Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:50:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбени покани !!!! част 5
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбени покани !!!! част 5 (Прочетена 154890 пъти)
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
Отг: Сватбени покани !!!! част 5
«
Отговор #165 -:
април 06, 2009, 16:49:21 »
Благодаря, момичета, от доста време се занимавам с тях и най-накрая начинанието се увенча с успех
. А тази пуста цикламена панделка съм я издирвала сума ти време, но важното е, че намерих точния цвят, който ми трябваше. За притискането - със сигурност ще трябва, защото иначе така са цъфнали като пролетни цветя. За целта използвам лаптоп и става учудващо добре
.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #166 -:
април 06, 2009, 17:01:03 »
Страхотна е поканата, enigma, а цикламеното е върха, с толкова много цветя за украса може да се комбинира ... Аз като си играех с проекта на моята покана, открих връзване, което прави панделката да стои нормално. Сега ще потърся някоя панделка вкъщи и ще се опитам да обясня
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #167 -:
април 06, 2009, 17:24:28 »
Енигма, браво за поканите
много добре си ги измайсторила.
Активен
siyana
Ентусиаст
«
Отговор #168 -:
април 06, 2009, 17:49:09 »
BASTET, поканите ти са наистина произведение на изкуството! Уникални са просто - идейни, оригинални, и най-вече - лично твои! Искрени аплодисменти от мен!
Enigma, твоите покани са съвсем друг стил - изчистен, семпъл и елегантен, и също са много хубави
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #169 -:
април 06, 2009, 17:52:27 »
Бастет
, за мен са съвсем "УАУ!". Наистина много ми харесват, а аз не раздавам много комплименти по принцип.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #170 -:
април 06, 2009, 18:26:13 »
Намерих сатенена панделка с широчината на enigma. Ще направя опит да обясня. Връзваме веднъж, правим лява панделка, хващаме дясната част и я прехвърляме от ляво над лявата панделка, (в един момент лявата панделка става дясна)след това промушваме отдолу другата част и издърпваме нагоре, за да направим дясната панделка.
Надявам се да съм обяснила добре
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #171 -:
април 06, 2009, 18:35:55 »
Аз моите панделки, за да стоят нормално просто ги връзвах като обръщах поканата "надолу с главата", т.е. към мен е с горния си край. И връзваш като връзки на обувки, но по-внимателно, защото има ширина и се получава. Стои си правилно, във всеки случай не се криви нито наляво нито надясно.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #172 -:
април 07, 2009, 10:13:36 »
Цитат на: ¤ Enigma ¤ в април 06, 2009, 15:07:24
BASTET, страхотни покани си сътворила, имаш златни ръчички
!
Хайде и аз да си покажа готовите покани, макар и не толкова хубаво направени
:
За текста благодарности на BeRa
Май и аз трябва да благодаря на BeRa, текстовете ни мнооого си приличат
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #173 -:
април 08, 2009, 11:13:40 »
Момичета, най-сетне приключи сагата ми с картона на вълни - преди малко го взех
. 120 бр. А5 за 18 лв. С 22 лв. по-евтино от "Слънчоглед". Направо съм на върха на щастието
. Е вълните ще са хоризонтални (както писето искаше), вместо вертикални, ама това било най-оптималния начин за рязане. Жалко, че са изхвърлили изрезките, щях да си направя от тях малки етикетчета с имената на гостите и да го прикрепя към поканата. Жената ме увери, че има картон и да не се притеснявам, е и аз вкъщи имам 1 листче голямо, та ще ги нагласш. Сега остава да си изясним дизайна на рамката за снимката и да отида да поръчам и за нея. Довечера се прибирам в София и ще творим с писето
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #174 -:
април 08, 2009, 12:16:35 »
Твоят картон май не е от София, така ли? Че н амен ми трябва гланциран цветен и не знам къде да намеря.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #175 -:
април 08, 2009, 12:56:15 »
Ами принципно го има и в София с книжарница Слънчоглед, на казаха че скоро нямало да зареждат. Аз го поръчах в Пазарджик, а ми го докараха от Пловдив.
На ул "Хр. Ботев" преди площад Македония има една книжарница Миско (с дървени големи букви пише хр. Ботев 30, защото правят и рамки за картини и гоблени). Там имаше перлен картон по 40 ст. листчето, вероятно може да има и гланциран, провери
Другият вариант е да обикаляш студиата, които правят визитки, те разполагат с много голямо разнообразие от различни картони. Аз открих моя очно в едно такова студио в Пазардвик, благодарение на една съфорумка, за което отново благодаря daisy_d
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #176 -:
април 08, 2009, 15:16:16 »
Благодаря. Мен ще ми трябва оранжев. Има в Офис1, но не е перлен, а матов и изглежда като обикновен блоков лист. Е, и той ще свърши работа ако не намеря друго. Благодаря ти за инфото, ще проверя и в тази книжарница.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #177 -:
април 08, 2009, 16:46:58 »
Момичета хайде и аз да се похваля най-накрая,днес си поръчах поканите.Ще ги правя в Кардисимо по мой проект,общо взето от 3 вида покани аз направих една,надявам се накрая да излезнат това,което очаквам,дано да не се разочаровам.Е след около седмица ще видя крайния резултат и разбирасе ще го споделя с вас,за да кажете мнение.Една покана ми излиза 2.65 -като в нея се включва хатрия,паус,плик,панделка и печатане на 3 различни текста + печатане на нашите инициали и друг текст върху пауста.За допълнителен текст ми искат средно към 5-6 лв.,мисля,че цената е добра поне мен ме устройва.Надявамс е само найстина да са това,което очаквам накрая.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #178 -:
април 08, 2009, 18:05:20 »
Аз пък забравих да ви кажа, че вчера минах да се уточня с агенцията кога точно да им занесем текста за поканите и да ги поръчваме и за мое оргомно съжаление момичето чак сега се сети да каже, че май месец (когато искаме да поръчваме поканите) може да няма екземпляр на поканата, която искаме.
Ще си умра от ужас. Много бях разочарована. Тъкмо с милото се спряхме на едно и също нещо
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #179 -:
април 08, 2009, 18:42:35 »
Бастет, поканите ти са уникални и страшно сладки и красиви! Страхотен спомен от сватбата ви - произведение на изкуството, браво, аз съм смаяна
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...