Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:21:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 154924 пъти)

tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: март 10, 2009, 14:25:34 »

а тези си ги поръчах защото много ми харесват, незная още за кого са  Girl_hide

* roza.jpg (67.57 KB, 250x172 - видяно 3523 пъти.)
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: март 10, 2009, 14:34:37 »

Уникални са. heart
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: март 10, 2009, 14:44:13 »

това са папирусчетата за гостите,  Bravo, които просто не ми се дават, добре че са цял кашон  danceg
Страхотни са!!! Браво, violet  Bravo
Гостите ти ще останат очаровани, tasty smile
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: март 10, 2009, 14:50:25 »

на живо са още по страхотни  Curtsey Наистина момичето е страхотно и идва много отръки да прави всичко  good
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #19 -: март 11, 2009, 11:45:21 »

Мисля, че сребърната панделка отиваповече - аз имам същия картон на поканите и той сиво-сребърен и му отива бяло, сиво, сребърно и така съм правила панделките, като от самата фирма ни бяха комплектовали поканите със сребърна панделка
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: март 11, 2009, 11:53:04 »

Мисля, че сребърната панделка отиваповече - аз имам същия картон на поканите и той сиво-сребърен и му отива бяло, сиво, сребърно и така съм правила панделките, като от самата фирма ни бяха комплектовали поканите със сребърна панделка
vivianka, предполагам, че става въпрос за моите покани? Би ли показала снимки на твоите, ако нямаш нищо против. Аз така и не мога да определя кой цвят да използвам, пък и картона не мога да открия ...
Активен
vivianka
Професор

« Отговор #21 -: март 11, 2009, 12:18:27 »

merilen,
Сложих в галерията си снимка, но е на самите пликове - те са същите като поканите, но от хартия и съм им сложила прозрачна бяла панделка, на някои и синя съм слагала заедно с бялата и стои хубаво. Иначе утре сигурно ще мога да снимам и ще кача поканите с панделките. Такъв картон намерих в слънчоглед - купих си 3 броя за тейбъл картички за номера на масите. За много бройки не знам дали имат или зареждат - не съм питала. Видях ти цветенцата към поканите - те имат бежово или кремаво не съм сигурна и предполагам, че и със златната панделка също ще отива.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: март 11, 2009, 12:38:25 »

Страхотни са  Bravo Поздравления  give_rose Сама ли се справи или ги поръчва при някого да ги изработи? Аз каличките съм ги намерила, само трябва да докарат бели smile
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: март 11, 2009, 13:00:01 »

vivianka, просто са чудесни! изключително много ми харесва картонът, който си използвала!!!
Активен
vivianka
Професор

« Отговор #24 -: март 11, 2009, 13:03:26 »

Ами поканите ги поръчахме от Арт Карт, заедно с пликовете и едни сребристи панделки, които са на самите покани. Самите покани си ги надписахме ние - те са напечатани на червен картон, който също е от комплекта и пликовете ние надписахме, а тези панделки на пликовете аз си ги добавих, за да стои затворен и да е завършен и станаха добре.
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: март 11, 2009, 13:19:49 »

Давам идейки за покани : http://www.tbz-cards.com/modules.php?name=catalog&file=index&cPath=1
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: март 11, 2009, 16:38:16 »

нашите покани са правени по поръчка, аз и милото сме булката и младоженеца анимирани и облечени със сватбените си дрехи и зад гърба ни е Царевец поканата е уникална и после гостите ще разберат че на поканите сме си били с ъс сватбените дрехи .....много интересно се получи
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: март 11, 2009, 16:41:01 »

нашите покани са правени по поръчка, аз и милото сме булката и младоженеца анимирани и облечени със сватбените си дрехи и зад гърба ни е Царевец поканата е уникална и после гостите ще разберат че на поканите сме си били с ъс сватбените дрехи .....много интересно се получи

Това звучи много интересно, би ли показала как изглежда една покана. Мисля, че за всички ще е интересно  girl_wink
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: март 11, 2009, 16:44:48 »

ами не става не мога не6то ще пратя сайта за да добиете представа http://www.invitations-you-design.com/Humorous-wedding-invitations.html
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: март 11, 2009, 17:04:00 »

можеш да си направиш всичко както ти искаш ние пратихме снимките на дрехите на Царевез на белите ни манти-защото сме лекари на слушалките на букета и ми направиха поканата много съм доволна...сега ми казаха че вече са ми в пощата поканите...преди да ти ги пратят ти пращат да видиш как изглеждат ако имаш забележки да се поправят give_rose
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: