Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 23:58:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 184199 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 15, 2009, 09:01:26 »

аз също мисля украсата на нашият ресторант да е от отделни елементи, които просто да се подредят по масите преди тържеството
само за офицялната маса ни предложиха от ресторантът да ни я украсят с живи цветя и ние мислим да се съгласим
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 15, 2009, 09:05:42 »

Аз обмислям и балони. Моля ви, нека не звучи супер глупаво, но.. защо всички не искат балони? Управителката казва, че в техния ресторант най-хубави ставали балоните. Диджея казва балони, видео-пича казва балони.. А тук във форума всеки казва, че не е хубаво. Споделете защо не искате балони вие, за да не ми е мъчно после .. Те май не са по-евтини, така че не искам да се мина нещо  girl_wink
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #122 -: април 15, 2009, 09:20:43 »

При нас няма да има балони от една страна, за да се отличава сватбата от рождените дни. В къщи винаги има огромни количества балони на тези празници. Освен това самият ресторант няма да позволи балони, защото таванът е нисичък за такива с хелий, а ако разхвърлям по гладките плочки на пода може да увелича риска от подхлъзване. И накрая темата и цветовете в сватбата идват от любимите ни цветя и затова ще се опитаме те да преобладават в украсата.

Според мен балони с хелий биха стояли чудесно, ако таванът на заведението е по - височък. Тогава можете да си позволите и от тези мрежи, които изсипват балони в края на първия танц. Ние ще ги заменим с конфети от лентичките, защото няма как.
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 15, 2009, 10:25:00 »

BASTET, при нас ще има и балони в украста. Това беше единственото изискване на младоженеца и няма как да не се съобразя с него. Според мен създават настроение и може да прозвучи малко детинско, но аз обикновено се заигравам с балоните по сватбите. Дори съм възложила на агентката да ми намери тези сините от снимката.

* wedding baloons.jpg (45.02 KB, 250x205 - видяно 3148 пъти.)
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 15, 2009, 15:05:17 »

Аз обмислям и балони. Моля ви, нека не звучи супер глупаво, но.. защо всички не искат балони? Управителката казва, че в техния ресторант най-хубави ставали балоните. Диджея казва балони, видео-пича казва балони.. А тук във форума всеки казва, че не е хубаво. Споделете защо не искате балони вие, за да не ми е мъчно после .. Те май не са по-евтини, така че не искам да се мина нещо  girl_wink
Балоните не са лоши , но доста им мина времето . Първите украси когато започна да се ползва услугата украса на р-т бяха масово и само балони . Сега нещата са на много по високо ниво . А и при една стилна украса както последно време се правят с обличане на столове и прочие балоните стават излишни . Не че не може да се сложат поне по дансинга като завършек но основно балони ако се ползват за украсата е доста стандартно в което няма нищо лошо все пак ! Всичко е въпрос на вкус !  good Сватбаааа
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #125 -: април 15, 2009, 15:28:01 »

аз също съм против балоните. някак си ми простеят като украса. Но! Всикчо  си завесе от конкретния ресторант. Зависи си  и от балоните. Примерно в Рая правят надути с хелий за 1лв на балон, цена, коята друга фирма не предлага, и има страхотни балони. Включително може да се поръча да се направи с ваши инициали или надпис по желание, цената вече е различна, но не питах каква.

За градина примерно ми допада идеята / малко ще ми е дъвестно да се разделя с балоните, де/ да се снимат гостите и младоженците с балоните и накрая при знак да се пуснат едновременно и да се направи снимка на фона на излитащите бялони. Би било невероятно! виждала съм такива снимки и са много красиви.

Ако ти харесва на теб, какво ти пука от мнението на останалите? Всеки си има вкус все пак. Щом ти допада - вземи си балончета  smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: април 15, 2009, 15:36:27 »

Аз също мисля, че е въпрос на вкус. Ако ти харесват балони - сложи си  good. Особено ако имате дечица на сватбата ще им хареса. На последната сватба ние, "дечицата" към края на тържеството изсмукахме хилия на балоните и настана една веселба  funnytooth направо обрахме точките, един балон не остана  laugh
Аз няма да имам балони, но в никакъв случай не съм против тях.
Виж за обличането на столовете съм против, непрекъснато се пъна в тия калъфи, последния път щях да се пребия. И ми седи някак грозно, но то пак си е въпрос на вкус и много си зависи от ресторантът. Ако ресторантът е с някакви по гадни столове, няма как да не се опаковат. Но ако са новички по-добре без калъфи, а ако се направи някаква свежа украса като тази по-горе ще е още по красиво.
това си е мое мнение  girl_wink
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 15, 2009, 16:07:53 »

Аз се чувствам все по-ужасно по повод на тая украса. Не знам на какво "ниво" се е "дигнала", но и цените ужасно са се "дигнали" и както ужким се е "дигнало" всичко, така се опитват да ми пробутват само тривиални неща.. с тая моята градина сички като са се запънали за свещи и фенери.. толкова ли не могат друго да измислят?? Посред бял ден лятото на обяд, какви факли, какви огньове.. не знам. И след всяка среща с агенция вдигам бюджета с 200 лева и търся по-смотана агенция, и всяка следваща пак й се виждат малко парите. И като кажа бюджета и изведнъж спират да ми пишат и да ми се обаждат. Тия всички са полудели тотално. Ще зема да им тегля една *** на сичките. И ще съм с най-уникалната сватба - без украса  tease
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 15, 2009, 16:36:27 »

Аз също мисля, че е въпрос на вкус. Ако ти харесват балони - сложи си  good. Особено ако имате дечица на сватбата ще им хареса. На последната сватба ние, "дечицата" към края на тържеството изсмукахме хилия на балоните и настана една веселба  funnytooth направо обрахме точките, един балон не остана  laugh
Аз няма да имам балони, но в никакъв случай не съм против тях.
Виж за обличането на столовете съм против, непрекъснато се пъна в тия калъфи, последния път щях да се пребия. И ми седи някак грозно, но то пак си е въпрос на вкус и много си зависи от ресторантът. Ако ресторантът е с някакви по гадни столове, няма как да не се опаковат. Но ако са новички по-добре без калъфи, а ако се направи някаква свежа украса като тази по-горе ще е още по красиво.
това си е мое мнение  girl_wink

И аз вече започнах да се чудя за тези калъфки. Във Варна до колкото разбрах хич не са ефтини, а мъжо снощи ми вика " Ми половината ако решат да са със сака, в тая жега(август) ще са ги махнали и нахвърляли по столовете веднага щом седнат. за какво са ни тея калъфи?!" А аз си исках, някак си по-завършено ми се вижда с тях. То по тая логика и аз да кажа "ми то като изкарат и сервират, украсата няма да се види, за какво ни е украса тогава "crazy crazy Вече и аз незнам.... Направо ми се реве на моменти. Агенциите ме подлудяват пък съвсем да ви кажа вече cray cray
« Последна редакция: април 15, 2009, 16:38:35 от mucito » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 15, 2009, 16:38:00 »

Аз въобще не съм говорила с агенцията за украсата. Страх ме е да питам, чи то без нея вече отдавна надхвърлих бюджета  cray
като нищо няма да си уникална, защото може и аз да остана без украса ако ми изпраскат едни цени дето немога да ги преглътна  pardon
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 15, 2009, 16:44:48 »

и още нещо се сетих, за украсата на последната сватба на която бях
свещите
може да е тревиално, обаче аз много им се кефя
отмъкнах си свеща с канелените пръчици  blush и сега си ми седи с другите неща на шкафчето при споменчета
малко маняк си падам на свещите   tease

Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: април 15, 2009, 16:47:35 »

Моя мъж калъфите хич не ги харесва и заяви, че не иска да има  pardon
Или само ще сложим панделки, или нищо няма да слагаме.
Но право да си кажа - някой калъфи наистина са много неудобни за седене - хлъзгат се, настъпваш ги или се спъваш в тях. От друга страна, ако са добре ушити, наистина придават добър и завършен вид. Според мен е добре, ако могат да се видят снимки от украсен ресторант с и без калъфи - например, ако вашата агенция е правила сватби в него, най-вероятно ще има снимки.
Нашите столове обаче имат облегалки за ръцете и в този случай, определено калъфа няма да легне добре - затова се и съгласих бързо с милото да ги пропуснем.

Иначе, и аз не мога да се спра на конкретна украса, не съм определила и бюджет все още  girl_impossible Не мога да преценя - ако правим малки аранжировки от цветя на всяка маса, колко цветя да поръчам общо с тези за букета ми и за колата insane
Свещи и аз искам да има - но и там се чудя дали да са малки в по-голямо количество, или по-големи по-нарядко.
Само сме решили, че аранжировката за кола ще я направим на пиафлора с вакуум и после я сваляме и отива като аранжировка на нашата маса в средата.
Активен
Didi85
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: април 15, 2009, 18:37:38 »

Ние за украса имаме само на булченската маса и по масите от тези сухите листенца.Мисля , че това ще е достатъчно.
 crazy
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: април 16, 2009, 10:45:32 »

Ние за украса имаме само на булченската маса и по масите от тези сухите листенца.Мисля , че това ще е достатъчно.
 crazy
Листенцата са добър вариант но като се сложат салатите и всичко останало и те остават под чиниите и все едно ги няма ! Това е просто съвет да го имате в предвит !
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 16, 2009, 10:57:07 »

Като ви чета момичета, направо май съм щастливка, че се отървах с едва 150-200лв за украса на масите за гостите.. Ресторанта по принцип включва украса на младоженската маса, така че от там поспестяваме май.

Аз се чудя, тъй като нещата за украса сме си ги купували ... интересува ме - кой според вас ще ги прибере след приключване на тържеството? Някой роднина ли да инструктирам... направо не знам... Мен няма да ми е хич до занимаване с тия неща, но в никой случай няма да ги "подарявам" на ресторанта.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: