Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:52:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 154896 пъти)

princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 03, 2009, 23:08:36 »

BeRa, една моя позната, която е в Испания, юли месец ще правят сватба с нейния приятел и е решила да си наеме агенция за целта. Да ти кажа и тя също много ми се оплакваше, че било доста трудно да се организира сватба от 6000км.
Дано се справиш с поканите. В краен случай влез в някой Бг сайт и виж какво има там и ако си харесаш нещо поръчай си. Това е моето скромно мнение smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 04, 2009, 09:56:02 »

BeRa виж ако искаш в този сайт  http://www.violet-bg.hit.bg/pokani-frameset.html
момичето е страхотно, вече много момичета от форума са си правили поканите при нея, а в момента тя работи по идеята за моите покани и нямам търпение да видя какво ще с получи  yahoo
има скайп и макар да не си в БГ може да се разберете по скайпа, ако се разберете не е проблем да ги прати на свекито ти с куриер готови и напечатани  good
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 04, 2009, 10:04:00 »

BeRa ,ето тук има темичко за организеция от чужбина  http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,536.0.html
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 04, 2009, 10:10:34 »

Бера, и ние организираме сватбата си от доста далеч ... голяма емоция insane
За поканите- нашите ги прави една мацка в Бг и тя ще ги надписва. Ако ти сама си правиш твоите(нали така или иначе ще ги пращаш да ги раздава някой), можеш спокойно да си избереш къде да ти ги напишат и да ги пратят готови на адреса на баща ти (или който беше решила да ги раздава)
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 04, 2009, 16:21:22 »

Момичета...много ви благодаря за помощта и подкрепата  give_rose
наистина май ще ги поръчаме готови и да се свър6и проблема и главоболиата...

anbibian наистина момичето се справя страхотно с поканите които е направила и май ще я заангажираме с още едни покани  Bravo

още веднъж ви благодаря  give_rose give_rose give_rose
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 05, 2009, 11:21:43 »

http://www.pesenzateb.com/songs_svatbena_pokana.html

аз, честно казано се смях, DANCE но на някой може да му е от полза!
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 05, 2009, 23:02:48 »

Момичета, малко WIP (work in progress) от моите покани! Вижте колко е часа, а аз съм до под кривата круша с тях.. ама е забавно. Офф, в галерията са, че са мноо големи, май..
« Последна редакция: април 05, 2009, 23:04:30 от BASTET » Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 06, 2009, 00:50:15 »

Бастет, уникални са ти поканите с тия сладурски котенца...Супер са, много ми харесват. Bravo
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #158 -: април 06, 2009, 07:49:28 »

Бастет, котенцата са наистина много хубави. много е идейно как ще се гушнат като се затвори поканата.  Bravo
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 06, 2009, 08:02:35 »

Bastet, аз като един отявлен фен на поканите с картинки и олицетворени геройчета съм направо възхитена! Не зная от къде сте ги намерили, но са върха!  Bravo Стават прекрасни!
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 06, 2009, 08:35:59 »

Благодаря ви, момичета, за подкрепата! Ето я и истината
Поканата, която харесах в нета, беше тази:

една колежка то следването ми забеляза, че тя много подхожда на горската локация на ресторанта. Щях да правя пауни, защото намерих супер изгодни паунови пера за декорация, а и щеше да се върже някак си с програмата с ориенталски танци, но милото искаше котки, защото ние така се наричаме помежду си.
И се случи ето това, като си нарисувах сама котките - в горния ляв ъгъл на тази снимка се вижда оригиналното акварелче, което е малко по-голямо на размер. Картата на ресторанта с горичката я прерисувах от визитката им и само накапах малко зелено за дървенца в гората.

Рязането, лепенето и връзването на джуфчици обаче ми разказва играта, а май ефектът не е точно "уау". Съветът ми е към всички сега започващи проектанти на покани да преосмислят добре концепцията за довършителна работа и да я сведат до минимум. В един момент става супер досадно, искаш да раздаваш вече поканите, а те не са готови..
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 06, 2009, 14:16:45 »

BASTET, браво! Страхотни, много идейни и много лични покани!  Bravo
Bastet, много са цветни и сладки. Наистина браво за труда и за това, което си постигнала. Сладурски са. Дано се харесат на всички гости
BASTET  Bravo страхотни са!
Bravo поздравявам те за страхотната покана, как ми се иска и аз да мога да си ги направя сама и с толкова чувство.
BASTET, много са ти хубави поканите и чудесно изпълнение, освен това!!!
А за довършването - не се шашкай - спокойствие и здрава храна, както се казва. Изнервящо е, защото си решила, че ще стане за един ден, пък то, много ясно, става по-бавно. А и първите бройки стават по-бавно докато му схванеш цаката. След това е много по-бързо.
Подкрепям!  yahoo
Въобще не съм предполагала, че сама си я рисувала! Още повече се възхищавам!  give_rose blush
Ами да ти кажа честно, твоята покана е 100 пъти по-хубава от тази, която ти е била за показно, според мен!
Супер е, поздравления Bravo
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 06, 2009, 15:07:24 »

BASTET, страхотни покани си сътворила, имаш златни ръчички Bravo!
Хайде и аз да си покажа готовите покани, макар и не толкова хубаво направени tease:

За текста благодарности на BeRa Flower
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 06, 2009, 16:23:11 »

Е как да не са хубави - супер са! Цветът на панделката е трепач! И шрихта е много нежен на това паусче с цветенца. С тази ярка панделка си е съвсем ОК джуфката долу. Мноко ми харесва. Съвет от патило - притисни джуфката с нещо тежко за да се оформи хубавко.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: април 06, 2009, 16:29:24 »

Enigma, много хубави са станали.
Да кажа, че нашата панделка, която упорито искаше да седи обърната наляво, а на надолу се "самоуформи" като се затисна в плика.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: