Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:41:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140540 пъти)

mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юли 20, 2009, 15:09:30 »

Не подценявайте "Калоянова крепост" на Арбанаси.Широко просторно и не е толкова скъпо колкото си мислят хората.Тъй като през седмицата посещаемоста е нулева винаги може да се спазари добър куверт за сватба.
ето един да похвали "Калоянова крепост". Аз съм много щастлива, че там беше нашето тържество.Обстановката предразполага младоженците да се чувстват царствено(поне ние така се чувствахме) и да прекарат един вълнуващ и незабравим сватбен ден.Място за танци - колкото си искате..  drum singer music , а относно кувертите - цените са като на другите места в с.Арбанаси
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: юли 20, 2009, 17:02:18 »

ето един да похвали "Калоянова крепост". Аз съм много щастлива, че там беше нашето тържество.Обстановката предразполага младоженците да се чувстват царствено(поне ние така се чувствахме) и да прекарат един вълнуващ и незабравим сватбен ден.Място за танци - колкото си искате..  drum singer music , а относно кувертите - цените са като на другите места в с.Арбанаси
Тази крепост е повече от ЦАРСТВЕНА ! И аз я видях за първи път май мес и направо унемях ! И като чета в темата за р-ти в Търново се чудих защо не ходят в тази крепост  младоженците . Това място е точно за сватби ! Ако се намираше в Пловдив със сигурност две год. напред нямаше да има свободни дати !  Bravo
« Последна редакция: юли 20, 2009, 22:06:43 от nasi » Активен
happyfoto
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #362 -: юли 20, 2009, 17:18:10 »

Ами работата ми е такава че имам впечатления от абсолютно всички ресторанти и агенции в Търново!
И "Калоянова крепост" е моя фаворит:голям ,широк и просторен идеален за хубава украса ,фото и видео
огромен дансинг,отлична видимост на всички маси.Към него има и малка хотелска част.
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: юли 21, 2009, 23:39:48 »

И аз одобрявам изборът на атракцион "Калоянова крепост" за провеждане на сватби. Когато го посетих за първи път направо онемях, без дъх останах. Там наистина младоженците могат да се почувстват като истински принц и принцеса. Мястото изобщо не се нуждае от някаква украса, може би само самата булченска маса. Ако не се бях омъжила със сигурност сватбата ми щеше да бъде там, за същаление обаче го построихо по-късно  Плачещо момиче, но съм казала на мъжлето, живот и здраве като си честваме някоя кръгла годишнина(да си повторим сватбеното празненство) ще го направим там  Wink
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юли 24, 2009, 09:40:03 »

Ехооо, какво става с темичката ни-как върви организацията :)Нещо се позагубихте-при мен май май нещата са същите-като добавим и закупените вече салфетки, сухи цветя и камъчета. Утре ще уточняваме менюто, разпределението на гостите по масите и украсата.Стискайте палци smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: юли 24, 2009, 19:09:02 »

Здравейтеее  smile
Имам си рокля  yahoo младоженеца си хареса костюм в Анрюс, сега е голям зор с него  tease
Прозвъняха цяла София докато му открият такова сако каквото иска понеже си хареса само панталон, още не сме го взели, че тия дни е голяма жега и не ни се шава много много
НО!!! Мамйка дойде в София да си купи рокля  tease утре в най-голямата жега ще се щурмуват магазини
Менче си намерихме от майката на милото.
Було си взех от Милена Асеновград.
Бонбони взех за торбичките от органза - все неща дето ги писах и по другите теми, но нали сме си Великотърновски булки да го пишем и тук нали така  yahoo
О обеците щях да забравя от братовчедка ми. Тя горката не знае още дали ще я пуснат отпуска за сватбата, защото работи в Гърция през сезона, но ми прати обички, много хубави бяло злато с кристали сваровски. Пуснах снимка в темата с бижутата  girl_wink
Това е за сега от мен   kiss
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: юли 24, 2009, 21:13:21 »

smile  Perli4ka, Anbibian продължавайте в същия дух ...  girl_wink   , че като гледам то не останало много време до деня, в който със сигурност ще се чувствате като принцеси...Тези дни изпълнени в приготовления са незабравими и вълнуващи...пожелавам ви успех в подготовката.. give_rose
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: юли 26, 2009, 14:39:48 »

Здравейтеее  smile
Имам си рокля  yahoo младоженеца си хареса костюм в Анрюс, сега е голям зор с него  tease
Прозвъняха цяла София докато му открият такова сако каквото иска понеже си хареса само панталон, още не сме го взели, че тия дни е голяма жега и не ни се шава много много
НО!!! Мамйка дойде в София да си купи рокля  tease утре в най-голямата жега ще се щурмуват магазини
Менче си намерихме от майката на милото.
Було си взех от Милена Асеновград.
Бонбони взех за торбичките от органза - все неща дето ги писах и по другите теми, но нали сме си Великотърновски булки да го пишем и тук нали така  yahoo
О обеците щях да забравя от братовчедка ми. Тя горката не знае още дали ще я пуснат отпуска за сватбата, защото работи в Гърция през сезона, но ми прати обички, много хубави бяло злато с кристали сваровски. Пуснах снимка в темата с бижутата  girl_wink
Това е за сега от мен   kiss
честито за роклята дано е това което си очаквала
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юли 28, 2009, 09:39:01 »

Ани, браво на теб-и вие напредвате smile А обичките наистина са много хубави-погледанах ги в темата за бижутата и много ми харесаха. Аз вчера също си купих обички, ама да видим-май май ще ми трябват нови, че тези ще ми ги вземат smile А днес отиваме да избираме тортата smile
Активен
liliv
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #369 -: юли 28, 2009, 10:08:27 »

Момичета, май ще се спра на Калоянова крепост. Искам да питам / някой беше правил сватба там/ - не изглежда ли много празно завдението с гости 70 човека, а местата са 500. На практика ние можем да се съберем само на дансинга и евентуално на първия етаж.
Иначе се спрях и на още един ресторант във Велико Търново.  Оказа се, че със заведенията в Арбанаси няма проблем, ако не в едното в другото. Българка също ми хареса.
Накрая от много мислене......ще вземат всички заведения да се заемат, но до довечера трябва да реша и вече да уточним, за да може да надпишем поканите.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: юли 28, 2009, 10:40:01 »

Ани, браво на теб-и вие напредвате smile А обичките наистина са много хубави-погледанах ги в темата за бижутата и много ми харесаха. Аз вчера също си купих обички, ама да видим-май май ще ми трябват нови, че тези ще ми ги вземат smile А днес отиваме да избираме тортата smile
кой ще ти ги вземе перличка? дай снимка да ги видим  smile
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: юли 28, 2009, 10:45:39 »

Ани, днес ще кача снимчици на някои нещица за сватбата, а останалите до края на седмицата. А на обичките мамчето им хвърли око, така че май ще съм с тези които преди си бях решила :)че те най са ми на сърце. Бях ги показала в темичката за бижутата. Можеш да им хвърлиш едно око smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: юли 28, 2009, 10:51:15 »

видях ги, много са хубави наистина
и аз исках нещо по-разчупено ако ще е само обеци ама братовчедката така да се каже ми отне правото на избор - много държи да съм с тези, които тя ми подари, така че няма как  pardon
а и те са си хубави  smile
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: юли 28, 2009, 10:52:47 »

Твоите наистина са много нежни и без съмнение ще ти стоят много добре!!! Хайде стискайте палци -отивам за тортата и после ще докладвам smile
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: юли 28, 2009, 12:00:34 »

liliv моята сватба беше в Калоянова крепост. Не се запълва цялото заведение. Ако ми разгледаш снимките ще видиш,че нашата маса е от едната страна и зад нас няма никой..само украса. От другата страна са всички гости и масите са подредени амфитеатрално, няма хора с гръб, а всички са с лице към нас. Дори ако решиш мога да ти направя примерна подредба на масите с брой хора  smile ,за да ти стане малко по ясно... girl_wink Ние бяхме 85 - 90, но зная че са правили сватба там и с 65 човека..Ако те интересува нещо питай, мога и тел. на управит. да ти дам, за да видиш за свободни дати...., че те там и изпълнители викат, когато няма да има сватба де... smile
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: