Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:26:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Велико Търново - 2 част
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част (Прочетена 140379 пъти)
anbibian
Сватбен ШАМАН
Отг: Сватба във Велико Търново - 2 част
«
Отговор #30 -:
март 24, 2009, 09:55:46 »
Цитат на: liva82 в март 24, 2009, 09:20:45
здравейте...аз да питам какво мислите за булото...трябва или не да покрива лицето колко трябва да е дълго въобще според вас..
според мен, трябва да е такова каквото на теб ти харесва, вече нищо не е задължително
аз например няма да нося було, първоначално обмислях вариант за було от тези късите, които стоят като мрежичка пред лицето и около косата и са много шик, но в последствие се отказах
ако решиш да носиш трябва май да го съобразиш с цвета на роклята ти, тя нали беше по особена, сива
роклята ти е много красива, до къде стигнаха в Милена с ушиването?
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #31 -:
март 24, 2009, 13:25:14 »
за сега всичко е ок....би трябвало до 18 април да е готова...надявам се че ще съм доволна
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #32 -:
март 24, 2009, 14:32:29 »
liva82, на мен в някой от булчинските магазини ми бяха казали, че булото трябва да идва над гърдите някъде. Но то моето е късо, така че май ще бъде доооста над
. Аз не мисля, че е толкова важно
.
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #33 -:
март 24, 2009, 14:44:29 »
Ами аз не съм голям специалист и аз се уча сега кое как се прави,ама си мисля ,че след като е було би трябвало да покрива очите,но все пак всичко си зависи от това какви предпочитания има булката,все пак вече сме 21 век традициите не са това което бяха,така че както на теб ти харесва *db*Аз за сега си мисля да съм с було но няма да е много дълго,не ми харесват тези ,които се влачат по земята,някъде под рамото ми се струва добре,но ще видим какво ще ми скимне в последния момент
Момичета,да ви попитам,имате ли мнение относно фотографите на агенциите Рабел и Сияна,остана ми фотозаснимането но много се чудя,пък ми се искаше ако някой има опит от работата им ,ако може да сподели.Мерси предварително
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #34 -:
март 24, 2009, 15:04:33 »
sestri4kata не ти ли дадоха албуми да разгледаш снимки в агенциите
ние сме наели сияна, защото ми харесаха снимките от една сватба миналата година, където те са снимали
а от къде си наехте видеооператор?
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
«
Отговор #35 -:
март 24, 2009, 15:05:50 »
Ох извинете ме с постоянните ми въпроси,но сега се сетих за тези табелки които са за регистрационните номера на колите с надпис "Младоженци",някой от вас правил ли е такива за сватбата си?Къде мога да ги поръчам и дали ще е много скъпо?
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
«
Отговор #36 -:
март 24, 2009, 15:08:37 »
Да,anbibian,дадоха ми да разгледам,но все пак ми е инатересно на булките минали по този път,как им се е сторил резултата,иначе и на мен много ми харесаха нещата ,които ми показаха,но все си мисля че хората които са си получили вече снимките могат да дадат отзиви.Иначе за видеозаснимането се спряхме на Рабел
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #37 -:
март 24, 2009, 15:31:05 »
sestri4kata, във Варна съм виждала такива табели по булчинските салони. Предполагам във ВТ също предлагат. Ако имаш време, може и сама да си го направиш на самозалепяща хартия, не е трудно
.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #38 -:
март 24, 2009, 15:55:10 »
Цитат на: sestri4kata в март 24, 2009, 15:08:37
Да,anbibian,дадоха ми да разгледам,но все пак ми е инатересно на булките минали по този път,как им се е сторил резултата,иначе и на мен много ми харесаха нещата ,които ми показаха,но все си мисля че хората които са си получили вече снимките могат да дадат отзиви.Иначе за видеозаснимането се спряхме на Рабел
таничка беше много доволна от сияна, виж коментарите в предната тема за велико търново, можеш да я питаш и на лични ако искаш
за видеото в рабел колко парички ще ти вземат, ако не е неудобно да питам
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #39 -:
март 24, 2009, 16:33:15 »
благодаря ви....на мен ми харесва този вид който завършва с дантела по края ...дано сте ме разбрали
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
«
Отговор #40 -:
март 24, 2009, 19:05:51 »
Лелееее момичета, 2 дни да ме няма и после на мога да смогна да изчета всичко, което сте написали.
По отношение на бялото злато- моят годежен пръстен е целия от бяло злато, имам го вече от година и още е като нов, в хълката ми също има бяло злато и нищо и няма Не е задължително бялото злато да пожълтее, зависи от самото злато и изработката.
Относно булото най-важното е да се харесвате с него и да ви е удобно. аз лично исках да имам було, защото това е най-важният аксесоар според мен. Чанти ,обувки и бижута носим винаги, но за булото шанса ни е веднъж в живота.
Онтосно фотографа за сватбата- аз и преди съм казвала, ние си наехме фотограф чрез Сиана, момичето се казва Йоанна (до колкото си спомням). Мога само хубави неща да кажа за нея
.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #41 -:
март 24, 2009, 21:36:07 »
Цитат на: Tani4ka_ в март 24, 2009, 19:05:51
Чанти ,обувки и бижута носим винаги, но за булото шанса ни е веднъж в живота.
това не е съмвсем сигурно
само се шегувам разбира се
всъщност накара ме да се замисля за булото, защото си абсолютно права според мен
обаче мисля, че ако сложа було ще засенча роклята си, а много държа роклята да бъде на преден план като нещо съвсем изключително, затова и мисля бижута и всичко останало да е по семпло
като се знам само чантичката ми ще е нещо щуро стига да намеря такова, че аз по начало съм малко по шантава,
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
«
Отговор #42 -:
март 24, 2009, 22:49:08 »
Хехе ами няма лошо Tani4ka_ аз много се радвам на такива хора ,на които им идват шантави идеи,въпреки че аз съм си традизионалистка и трудно правя експерименти,но това не ми пречи да им се наслаждавам отстрани
А относно видеозаснимането цената е 380 лв.
И не на последно място , *YAHOO*аз да се похваля,нали се бях завайкала за тези табелки ,които са за сватбената кола,тази вечер говорих с кумовете ни, и те душичките намерили искали да ни изненадат,ама аз съм им развалила изненадата *YAHOO*Така,че ми отпадна една грижа
Кажете ми,не са ли сладурчета,как да не ги разцелува човек...Мойто миличко ако знае какво го чака в деня на сватбата,кума се е заканил такива номера да му върти,чак нямам търпение
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #43 -:
март 24, 2009, 22:59:12 »
sestri4kata браво на кумовете
моите още не знаят че ще кумуват, чакам кума да се върне от кипър и отиваме на гости да ги поканим офицялно, ще бъде изненада, защото те и идея си нямат че ще се женим
само си представям физиономиите им
тъкмо се сетих да ви питам ще имате ли деца на сватбата
от всички предвидени да присъстват, само кумовете имат дете
по време на сватбата ще бъде на 2 г и половина, много е сладка ама не се отлепя от полата на майка си и се чудя сега ако я вземе как да я забавляваме, но най ме притесневя, че тя не е била сред много хора и ще се уплаши, а аз много си я обичам
вие ако имате деца как ще се грижите за тях по време на сватбата,кой ще ги гледа и т.н.
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
«
Отговор #44 -:
март 25, 2009, 01:10:26 »
ОО определено ще са много изненадани,това е такова изживяване и чест да те поканят за кум *YAHOO*Нашите щяха да се разплачат,едно вълнение беше
Но пък изключително приятно
И при нас ще има малки сватбарчета,като се замисля ще са една мадама на година и половина и един кавалер на почти 2 годинки,ще имаме и 2 дечица на 6 и 7 годинки.По-големите с тях ще е по-лесно ,но наистина за по-малките трябва да се помисли.Скоро бяхме на сватба с милото и младоженците бяха направили така-понеже съответното младо семейство не бяха от града и си бяха наели стая в хотела над ресторанта,бяха взели с тях майката на момичето и тя гледаше детенцето,за да могат младите да се забавляват,а от своя страна младоженците бяха осигурили вечеря за "гледачката".Така,че ми се струва приличен вариант,anbibian ,ако условията го позволяват да си вземат някой да им помага с гледането на детенцето,ако нещо се уплаши от хората да го заведат в стаята да се поуспокои,все пак силна музика,какички и батковци дето много играят,пеят и подскачат,нормално е едно малко фъстъче да се уплаши,пък и със сигурност ще му се доспи раничко
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Нагоре