Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:08:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140484 пъти)

Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: август 07, 2009, 15:30:15 »

Ами за Общината ние ще ги носим 2 седмици по-рано,което ще рече в Понеделник. А за църквата деня преди сватбата-там не е необходимо много по-рано. Между другото Ани вие запазихте ли си час за венчавката в хотела. Ние вчера запазихме и не ме питай как ме заболя сърцето с тези 240 лева diablo
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: август 07, 2009, 16:48:58 »

Ами ние още края на февруари запазихме всичко  smile Аз от форума разбрах, че са вдигнали таксата и звънях да питам. И нас ни болят сърцата ама не искаме да разкарваме гостите напред-назад  pardon
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: август 08, 2009, 08:59:18 »

Сетих се и друго, но не знам дали можете да помогнете. казаха ми, че щяло да ни трябва удостоверение за семейно положение, защото сме се женили в друга община, а не в тази която ни е по лична карта. Ами ние сме по лични карти и двамата в община Полски Тръмбеш, но това си е област В. Търново и Есграон е един нали така, т.е. би трябвало да могат да си направят справката от Търново.
Сега се чудя да си вадя ли такова за всеки случай или не  crazy
така е иска се това нещо задължително за да се видло че не сте сключвали брак всичко трябва да присъства.Към задължителния комплект от документи е.
Активен
swetla99
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: август 09, 2009, 23:05:00 »

Момичета препоръчайте ми някакав DJ моля ви.Моята сватба ще е в Свищов но не мога да намеря такъв от там.Сега търся dj от търново или от плевен.Бих искала да е по от близко иначе много скъпо излиза.
благодаря ви. give_rose
Активен
milmi
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: август 11, 2009, 08:37:37 »

Момичета, предстои да си дойда в Търново за 1 седмица за последни приготовления и все повече се замислям да си сложа малко косичка за сватбата. Искам само за деня и после да я махна. Има ли такова място в Търново и цените какви са? Правил ли е някой нещо такова? Тук в Бургас има, но аз искам да е изненада и момчето ми да не знае.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: август 11, 2009, 14:34:37 »

milmi аз бях с допълнителна коса с щипки.Можеш да си закупиш от Бургас косата и в Търново предполагам, че във всеки фриз. салон биха ти я сложили.Зная,че в Търново вървят скъпо.Моята ми я изпратиха от Англия...там са доста по евтини, и една фриз. в Горна Оряховица ми я наряза на 4 парчета,защото нали в пакета е едно широко парче(поне моята беше така)..., боядиса я и в деня на сватбата ми я закачи със спец. щипки, които си вървяха с косата, и ми направи прическата... smile
Активен
tera4
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #426 -: август 11, 2009, 14:41:37 »

Моят фризьор работи в Гили на Пишмана, та когато съм ходила при него съм виждала, че там слагат коса, но каква е цената не мога да кажа.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: август 13, 2009, 12:25:57 »

Момичета можете ли да ми препоръчате добър козметичен салон в Търново? Трябва ми за кола маска на ръце, оформяне на вежди, маникюр и педикюр.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: август 13, 2009, 19:53:40 »

http://beautycenter-vt.com/index.php     козметиюен салон smile smile smile smile smile smile girl_wink
Активен
bozhany
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: август 18, 2009, 12:24:47 »

Здравейте,момичета,ние вече имаме рокля и костюм smile и лека полека напредваме.
Искам да ви питам за дж,фотограф и видео- кои са добри във В.Търново
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: август 20, 2009, 14:41:37 »

Здравейте,момичета,ние вече имаме рокля и костюм smile и лека полека напредваме.

Супер е че напредвате в подготовката,а най-важното е че сте се сдобили с рокля и костюм.....какво по-хубаво от това.А не ви ли предлагат от ресторанта дж? smile
Активен
maya88
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #431 -: август 20, 2009, 14:45:02 »

Това е моят фотограф: http://www.wedlife.ru/user/foart/.  Препоръчаха ми го за В.Търново от няколко места . Снима сватбата на моя приятелка. Подробна, допълнителна информация получих за него и от Хепифото във В.Търново. Имах вече и удоволствието, и да се срещна с този човек, човек, с който си заслужава и вие да се запознаете!    Впечатлението ми е, че изцяло е отдаден на това , което прави.
« Последна редакция: август 20, 2009, 14:54:08 от maya88 » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: август 20, 2009, 16:05:07 »

разгледай този албум
http://album.svatbata.bg/yosifovi/bg/photos/custom.html
ако ти харесват снимките ще ти кажа кой е фотографа  smile
Активен
happyfoto
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #433 -: август 20, 2009, 16:45:40 »

Ха ха ха!Агенция "Сиана"разбира се-с фотограф Йоана-THE BEST!!!!!
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #434 -: август 20, 2009, 17:19:40 »

Препоръчвам Иван Солников, също и Венци Йорданов
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: