Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:34:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4  (Прочетена 127828 пъти)

nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 15, 2009, 21:11:09 »

Ина , относно баловете да. Ама предполагам, че абитуриентките би трябвало до средата на май да са си взели роклите.Така ,че дори и сега да я поръчам моЖе би ще я изработят след баловете pardon. Утре или в други ден ще отида на място да проверя . Ама в коя "Мирена"- на  "Македония " или на " Мара Гидик"(има ли значение-нали са заедно) pardon
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 16, 2009, 09:13:46 »

На Мара Гидик не е Мирена. То е магазина на майката на Мариана. А баш Мирената си е на Македония. Мисля, че и шивачките са различни, ама може и да бъркам. Ми на Македония отивай. Защото поне момичетата, които шият са там , някак си по-удобно ми се струва.
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 16, 2009, 09:26:58 »

Здравейте!
Аз все още не мога да се похваля с ресторант cray.
Мислех си,че единодушно сме избрали "Университета",ама милото сега реши,че иска да отидем да вечеряме там,да преценим обслужването и атмосферата.Прав е,но ми се искаше вече да сме отметнали тази част и да продължаваме нататък.
Не ми е много ясно това с капарирането-аз давам едни пари,а на мен нещо дават ли ми-договор или някакъв друг документ?И това не само за ресторанта,а за всичко.
Една булка ми каза,че фотографите определят тарифата си според това от къде са младоженците,от къде се взимат кумовете,къде е сватбата.При тях беше едно лудо препускане,защото младоженците са от един град,а кумовете от друг....та и цената била по-голяма.
Активен
dhmp
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #93 -: март 16, 2009, 09:43:15 »

smile Доколкото разбрах аз за фотографите- хонорара е един същ, но пътните променят крайната цена DANCE Добре, че няма да се налага да идват да ме взимат от в къщи- пътните ще излезат повече от хонорара friends
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 16, 2009, 12:18:14 »

Ехеееееееееее,какво стана бе момичета?Ей,значи сварили да се скарат  tease tease tease
Абе да ви се оплача,ходихме с мъжо до Университета,хапнахме,пийнахме,хареса ни и аз тъкмо да се засиля към управителя и да капарираме,и той:"Абе...що не идем да видим някъде другаде,че тук има нещо,което не ми допада.Какво ще кажеш за Приморец?" Идеше ми направо  beating beating beating Уж бяхме решили... bqsnasym bqsnasym bqsnasym И нали мир да има,съгласих се...Ама съм го предупредила,че не сме ли единодушни за Приморец,се връщаме в Университета.Стига все още да е свободна датата crazy crazy crazy Според него имало мноооооооооого време до сватбата,защо да сме бързали?!?!?! ANGRY
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 16, 2009, 13:31:00 »

Sianchys,бързай колкото можеш.
Ако си говорим за един и същи "Приморец"-този дето е до ж.п.гарата,ще ти споделя моите впечатления от преди 8 дни:хотела е в ремонт.
А що се отнася до "Университета" на 8 март говорих с управителя и той ми каза,че през септември всички съботи са вече заети.Аз се надявам утре като отида отново да има поне някой петък свободен,че много държа на септември.
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 16, 2009, 13:45:15 »

Хей , някои може ли да ми каже за коко време " Мирена" могат да ушият една ролкя? blush

Моята я ушиха за един месец, въпреки че първоначално ми бяха казали 3 седмици, но когато в крайна сметка реших, че при тях ще я поръчвам, се оказа, че за по-малко от месец няма да стане.  pardon Сигурно зависи от натовареността на работата им в момента, от сложността на роклята и пр. Така или иначе мен това не ме бъркаше - поръчах я в края на май и в края на юни си я взех готова, а сватбата беше на 26.07. Поръчах я максимално късно заради килограмите, като си казвах, че за по-малко от месец до сватбата едва ли ще ми се промени теглото, при положение, че не пазя диети. Да, ама не.
Проблемът беше, че когато я облякох в деня на сватбата, установих, че съм отслабнала още, без да се усетя и полата малко ми "хлопаше" на талията. sad

Та затова моят съвет е да не я поръчваш много рано и задължително 1 седмица преди сватбата пак да я пробваш вкъщи, защото някой път се получават изненади.

Ина е права за магазина на "Мара Гидик" - той е на майката на собственичката на "Мирена" на "Македония". Лично аз съм отвратена от отношението й. За разлика от отношението на дъщеря й и нейните служителки, което е перфектно просто.  good Преди време го бяхме коментирали с някой въпросното отношение - май със skylife  беше.

Sianchys , не се офлянквайте много - "Приморец" не вярвам да го отворят до септември, но дори и да стане, сега едва ли ще намерите някой, който да ви го потвърди.
Сори, че съм забравила, но какъв щеше да бъде броят на гостите ви?
Ако е до 80-90, проверете в ресторант "Форос" - май някъде толкова събираше и не изглежда никак зле и поне аз съм чувала добри отзиви за сватби там.  good
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 16, 2009, 13:58:35 »

Къде е този Форос?Май не съм го чувала...Хммм huhhuh.gif huhhuh.gif huhhuh.gif
Ами към 70 човека ще сме.Нашата сватба се пада неделя и датата все още е свободна.А за Приморец,да за същия става въпрос,ама не го ли ремонтираха вече?!?!?
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 16, 2009, 14:09:05 »

Ами май не е ремонтиран още, не съм минавала скоро, но dodo23 спомена, че е бил все още в ремонт до преди дни. Нищо не пречи да минете и да проверите.

Ресторантът не се казва "Форос", а "Форс" - извинявам се, моя грешка. Намира се зад градинката до Икономическия  - на ъгъла на ул. "К. Фотинов" и улицата, която отива към бариерата на паркинга на х-л "България". Дано си разбрала обяснението ми.  blush
Точно за вашата бройка гости е идеален.  good Разгледай повече тук:

http://www.hotelfors-bg.com/?p=4&lang=bg

Нищо не пречи да мръднете до там и да го видите. Аз наистина съм чувала добри отзиви и определено хората правят сватби, така че имат опит, но вие отидете на място, седнете, хапнете и сами преценете харесва ли ви като кухня, обстановка и т.н.
И после да докладваш.  Wink
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 16, 2009, 14:11:32 »

А за Приморец,да за същия става въпрос,ама не го ли ремонтираха вече?!?!?
Ами на 8 март ходих да го видя и си беше със скелето и с онези "чаршафи",с които обикновенно покриват строежите(не знам как се казват).
Ако няма свободни петъци,ще се навия и за неделя.....
Активен
dhmp
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #100 -: март 16, 2009, 14:31:32 »

Момичета, ние ходихме вече във Форс good Ресторанта е много хубав, ама има само един проблем. Сватбите приключвали в 23.30ч. shok Дори и да искате да платите овъртайм- не можело!!! Ами какво да ги правим гостите после?!?
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 16, 2009, 14:38:29 »

Момичета, ние ходихме вече във Форс good Ресторанта е много хубав, ама има само един проблем. Сватбите приключвали в 23.30ч. shok Дори и да искате да платите овъртайм- не можело!!! Ами какво да ги правим гостите после?!?

Ей, това не го знаех, утрепа ме направо. Oh my ...

Ами в такъв случай можете да се договорите с тях сватбата да почне по-рано - примерно в 18 или в 17:30 ч, а не в 19 ч както е в повечето случаи и 6 часа са си напълно достатъчни за сватба

Ние така направихме, тъй като нали бяхме навън и от нашия ресторант казаха, че разрешителното им за силна музика навън е до 24:00 ч и затова решихме сватбата да почне просто по-рано.
В 17:15 ч ни беше изнесения ритуал, после останалите - захранвания, менчета и т.н. и същинската сватба - първи сватбен танц, наздравици, после танции т.н. започнаха към 18 ч и 6 часа си е съвсем нормално време за сватба. При това положение гостите можеха да се настаняват след 16:30 ч в ресторанта.
Ако нямате изнесен ритуал - 17:30 ч е перфектно време за начало на сватбата, не вярвам да не се съгласят.
Активен
egoist
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #102 -: март 16, 2009, 14:54:25 »

Имам позната,която внася абитуриентски рокли от Гърция,виждала съм снимки и наистина са впечатляващи!Ако някой иска мога да дам e-mail за връзка. Жената е българка.
Момичета,вие които сте правили сватби,колко ви струваше украсата?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 16, 2009, 15:39:40 »

Ами да - Форса е така:
1. Събира не повече от 75 човека
2. Наистина няма overtime, щото там има жилищни кооперации и не става, заради шума. И ние много се бяхме засилили натам, ама с това 23.30  nea
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 16, 2009, 16:02:28 »

Е и аз да кажа : "ДА във  " Форса " не може да се остава след 23:30 час"- а нас ни го казаха това и затова се отказахме. Girl_hide
 Колкото  до "Приморец" - не вярвам официално да го отворят до септември , като виждам до къде са , ама знае ли човек.
  За " Мирената" - незнам дали са заедно, ама и от двата магазина ми дадаха еднакви визитки crazy. Да онова бабе наистина малко дразни bad
« Последна редакция: март 16, 2009, 16:07:09 от nia » Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: