Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:42:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4  (Прочетена 127859 пъти)

nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: април 16, 2009, 17:29:31 »

От Мадам М и аз останах разочарована."Бабето" ми обясни,че ще обиколя целия град и пак при нея ще се върна,защото при тях всичко е най-.
Много се ядосвам на такива коментари-остави клиентите да те хвалят! NO
След такава реплика,аз там няма да се върна.
Другото,което ме подразни беше,че като кажа,че до сватбата остават 5 месеца и никой не ми обръща сериозно внимание.То има време.....
Нямам намерение да купя роклята още днес-искам просто да се убедя,че не е необходимо да ходя до Асеновград.
good за магазина на ул. "Богориди "ли става въпрос?
 И аз минах през т`ва бабе. Харесах една от роклите на манекена  , а тя ми казва , че ако си купя чаши и всякви дреболий от нея ще ми я продаде по евтино. А като и казах , че имам всичко друго - рокля ми трябва , бързо свъси вежди.
Изобщо споделям мнението ви момичета  за нея 100% good
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: април 16, 2009, 17:57:09 »

Момичета да ви питам? Кумата ми иска да си шие рокличка  за сватбата. Но тъй , като е малко нисичка и не е от Бургас , освен булчинските магазини къде  може да ми препоръчате добра шивачка?
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: април 16, 2009, 18:12:25 »

dodo23 да ти кажа аз като започнах да търся агенции ходих още на работа и нямах много много време да обикалям, но с това се зае татко ми  blush Човекът обиколи почти всички сватбени агенции в Бургас, събра мнения и оферти и беше останал най-очарован от Диаманти и Арт2 мисля ама не съм много сигурна....но аз като обикалях за рокли попаднах на Мирена, останах очарована от вниманието, което ми обърнаха и как взеха всичко, сякаш присърце и се спрях на тях...роклята ми е от старата Мирена и се оказа, че двата магазина нямали почти нищо общо, единия е на майка,а другия на дъщеря й...и така...роклята ми е от Мара Гидик, а всичко останало от Македония.
В тези малко повече от 1000 лв. включвам-букета ми, бутониери,букет за хвърляне, шампанско и чаши, жартиер, украса за колата, украса на сватбената маса, украса на целия ресторант(която обаче не беше много богата,ако си личи на снимките,защото аз исках да е по-семпла),курпичка за извеждане,кутийка за халки,подаръчетата за хвърляне и май това е...
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: април 16, 2009, 18:27:33 »

nia ако става въпрос просто за шивачка, виж над бившето кино Септември, на 2-я етаж е като цех, има шивачки и кроячки, мисля, че са добри, ама съм ходила само за поправки там и не мога да гарантирам дали ще ушият рокля добре. Но пък съм виждала хора да си шият разни работи там! Отиди и попитай най-добре!
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: април 16, 2009, 18:33:53 »

Jetcar,за разлика от теб аз от доста време пиша във този форум ,а не съм се регистрирала само ,за да правя реклама на този или онзи!
И явно не знаеш,но във всички форуми в България се пише на кирилица!
Няма да стигам до твоето ниво и да водя спорове на каруцарски език,който явно е едиствения който владееш!
Аз ако можеш да четеш съм писала,че не ми харесва обслужването и управлението по време на сватби,за други поводи не съм изказвала мнение!
И другото ,което е аз поне съм си показала лицето  и заставам зад думите си,много е лесно да се криеш зад псевдоним и да правиш реклама!
А и доколкото аз виждам не съм единствената с отрицателно мнение за този ресторант!
Пожелавам ти приятен ден и щом ти харесва продължавай да посещаваш ресторанта на х-л"Бургас",никой не се опитва да те убеди в обратното!
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: април 16, 2009, 19:03:38 »

-Ади- споко не си трови нервите  smile...всички разбрахме, че това си беше реклама! Която се превърна в анти-реклама  crazy
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: април 16, 2009, 19:07:04 »

-Ади- споко не си трови нервите  smile...всички разбрахме, че това си беше реклама! Която се превърна в анти-реклама  crazy
Напълно подкрепям това мнение.
Активен
jetcar
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #367 -: април 16, 2009, 20:27:22 »

Ами  какво да кажа,повече!То явно тоя форум е за хора на който група от няколко дружки налагат мнението си на  по абсолютно категоричен начин и всяко останало мнение  или предложение към останалите участници,ако позволите,за Вас е реклама! Ами това си е като геноцит дами и господа!
  За мене стана ясно  нека другите преценят сами! Аз например не бих  отговаряла така на даден пост,ако не съм посещавала  заведението 4 месеца!И още нещо интересно!Защо чака толкова време,за да си изпла4еш болката,а не се оплака например на собственика още на другия ден!Така правят хора,който наистина са разорачаровани! Не така или ина4е аз мисля че това си е компромат!Казвам го защото ми харесва да посещавам ресторанта на хотел Бургас!  Ето това е вече реклама!
И оставете хората да си изказват мнението! Не им налагайте своето! Да приемем че Ади е била там през декември и не и е допаднало! А останалите кой сте Вие и кога ходите там?И стига с тоя глупав оливерник!До колкото знам там се предлага зехтин и балсамико,но по принцип всичко си излиза овкусено! Това е едно от нещата заради което ми харесва ! Та нали си е френски ресторант!
извинявам се че не писах одеве на кирилица!Имах проблем с лаптопа!   Чао за сега! Бъдете здрави !
 Честно казано не предизвиквам никого! Яд ме беше че ми се нахвърляха така кой чул и кой не разбрал
    Чао за сега! Бъдете здрави !
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: април 16, 2009, 20:33:11 »

Един съвет-купи си нов лаптоп-явно още имаш проблеми с него.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: април 16, 2009, 20:40:35 »

jetcar добре разбрахме колко много ти харесва ресторанта на хотел Бургас, престани вече, че тази тема стана досадна!  NO
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: април 16, 2009, 20:42:47 »

А и още нещо...ако ти се говори само за ресторанти-има си форуми, специално за това! Успех!
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: април 16, 2009, 20:44:14 »

Jetcar, не мога да се стърпя, въпреки че се опитах да не влизам в спор. Моята салата не беше овкусена, когато ми я донесоха и да уточня - не беше част от куверта. Целят ресторант търсеше въпросния зехтин. Аз лично като се разочаровам от дадено заведение не отивам повече там. Форумът е за споделяне на мнения и ние точно това правим.
Вместо да седиш тук, обърни внимание на обслужването в ресторанта. Храната няма да коментирам, защото е въпрос на вкус.
Активен
jetcar
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #372 -: април 16, 2009, 21:02:20 »

Ха ха ето за тая дружинка споменах!  Да продължава да си трови нервите някой друг!На мен ми станаха ясни горе обадилите се ...личности!  Сбогом на тоя форум    сигурно това са админите! ако не е така  извинявам се за глупавото........сравнение!

Администраторите и модераторите тук нямат нищо общо. Считам мнението за нарушаване на правилата на форума.
« Последна редакция: април 17, 2009, 07:43:34 от Teo » Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: април 16, 2009, 23:17:40 »

Ееее,какво се случва тук момичета?Аз абсолютно не съм съгласна,че тук някой налага мнение над останалите.Jetcar,струва ми се,че говориш за себе си.Не можеш да си позволяваш да нападаш хората,само защото не харесват ресторанта,чието име пропагандираш!!!Момичетата тук са достатъчно интелигентни,за да схванат за какво става въпрос(че и много повече)...И ако настояваш за себе си,че си "естет" и обичаш La cuisine francaise ,покажи си лицето...качи 1 снимка от ваше тържество там...Ако ти стиска и можеш да застанеш зад думите си,разбира се...
А колкото до форума,щом не ти харесва си свободна да напуснеш... smile
Активен
Teo
Отговорник
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: април 17, 2009, 07:47:36 »

Offtopic  Винаги ще има някой, на който няма да му хареса нещо. С Jetcar нещата са от този род. Случаят се счита за приключен.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: