Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:32:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140857 пъти)

dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #210 -: май 11, 2009, 17:05:34 »

здравейте и от мен аз съм новичка и се надявам да ме приемете с усмивка нашият ден ще е на 30.08...но още не знам на коя агенция да се спра и за какво..нещо не ми харесват все...някой да помага
Активен
anika
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #211 -: май 11, 2009, 18:44:24 »

Здравей Monn, миналата седмица моя колежка мина под венчилото и DJ - ят им предложи една игра, в която участваха двойки като единия със завързани очи даваше торта на другия. Получи се много добре  smile. За друго не се сещам, но ако ми хрумне нещо ще го споделя.
Здравей и на теб Dodo5. И аз като теб съм нова и съм на тема агенции. Желая ти късмет с избора  good
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: май 11, 2009, 18:51:01 »

здравейте момичета от мен аз като по старичка и вече минала през сватбата да ви споделя нашата игра yahoo преди да се започне процедурата с махането на жартиера водещата каза нека сега всички момичета които имат ключ към апартамента в Пловдив  на Веско да му ги върнат вече , че той се ожени и всички мои приятелки минаха дадоха кюч и го целунаха по бузата аз знаех но той не за тази игра невероятна гримаса направи и после водещата вика Лили ще ме извиниш ама и аз съм от Пловдив и тя ключ му даде.Гостите паднаха да се смеят..ама такава опашка се бяха наредили и милото като небрано лозе гледа пукнах се да се смея...но това което водещата каза не бях го предвидила така че и тя ме изненада danceg
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: май 13, 2009, 08:27:44 »

dodo5 аз лично ти препоръчвам сватбена агенция "Фиеста". Имат страхотни идеи а що се отнася до украса мисля че се справят страхотно. Аз си избрах именно тях и дано се получи !!!!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: май 13, 2009, 11:21:03 »

dodo5 аз лично ти препоръчвам сватбена агенция "Фиеста". Имат страхотни идеи а що се отнася до украса мисля че се справят страхотно. Аз си избрах именно тях и дано се получи !!!!
Разгледах им сайта на Фиеста . Тези пакети не са лоши но не разбрах това с посрещането което включва . Това тяхна водеща прави тези ритуали или не ?
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: май 13, 2009, 11:59:29 »

nasi ти най-вероятно си разгледала сайт-а на сватбена агенция Фиеста Плевен. Аз се спрях на Фиеста, но във Велико Търново. Те ще ми правят цялата украса-цветя, балони,ритуала ще е изнесен! От тях също е DJ и водеща. Ако искаш подробна информация за цени, няма проблем ще ти дам!
Активен
Monn
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: май 13, 2009, 12:20:11 »

хахаха, Liva, това с ключовете е много добро. боя се, че ако го направя ще съберем към 10 кила желязо и после не знам как ще си ги разпознаят всичките приятелки на милото smile ако се сетите за още нещо - нося на всякакви предложения girl_wink
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: май 13, 2009, 12:25:25 »

perli4ka, и аз си избрах "Фиеста" /търновската Wink/, а тъй като сватбата ми е на 30 май, скоро ще покажа и снимки на украсата.
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: май 13, 2009, 12:38:21 »

Enigma аз изцяло съм им се доверила. От Жана съм много доволна-отдавна си ходя на фризьор при нея (да видим за сватбата какво ще сътворим).Горката, прическа ли да ми прави, ресторанта  и градината ли да украсява:)Но аз на 100% им се доверявам, тя има нюх към тези неща, завършила е художествено училище така че с две ръце за нея:). Аз тези дни ще ходя капарото да им оставя. Успех и да показваш снимичици!
Активен
gobelins
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #219 -: май 13, 2009, 17:43:48 »

Здравейте, нашата сватба мина и вече всичко е много спокойно. Мога да Ви споделя някой неща ако желаете, гледам че много от вас прекалено много се стараят и шашкат.
1. Първо и може би най важното е че успяхме да се включем в бюджета ни който бе 2000лв(по-конкретно ни излезе общо 1835лв.) good
2. 100% от хората след тържеството бяха щастливи (а тия хора бяха общо 13) danceg, без задължителните родниски лининии и потекла.
3. Ресторантът беше "Старата къща", от къде то се представиха отлично.
4. За голямата вечер хотелът беше "Конкорд" с ВИП стая с шампанско и джакузи.

Момичета знайте че много по-важно е как ще продължи живота ви след този ден, дали сте попаднали на точният човек, от това как ще протече и премине самото тържество. Dance2
« Последна редакция: май 13, 2009, 18:02:49 от gobelins » Активен
anika
Регистриран

« Отговор #220 -: май 13, 2009, 18:35:29 »

Enigma можеш ли да ми кажеш координатите на Фиеста. Аз успях да намеря само тази в Плевен. Благодаря ти предварително  smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: май 13, 2009, 19:25:42 »

nasi ти най-вероятно си разгледала сайт-а на сватбена агенция Фиеста Плевен. Аз се спрях на Фиеста, но във Велико Търново. Те ще ми правят цялата украса-цветя, балони,ритуала ще е изнесен! От тях също е DJ и водеща. Ако искаш подробна информация за цени, няма проблем ще ти дам!
Да права си на Фиеста Плевен съм гледала ! Не знаех че са две ! Просто ми беше  любопитно да видя сайта ! А те имат ли ? Много е хубаво че си се довериля на даден човек защото когато има доверие нещата се подреждат много добре ! Успех в подготовката и много усмивки !
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: май 14, 2009, 07:15:32 »

nasi , аз чак сега разбирам, че ти се правила украсата на Liva82. Сега разгледах и сайта. Поздравления, всичко е страхотно. Всички украси са невероятни!

anika адреса на Фиеста е Велико Търново ул. Полтава Nо 1 . Повече инфо мога да ти дам на лични!
Активен
anika
Регистриран

« Отговор #223 -: май 14, 2009, 17:11:01 »

Благодаря ти Perli4ka, но нещо не мога да разбера как става номера с лични съобщения. Мога ли аз да ти пиша? Видях само, че мога да получавам такива. За първи път пиша по форуми и съм като в небрано лозе  shok
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: май 19, 2009, 15:24:41 »

:)Къде се изгубихте момичета? Аз имах леко разочарование с поканите и правихме нови, днес вече са готови и се надявам да няма проблем и наистина да раздаваме, че не остана много време... smile
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: