Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:03:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки !!!!! част 6  (Прочетена 148112 пъти)

rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 20, 2009, 20:05:16 »

Nia, много ми харесват тейбълките и късметчетата ти! И аз много исках такива къдрави тейбълки и дори направих няколко разновидности, но не ми се получиха...  sad Не знам защо така... милото и шаферката ми хич не ги харесаха и тъй като решихме че не са станалли заради къдравото се отказах... Сега като гледам твоите смятам, че или аз не съм се справила или проблема на онези е бил друг. Но както и да е - вече си имам измислен и одобрен модел (даже го показах малко по-напред в темата).  girl_wink А ти с какво залепи този кремав (златист) картон върху бордото?
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 20, 2009, 20:29:37 »

Мерсиииииииииии за добрите думи момичета.
    Още не съм го залепила листа за картона , ама смятам със силикон pardon
Активен
bobsyn
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #92 -: март 20, 2009, 22:57:57 »

Склад за платове има на гърба на Търговски център Витоша, което е административната сграда на завод Витоша. Намира се на бул. Черни връх близо да последната спирка на трамвай 9.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 20, 2009, 23:36:47 »

Момичета, не знам дали тук е мястото да питам, но знаете ли от къде точно се зарежда магазин "Слънчоглед"? Много ми трябва  give_rose!
Активен
snowhite
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 21, 2009, 10:24:27 »

Момичета и аз се вдъхнових от вас и искам да изработя сама тейбълките и късметчетата, но може ли само да ми кажете от къде да намеря онези малки бонбонки, които се слагат в късметчетата, а и по възможност да са само бели, а не разни шарении.

Благодаря
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 21, 2009, 12:52:52 »

Това с бонбонките е особено проблематично и отговор няма. Трябва да тръгнеш по разни малки квартални гаражчета и барачки. Там, по мои наблюдения, имаш най-голям шанс да ги намериш. А за да са само бели - трябва да си купиш повече пакетчета и да ползваш само белите. Доколкото знам, има някои производители (защото въпреки, че ги няма никъде ги произвеждат няколко фирми), на които бонбонките са със значително по-малко шаренки в пакетчето. Въпрос на шанс кой точно зарежда във вашия град.
« Последна редакция: март 21, 2009, 12:55:46 от pebbles » Активен
gogi_rogi
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #96 -: март 21, 2009, 13:13:27 »

Аз мисля да ги правя с бонбони ''снежинки'' .Интересни са ,само в бял цвят са ,а и се намират в почти всеки магазин
Активен
gogi_rogi
Любопитен
*

« Отговор #97 -: март 21, 2009, 13:34:53 »

А това са цветчетата за мъжете които си направих.Дано ви харесат  blush

* DSC_5126.jpg (52.51 KB, 338x439 - видяно 2401 пъти.)
Активен
gogi_rogi
Любопитен
*

« Отговор #98 -: март 21, 2009, 13:36:12 »

А тези за жените

* DSC_5128.jpg (42.45 KB, 387x259 - видяно 2364 пъти.)
Активен
snowhite
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 21, 2009, 15:31:11 »

Браво gogi_rogi, много са сладки Bravo
Аз днес купих тюл - бордо, златист с брокат и слонова кост. Спрях се на бонбонки снежинки - освен, че са налични, са и някакси много сватбени. Направих две късметчета, но само 3 бонбончета сложих - без жито или стотинки. Не знам защо, но не ми харесват тези атрибути, та да питам, трябва ли задължително да слагам нещо освен бонбончета?
Активен
gogi_rogi
Любопитен
*

« Отговор #100 -: март 21, 2009, 15:41:53 »

Благодаря  give_rose радвам се,че бутониерките ми са ви харесали.
snowhite-и аз се чудя същото и затова реших да направя различни видове-хем разнообразно,хем да има от всичко.Едни ще бъдат само от бонбонки,други от жито и паричка,а трети с едни много сладки червени сърчица като мъниста.Като направя няколко ще ги покажа.Но още не съм се захванала с тях. blush
Засега съм готова само с украсата за колата и свещите,но не знам дали е тук мястото да ги покажа.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 21, 2009, 15:43:25 »

Snowhite, зависи какъв смисъл влагаш в късметчетата си. Ако искаш да символизират плодородието, парите и сладкия семеен живот, мисля, че трябна да ги има, но ако не държиш на това - остави си ги без "атрибутите"  girl_wink А няма ли да ни ги покажееееш??
Активен
snowhite
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 21, 2009, 16:08:11 »

ето ги, въпреки че не ми е много добър фотоапаратът. Тюлът е кристален, т.е. леко блестящ, а в средата - с брокат. На живо май са по-хубави huhhuh.gif

* P1020192.JPG (49.59 KB, 314x210 - видяно 2336 пъти.)
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 22, 2009, 09:06:06 »

Браво момичета Bravo, вие отново творите. Аз, не че съм се спряла, но още се занимавам с подготвителни неща и нямам нищо ново за показване.

gogi_rogi, така се зарадвах, че още някой е решил да дели гостите на момиченца и момченца. Стана ми мило. И много добре си се справила, изглеждат чудесно бутониерките.

Относно паричките и житото в късметчетата - аз нямам чувства към тях, но, понеже са символ ще слагам от всичко. Money randma. Много на душманите blum

Активен
delpierod
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 23, 2009, 13:16:37 »

момичета,много са ви хубави нещицата!!!направо ви се чудя как успявате да направите такива красоти.аз също съм решила сама да си направя дреболийките за сватбата.та влизам с един въпрос,като предварително ви се извинявам,чеможе би вече сте го обсъждали-от къде си купувате всичките тези неща?тюл,цветчета,телчетата,които представляват дръжки(не знам как точно се казват)????
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: