Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:39:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 155067 пъти)

*Bibi*
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: април 14, 2009, 20:46:42 »

Здравейте момичета smile
и аз съм решила да опитам сама да направя покани  girl_wink
само ще трябва първо да намеря материяли smile знаете ли къде мога да намеря кали,като на поканите на krisssy във Варна ?
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: април 14, 2009, 21:25:05 »

kateto87 браво,добре се справяш,на мен най ми хареса червената,но може би с друг цвят панделка.Успех!
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: април 14, 2009, 21:39:37 »

мерси  krisssy.. yahoo да ти призная и на мене тази ми допада най много за панделката какжо ще ем посъветваш аз мисля да е златна златиста все тая Yes
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: април 14, 2009, 21:48:28 »

Ако рисунката,която е на поканата е златиста,че не се вижда много добре,да ще е хубаво в златисто,може да пробваш с някаква връвчица,не с панделка,мисля,че ще е интересно,а може да пробваш да съчетаяш същото червено със златисто.Панделката в червено и връвчица в златисто.Пробвай различни неща.Успех!
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: април 15, 2009, 13:31:38 »

След дъъълго чудене за момента май съм се спряла на няколко покани (само цената ме притеснява малко и се чудя), та исках да питам дали ви допадат?
http://www.trulymadlydeeply.com.au/store/catalog/DIY_Invitations__ALL_DIY_Wedding_Invitation__C6_Pocket_Embossed_Pebbles_Ivory_Pearl_Crossover.html

http://www.trulymadlydeeply.com.au/store/catalog/DIY_Invitations__ALL_DIY_Wedding_Invitation__C6_Pocket_Cream_Mist_Lumina_Orchid.html

http://www.trulymadlydeeply.com.au/store/catalog/DIY_Invitations__ALL_DIY_Wedding_Invitation__1485cm_Corduroy_with_Frangipani__Raffia.html
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: април 15, 2009, 13:33:52 »

И трите са много хубави. На мен лично най ми допада последната!

wow....,  цената си я бива!  smile
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: април 15, 2009, 13:40:45 »

Бухтичка, ако аз трябваше да избирам щях да избера вторите. Въпреки че и последните не са лоши, но пък вторите са някак си по - семпли, по-скромнички. Това е моят избор good
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: април 15, 2009, 13:46:37 »

Аз от трите май клоня към вторите, но то проблема е да реша дали да са те.
Относно цената тя е в австралийски долари и по принцип не ме притеснява, проблемът е с доставката, тя е доста скъпа.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: април 15, 2009, 13:49:55 »

Аз ако трябва да съм честна ми хареса третата, но ми се струва, че за тази цена тук могат да ти направят дори и малко по хубава. Много са паричките според мен за това, което е показано. (като прибавиш естествено и доставката)Ноо това, разбира се е само моето скромно мнение give_rose
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: април 15, 2009, 14:27:22 »

Втората и третата много ми харесват. Май втората най-много с орхидеята.
Аз мисля, че ако се спреш на модел и питаш в България да ти ги изработят, ще станато много красиви и за по-ниски цени  good
Активен
niksis
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: април 15, 2009, 14:41:36 »

На мене също най -много ми харесват вторите.А астралийския долар мисля е 1:1 с лева. Определено в тука ще ти ги направят на по-ниска цена..А от Австралия може и мито да ти искат ,което още повече оскъпява
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #281 -: април 15, 2009, 15:17:54 »

Принципно гласувам за вторите, защото гледам, че ти се насочваш към цветя, а на мен от двете с цветя повече ми допада тя.

Ако избирах за себе си, щях да избера първите, защото обожавам перли.

Обаче цените са потресаващи, като се има пред вид за какви модели става въпрос. Опитай да си ги направиш в Бг, със сигурност ще ти излязат доста по евтино. Седем лева за такава покана е направо безумно!
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: април 15, 2009, 16:01:08 »

А какъв е този картон на първите покани? Не съм виждала подобен по магазините и книжарниците като че ли.
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: април 15, 2009, 16:17:12 »

А какъв е този картон на първите покани? Не съм виждала подобен по магазините и книжарниците като че ли.
И аз това се чудя, ако реша да правя такава тук дали изобщо ще мога да намеря такова нещо.

Седя и си мисля, не ми дават мира тези покани. Измислих за първите, че мога да си поръчам само джобовете (те по принцип поканите са направи си сам и има всички неща отделно) и тук да ги доукрасим. По тях самите нали не се печата нещо и май няма да ми тряват допълнително бройки ако станат гафове...
За вторите обаче на мен ми харесва картона, от който е джоба и не знам дали тук ще има такъв ако тръгна да ги правя. Също тази хартия отгоре дали няма да е груба?
« Последна редакция: април 15, 2009, 16:50:40 от Бухтичка » Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #284 -: април 15, 2009, 18:45:26 »

Бухтичка, сега разгледах поканите. За втората си мисля следното: основният картон може да намериш 100%. В "Слънчоглед" има да продават такива на големи листи, всякакви цветове. За този малкия отгоре си мисля, че може да използваш паус (отново в "Слънчоглед" има различен по цвят и шарки паус), ако пък не намериш подходящия за теб може да използваш по-тънка опаковъчна хартия.  nea Само цветето може би няма да успееш да намериш същото, но може пък да откриеш по-добро!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: