластмасови, отгоре пламъчето и то е от пластмаса, отвътре с миниатюрна крушчица и свети. на батерия са от тези за часовник или някаква подобна, не ги различавам много. Наистина издържат и са сладички, но не стават за плуващи. Може пък по масата да се слагат, но после гостите със сигурност ще си ги вземат
Активен
buboleche
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #199 -:
април 27, 2009, 08:16:51 »
а от къде да си купя изчистени щипки за номерата на масите? 10ина ми трябват... ама повече от 1.50 -2 лева на бройка не ми се дават. И искам да са изчистени, а не шарени някакви с мечета, цветенца и т.н. .... с някаква сребърна основа... за да мога да си ги ползвам за снимки после.
Кажете ми ако сте виждали някъде
Активен
Vasi
Ентусиаст
«
Отговор #200 -:
април 27, 2009, 08:45:56 »
Цитат на: buboleche в април 27, 2009, 08:16:51
а от къде да си купя изчистени щипки за номерата на масите? 10ина ми трябват... ама повече от 1.50 -2 лева на бройка не ми се дават. И искам да са изчистени, а не шарени някакви с мечета, цветенца и т.н. .... с някаква сребърна основа... за да мога да си ги ползвам за снимки после.
Най-лесно е да се обърнеш към рекламна агенция, те предлагат такива и ще можеш да си купиш без печати и такива работи.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #201 -:
април 27, 2009, 09:08:50 »
Цитат на: buboleche в април 27, 2009, 08:16:51
http://www.ism-co.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=44&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=16&orderby=product_name&limit=50&limitstart=100&vmcchk=1&Itemid=16
такива ли ти трябват
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #202 -:
април 27, 2009, 22:26:33 »
Момичета тъй като трябва да си помагаме ще споделя малко отрицателни преживявания. Отговора ми е за тема Сватбени агенции по-скоро , но тя е заключена поради некоректни мнения. Днес вечерта преживях страхотен стрес. От декември месец си контактувам с една агенция, която предлага супер готини неща, но така между другото се разхождах и по други агенции за да видя какво има при тях, човещинка все си мислим да не изпуснем нещо прекрасно. В крайна сметка реших да си поръчам повечето украса от една фирма, покривките и фонтан за шоколад от друга фирма, защото първата не работи с покривки, естествените цветя от моя приятелка и да наема координатор от трета фирма. От всичките съответно искам оферти, даже и от тези на които не съм се спряла, което според мен е нормално. Капарирах в двете фирми на които се бях спряла, като ви казвам от едната по-голямата част почти цялостна украса, от другата някакви дребни работи. Звъня на въпросната втора агенция днес с дребните работи за да и кажа на какво точно съм се спряла от тях. А може би трябваше да спомена, че от втората агенция /засега няма да споменавам имената/ исках две седмици оферта разбита по позиции. Е като споменах на тази агенция какво ще наема на тях тя просто полудя, щом ми била изпратила оферта и щом съм капарирала съм била длъжна да наема цялостна украса от тях
Аз ли не съм нормална, но според мен това просто някаква изтрещялщина. Според мен мога да си наема и 5 агенции от всяка това, което ми харесва и не е редно да използваш цялостна услуга затова, че са ти дали оферта и ти си казал , че ще уточниш в последствие какво искаш украса, координация, частична украса или всичко. В момента заплашват че нито ще ми дадът нещо нито ще ми върнат капарото от 100 лв щом няма да ползвам цялостна украса, но ако наистина постъпят така ще ви уведомя кои са за да не горим много хора с по 100-тина лева.
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
«
Отговор #203 -:
април 28, 2009, 13:19:21 »
Момичета намерих много интересна украса за ресторанта от хартия която можете и сами да я направите
аз ще се пробвам
това е линка на който може да прочетете как да я направите
http://www.marthastewartweddings.com/portal/site/ww/menuitem.d9cc37f780ffa93df8aeef105173a0a0/?vgnextoid=efb9608f8532f010VgnVCM1000003d370a0aRCRD&vgnextfmt=default
мисля че с такава ще стане
http://rakhiva.com/bg/catalog/5758fdd7e0bafb7715e19152a9236b
харесва ли ви??
large_image.jpg
(34.19 KB, 310x300 - видяно 3683 пъти.)
«
Последна редакция: април 28, 2009, 13:29:09 от *Bibi*
»
Активен
Violet
Професор
ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com
«
Отговор #204 -:
април 28, 2009, 19:49:57 »
.. но пък може да се направи като украса в дома ви, по време на посрещането на гостите, кумовте... Виждала съм такъв вариант наживо и е страхотно!
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #205 -:
април 28, 2009, 20:26:02 »
За вкъщи е добра идея!А как могат да се закачат на тавана без да се забиват пирончета или други такива?
Активен
Violet
Професор
ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com
«
Отговор #206 -:
април 28, 2009, 20:33:07 »
Цитат на: dodo23 в април 28, 2009, 20:26:02
За вкъщи е добра идея!А как могат да се закачат на тавана без да се забиват пирончета или други такива?
По разни тръби, лампа, може да не са закачени, а примерно по легло, диван, земя, където ти хрумне като се огледаш
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #207 -:
април 30, 2009, 21:08:12 »
Момичета имам нужда от помощ. Миналата събота и неделя ходих до рестораната. Сватбата ще е август и ще е навън (само дано не вали). Но понеже увеличихме бройката на гостите двойно от ресторанта ми казаха, че нямат достатъчно столове. Имали само пейки. От тези обикновените пейки, каквито са по бирариите. Съсипаха ми цялата идея за украса
. Единственото, което ми хрумна да ги украся е да вържа на гърбовете на пейките тюл като гирлянд. Ама не съм много ентусиазирана от тази идея. Някой да има друго предложение или да е виждал снимка с украса на пейки
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #208 -:
април 30, 2009, 21:35:17 »
Цитат на: murche в април 30, 2009, 21:08:12
Момичета имам нужда от помощ. Миналата събота и неделя ходих до рестораната. Сватбата ще е август и ще е навън (само дано не вали). Но понеже увеличихме бройката на гостите двойно от ресторанта ми казаха, че нямат достатъчно столове. Имали само пейки. От тези обикновените пейки, каквито са по бирариите. Съсипаха ми цялата идея за украса
. Единственото, което ми хрумна да ги украся е да вържа на гърбовете на пейките тюл като гирлянд. Ама не съм много ентусиазирана от тази идея. Някой да има друго предложение или да е виждал снимка с украса на пейки
Можеш да сложиш на гърба плат бял /сатен примерно / защото е по плътен и покрива . Мяташ го на гърба и от двата края го връзваш с панделка .
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #209 -:
април 30, 2009, 21:39:46 »
Защо си се отчаяла? Не в един и два американски филма са били на пейки разни балове и светби. Не е било грозно. напротив!
Идеите, които ми хрумват е визуално да разделиш с украсата гърба на пейките и да изглеждат като столове. Нещо като украсата, която беше сложила една съфорумка в темата /след малко ще пиша коя/
Една приказна украса с роза и надолу ефирна органзена панделка - страхотна красота.
Другото, просто по края красива и пищна украса и тя да е такъв акцент, че да не обръщат вничание на пейките. Във всички католически църкви са с пейки, а е красиво. Бели воали, цветя, падащи зеленини и каквото ти харесва.
Може отгоре но дължината на гърба на пейките да сложиш украса също, ако ти харесва този вариант с нещо като гирлянди, но ако са от цветя ще е скъпо.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...