Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:43:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140691 пъти)

tera4
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #120 -: април 08, 2009, 09:24:08 »

Monika 89 а дали ти не си точно от тези мними булки или собственик на някоя агенция. А и явно не си проследила добре темата тъй като съм писала в кой ресторант ще бъде моята сватба. Относно водещата и DJ: не смятам, че само по този въпрос изказвам мнение, писала съм и за ресторантите и за украсат и по повечето теми съврзани с органи5зацията на сватбата ми. Ще приема забележката от човек, който пише редовно във форума обменяме си различна информация, или от модераторите, но не и от човек с 1 пост влязал в темата, за да обвинява този и онзи.
Освен това по какъв начин налагам на теб собственото си мнение. Да не би случайно да те карам да отидеш с моята рокля на сватбата си или те карам да наемеш агенция Рабел, която съм наела?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 08, 2009, 09:31:21 »

Подкрепям Тера! Аз също се обиждам от подобни коментари, подобни на тези на maya88, която лично ме засегна с неадекватните си изказвания. Тук сме да споделяме и обменяме опит - не да се нападаме взаимно!
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 08, 2009, 09:40:28 »

Спокойно, момичета! give_rose
Не се ядосвайте, че ще ни заключат темичката Wink
Нека не си разваляме удоволствието от подготовката, то е толкова кратко. Всички познати казват, че се помнят повече вълненията в месеците на подготовка, отколкото конкретни моменти от сватбата, така че нека се насладим на тези моменти с положителна емоция yahoo
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 08, 2009, 09:46:06 »

Спокойно, момичета! give_rose
Не се ядосвайте, че ще ни заключат темичката Wink
Нека не си разваляме удоволствието от подготовката, то е толкова кратко. Всички познати казват, че се помнят повече вълненията в месеците на подготовка, отколкото конкретни моменти от сватбата, така че нека се насладим на тези моменти с положителна емоция yahoo
точно така  good
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 08, 2009, 10:35:18 »

Момичета, търсите ли си кошнички за късметчетата? Сега се сетих, че видях такива кошници с най-различни размери в CBA на Славяни точно на влизане, където продават цветя и сувенирчета. Почват от 8 лв. и бих казала, че има избор.
А иначе да ви попитам - вие ще чупите ли чаши в ресторанта? Аз лично много се чудя.
Активен
tera4
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #125 -: април 08, 2009, 10:44:18 »

Enigma аз също съм чувала за това чупене на чаши. Символизира ли нещо?
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: април 08, 2009, 11:11:41 »

tera4, доколкото съм чела, май на колкото парчета се счупят чашите, толкова деца ще имат младоженците. Ама на мен ми се струва малко странно. Какво ще правим, ако се счупят на 60 парчета  crazy.
Ето какво намерих за чашите: http://www.svatbata.org/forum/index.php?topic=1839.0
« Последна редакция: април 08, 2009, 11:17:07 от ¤ Enigma ¤ » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 08, 2009, 11:18:08 »

Момичета, търсите ли си кошнички за късметчетата? Сега се сетих, че видях такива кошници с най-различни размери в CBA на Славяни точно на влизане, където продават цветя и сувенирчета. Почват от 8 лв. и бих казала, че има избор.
А иначе да ви попитам - вие ще чупите ли чаши в ресторанта? Аз лично много се чудя.
на мен ми се чупят много, ама не съм питала в ресторатът дали дават, предполагам няма да има проблем
на сватбата на една приятелка в сивщов ги нарекоха че който си изпие по-бързо виното, той ще командва
и те дватата на един дъх го изпиха и ги хвърлиха назад, и нали счупеното носи щастие
моето мило обаче ако изпие така чаша вино и ще се напие хич не носи  laugh
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #128 -: април 08, 2009, 11:25:23 »

За чупенето на чашите, попитайте първо в ресторанта - дали ще са съгласни.

В нашият например не разрешават (ресторанта на е във Велико Търново), защото хвърчат стъкла, по време на купона ако някой се развихри повече и си събуе обувките може да се нарани, отделно ако имате деца на сватбата, знаете какви са палави и как лазят и се търкалят по земята.......

Така че първо попитайте  smile
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 08, 2009, 15:11:02 »

За чупенето на чашите, попитайте първо в ресторанта - дали ще са съгласни.

В нашият например не разрешават (ресторанта на е във Велико Търново), защото хвърчат стъкла, по време на купона ако някой се развихри повече и си събуе обувките може да се нарани, отделно ако имате деца на сватбата, знаете какви са палави и как лазят и се търкалят по земята.......

Така че първо попитайте  smile
Предполагам, че персонала ще ги почисти веднага, едва ли цяла вечер ще гасим счупени чаши girl_wink
А мен Джея ме посъветва да не питам много много, защото все не може, така че най-вероятно ще чупим, пък каквото ще да става yahoo
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 08, 2009, 21:26:50 »

Аз мислех, че този обичай с чупенето на чаши не е разпространен по Търновския край, но явно не е така. По моя край (Северозападна България) задължително се практикува, аз обаче не го харесвам особено, а и създава усложнения, така че ние го пропуснахме.
Активен
maya88
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #131 -: април 09, 2009, 11:02:43 »

Подкрепям Тера! Аз също се обиждам от подобни коментари, подобни на тези на maya88, която лично ме засегна с неадекватните си изказвания. Тук сме да споделяме и обменяме опит - не да се нападаме взаимно!

anbibian Аз не искам да ставам професор във форума аз искам  да си  изживея едно прекрасно сватбено тържество така че не се хаби по мой адрес излишно  Нещата ми вървят добре и понаучих доста от този форум и без да съм  с постояно присъствие в него  Никого и не виждам защо  възприемаш че нападам Явно искаш да четеш това което ти харесва Коя сватбена агенция ти е на сърцето  и защо това не ме вълнува Разбирам че различните мнения   не се възприемат   или се тъкуват зле  Е аз изразявам себе си а не това което му се ще някой да чуе или прочете
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: април 09, 2009, 13:16:10 »

:)Мацки аз днеска съм на тема меден месец,медена седмица,уикенд или както искате го наречете.По принцип доста изоставам с приготовленията,но днес съм на такава вълна.Вие как мислите веднага след сватбата ли трябва да се осъществи това мероприятие smile или може и след това.Питам защото ми се струва,че края на юни още не е достатъчно горещо smile (не че сме рещили къде ще ходим де), мисълта ми е,че морската вода няма да е достатъчно топла тогава(ако ще сме на нашето черноморие - току вижте някой ни подарил екскурзия до някой далечен остров twohearts)
Активен
sisonik
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: април 09, 2009, 15:10:53 »

mi6kata_85 и аз съм на тази тема вече една седмица  huhhuh.gif Ама цените са такива, че направо свят да ти се извие  cray Ние също си мислим, че може да е студена водата през юни, но пък ще ми е по-хубаво да заминем близките 2-3 дни след сватбата. Първоначално искахме да отидем в Турция, но цените са много високи за нашия бюджет, а пък и се замислих, че ако отидем и се забием в някой луксозен хотел и не излезем от територията му каква файда, че сме в Турция. Тези дни гледах оферти за Елените и много ни хареса един хотел на плажа и май сега на него сме се спрели. Има отстъпки за ранни записвания  Bravo Ноооо още не сме 100 % убедени. Офф объркана работа  blush
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 09, 2009, 19:14:10 »

И на мен ми се ходеше на сватбено пътешествие, но нашата сватба беше в края на Септември и беше късно за море, но може това лято да осъществим пътешествието, все още сме младоженци щом не е минала 1 година от сватбата  smile. Според мен е хубаво да се отиде на сватбено пътешествие няколко седмици след сватбата, а не няколко дни след нея. Еуфорията след сватбата ви държи поне 1 седмица и направо не сте на себе си. Това е времето през което се радвате на подаръците, цветята, картичките и снимките от фотоапаратите на гостите и е хубаво да изживеете до край тези емоции, а не на следващия ден да трябва да събирате багаж и да мислите за пътуване. Изживейте си еуфорията от сватбата и после да започнат вълненията около медения месец, за да не се сливат нещата и на всичко да имате време да се порадвате.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: