Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:30:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбени покани !!!! част 5
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбени покани !!!! част 5 (Прочетена 155026 пъти)
tuf4o
Любопитен
Публикации: 23
Отг: Сватбени покани !!!! част 5
«
Отговор #345 -:
април 21, 2009, 10:22:05 »
Аз смятам да напиша на ърба на поканите или, ако намеря подходящ текст - да включа в самия текст на поканата имената на гостите. Конкретно ще напиша имената на хората, за които е поканата. Разбирам, че вероятно ще има и сърдити, но тук няма място за фасони
. Много наши близки са канили само родителите ми и аз не им се цупя
. Очаквам същото от тях. Така за да не стават недоразумения ще конкретизирам
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #346 -:
април 21, 2009, 15:35:27 »
Здравейте отново от мен. Имам аз едно питане, което ми е чуденка от много време. Имам една приятелка, на която може да ми се наложи да направя покани. Модела е подобен на този, но не съвсем. И понеже ми се иска да се връзва по този начин, имам следното питане - как точно се връзва това, така че да може да се развърже? И развръзва ли се изобщо??? Залепва ли се? Изобщо - как се прави? Има ли накой идея???
invitations 18.jpg
(28.74 KB, 640x480 - видяно 344 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #347 -:
април 21, 2009, 15:39:01 »
Ето нещо такова ще е поканата по- скоро...
Pokana.jpg
(21.4 KB, 474x469 - видяно 341 пъти.)
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #348 -:
април 21, 2009, 15:44:05 »
skylife
, нашите кумци бяха точно с тази покана втората - поръчана от производителя. Тя мисля , че никъде не се вързваше реално. Ако искаш, ще погледна довечера и ще ти кажа. Помня само, че те си разпечатваха вътре текста на допълнителното листче или паус там каквото се ползва. Изрезките, където да се закрепи листчето мисля, че си бяха направени. Ако пък искаш, мога да ти я снимам отворена отвътре.
А иначе, нашите са с панделка - подобно на първата. Някой си ги развързаха, други изхлузиха панделката и после леко като огънеш поканата и тя си влиза пак.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #349 -:
април 21, 2009, 15:46:54 »
Скайлайф, на първата и да й развържеш панделката полза няма, защото отдолу паусът държи, за да не се отваря като книга. Поканата се вади от пауса, а панделката си върви с него и няма нужда непременно да се развърже. Може да си стои. Възелът си е обикновен.
Ако искаш можеш и да вържеш отделни тънки панделки върху дебелата и да постигнеш същия ефект. Така няма да може да се развърже и ще е по - лесно после да се прибира обратно.
За втората това не е възел, а нещо като, как да го опиша "меко мънисто" и просто си нанизваш връзките в него. Продават се в магазините за мъниста и боклучки за герданчета.
П.П. Опля, изпревариха ме.
«
Последна редакция: април 21, 2009, 15:53:35 от Su_to
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #350 -:
април 21, 2009, 16:00:49 »
Май не се обясних...по- скоро въпросът е - как на втората покана мога да сложа панделки, подобни на първата и да се отваря...
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #351 -:
април 21, 2009, 16:12:29 »
На мен ми идва на акъла да се направят процепи на две от листенцата на цветенцето за панделката, а тя да минава отдолу. Тогава обаче ще прозира под пауса и той може да се замести с цветен лист в тон със самата покана и панделката. Така поканата ще може да се отваря и панделката да стои развързана. Погледни поканата на enigma, мисля че тя беше правила подобно нещо
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/maklavia/IMG_0826+_375+x+500_.jpg.html?action=gallery
«
Последна редакция: април 21, 2009, 16:19:11 от merilen
»
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #352 -:
април 21, 2009, 16:29:20 »
Аха, ами ако не искаш с процепи както е предложила мерилен можеш да сложиш на тяхно място или на гърба на поканката по една невидима капчица прозрачно лепилце и после правиш възелчето. Възелчето става с прехвърляне. При началното преплитане на панделките изтегляш така, че дясната да ти стане лява и след това връзваш нормален възел. Първоначално, докато стягаш малко заприличва на вратовръзка и после, когато изтеглиш докрай застава както е на поканата. Да се отвърже е лесно, просто се дърпа леко, който и да е от краищата над възела.
Съжалявам, че си нямам собствено фото, да ти го щракна стъпка по стъпка.
«
Последна редакция: април 21, 2009, 16:31:11 от Su_to
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #353 -:
април 21, 2009, 16:52:40 »
Цитат на: BASTET в април 21, 2009, 09:07:54
Ние каним всички със децата им, защото избрахме специално ресторант с детска площадка. Пиша имената и на дечицата върху поканите, дори да са бебенца на по-малко от годинка, от уважение към родителите им - това са първите покани, адресирани и до тях, които получават малките човечета. А една от майките много се зарадва и каза, че ми е супер благодарна, че така съм решила нещата, защото щели да не нарушават режима на бебо, да го доведат като на разходка и към средата на тържеството да го върнат вкъщи, при майка й и те самите да се върнат на тържеството. Щом искат.. аз нямам нищо против.
Това е наистина много мило. Ако аз съм майката сигурно щеше да ме разплаче това на бебенцето ми да са написали името.
аз смятам за поканените дечица да има отделна покана. Да се почувстват специални. Те нашите ще са по-големки и ще разберат, вече друг е въпросът дали ще го оценят.
П.С. Сега като се замисля колко от тези покани, за които не спим с дни ще заминат в кофите изпомачкани, неоценени, че дори и нехаресани
а ние толкова се стараем...
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #354 -:
април 21, 2009, 16:58:39 »
Цитат на: Amelia в април 21, 2009, 16:52:40
П.С. Сега като се замисля колко от тези покани, за които не спим с дни ще заминат в кофите изпомачкани, неоценени, че дори и нехаресани
а ние толкова се стараем...
Не се тревожи за това - нашите покани са съвсем обикновени, направени от нас (макар че ни отнеха доста време и емоции) - почти нямаше хора, които да не кажат, че са много хубави. Кои искрено, кои не чак толкова. Само една приятелка на милото така се разстрои, че ще се женим (тя си пада по него от край време) - че въобще не я отвори, докато той не настоя няколко пъти
В крайна сметка, ние си ги харесваме, вложили сме емоция и желание - а гостите, каквото искат да ги правят
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #355 -:
април 21, 2009, 17:01:53 »
Мерси за куража! за съм много сантиментална и ми става много криво като си помисля, но избягвам да го правя. Гледам да ме занимават положителните емоции.
Активен
silvani
Ентусиаст
«
Отговор #356 -:
април 21, 2009, 17:41:08 »
Amelia, въобще да не ти пука какво ще се случи след това с поканите - направи ги както ви харесва на вас, вложи цялата си емоция, пък ако искат след това гостите да го оценят...
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #357 -:
април 21, 2009, 21:12:13 »
Аз съм сигурна, че никой който Ви уважава няма да изхвърли поканата
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #358 -:
април 21, 2009, 22:17:18 »
Ами дано!
tasty , кога ще ни дадеш снимки на шампанското, чашите, тейбълки...казо, че ти ги прави Виолет/тоест момичето/ ама снимки не даваш. Хммм
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #359 -:
април 21, 2009, 22:37:30 »
Ми - за сега сътворих това...
Не е кой знае какво...ама ще мисля още
Picture 009.JPG
(58.41 KB, 553x600 - видяно 366 пъти.)
Активен