Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:31:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4  (Прочетена 127822 пъти)

telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: март 14, 2009, 12:37:48 »

здравейте бургаски булки.
мн се радвам че успях да намеря тази тема че напоследак само чета стари форуми.
До моята сватба има доста време но никога не е зле да се започне колкото се може по отрано.Надявам се че ще бъдете така мили да ми помагате при нужда.
Обещавам да не досаждам много blush
Не живея в Българи и ще ми е мн трудно да сам на линиа винаги,както и да организирам всичко сама.
Хиляди благодарности heart
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: март 14, 2009, 13:30:04 »

Welcome Тelesfora!   Не се притеснявай , а  досаждай good. Тук има много момичета , които могат да помогнат. Wink
 Кога  е сватбата ви? girl_wink Къде? Нещо в предвид имаш ли?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: март 14, 2009, 14:09:23 »

Мила walker, аз казах още в първият си пост по темата, че съм пристрастна, защото АРТ 2 ми направиха сватбата и СЪМ доволна от тях. Ама май ти не четеш (както обвиняваш nia),пък и да ти кажа, за разлика от теб, момичетата от форума ме познават и на живо, и знаят ТОЧНО с какво се занимавам, което е много далеч от агентството и сватбо-планирането. А за подкрепата - тук не видях много хора, които те подкрепиха.

Хайде със здраве!!! give_rose
Активен
egoist
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #78 -: март 14, 2009, 14:23:37 »

ZDRAVEITE NA VSI4KI,
AZ SAM BADESHTA BYLKA.Ot Pazardjik sam ,a maja mi e ot Byrgas.Vse oshte ne poznavam po4ti nikoi v grada a triabva da pomislia za svatbena ykrasa.
Vidiax saitovete na firma PRIKAZEN DEN v Sofia i na firma DIAMANTI.Mnogo mi xaresvat!
Ima li podobni firmi v Byrgas?Ne iskam poshli ili ki4ozni neshta.Tarsia firma s originalni idei i ne me interesyva tsenata,stiga da mi xaresa rabotata im.
Mejdy drygoto vijdam 4e ste si spretnali i skandal.Ne biva taka momi4eta!Vseki ima pravo na mnenie i na miasto pod slantseto!Kaparo ili ne -tova e bez zna4enie.Vajnoto za vsiaka bylka e NEINATA svatba da e ynikalna i razli4na!Az li4no sam otvorena za xora sas sveji idei i xrymvania i shte pooshtria agentsia,koiato shte mi predloji neshto nevidiano dosega.(Dale4 sam ot misalta za svtba v stil Hollywood!)Iskam da vloja sobstven stil i iziskanost.Blagodaria Vi!

Моля пишете на кирилица.Следващият пост на латиница ще бъде изтрит!
« Последна редакция: март 14, 2009, 14:42:09 от fiibi_bg » Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 14, 2009, 14:38:45 »

Welcome  egoist!  give_rose]
 Лично аз не знам в Бургас да има " Приказен ден" - мисля , че  няма. Има други агенции http://svatbavburgas.start.bg. .  За " Диаманти" - намират се на ул . Абоба 14 - мисля , че са много добри , но ти си прецени. Girl_hide

Днес май посрещам всички нови момичета в темата

Още нещо- пиши на кирилица , че се модеаторите карат
 girl_wink
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 14, 2009, 14:45:34 »

Моля всичко ,което не е конкретно насочено към сватбено събитие в Бургас да бъде коментирано в останалите теми.

Желателно е и споровете да бъдат прекратени.Има опасност да прераснат в скандал,а това е твърде обидно за този форум.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: март 14, 2009, 14:57:14 »

Така, аз искам да се извиня на всички останали, станали свидетели на този спор. give_rose Ама не се сдържах. Ще продължа да се опитвам да помагам колкото мога, в рамките на добрия тон (както до сега).
« Последна редакция: март 14, 2009, 15:01:20 от skylife » Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 14, 2009, 16:58:27 »

Здравейте!
За да ви поразведря ви предлагам с общи усилия да сформираме списък с всевъзможни дребни, големи, незначителни и задължителни, въобще всичко което трябва да се приготви за една сватба (като е добре да включим и неща, които участват в някои не особено популярни ритуали, за да имат хората избор). Аз ще изброя вси4ко за което се сетя и моля Ви допълвайте!
За булката :
рокля, бельо, жартиер , обувки, чанта, було, прическа, грим, маникюр, букет(и) ...?
За младоженеца:
костюм, риза, вратовръзка, обувки,...
За кумовете:
пиле, торта, ...?
За ритуалите:
менче, чаша за чупене пред дома на булката,свещи за цурквата, чаши за наздравицата, вино или шампанско, халки, пита за разчупване в ресторанта, пита със мед и сол за захранването от свекървата,
За гостите:
покани, картички с имената по масите, подаръчета, бутониери (мисля че така се казват)
УКРАСА: за колата, за домът, за ресторанта
Камера, Фотограф, DJ, (водещ), ...

Ох това е на първо четене, но сигърно има още много затова моля споделете :)в,--,
« Последна редакция: март 14, 2009, 17:00:58 от svetla_ety » Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: март 14, 2009, 20:34:49 »

Добре дошли на всички нови булки! Welcome Споровете няма да коментирам, но е  bad
Искам да допълня списъка на  svetla_ety:
- за булката - бижута, парфюм...
- за младоженеца - игла за вратовръзка, колан, ръкавели, парфюм (все пак и те го заслужават на този ден  blum)...
 - за кумовете - алкохол (според предпочитанията - вино, ракия, уиски, водка...кой каквото си пие), букет за кумата (малък жест, но с голямо значение)...
 - за ритуалите - питата, с която ги захранват при влизането в ресторанта обикновенно е същата, която разчупват (но ако искате две и повече - давайте смело!), чаши за чупене в ресторанта (ако ще чупите),  пита за църквата (който ще има църковен - там също има захранване), чаша за църквата...

Ами аз затова се сещам....опа забравих още нещо - НАСТРОЕНИЕТОООООО И УСМИВКИТЕЕЕЕЕЕЕ, защото мили момичета без тях сте загубени на сватбата си. Wink  Успех на всички! good
Активен
walker
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #84 -: март 14, 2009, 20:53:21 »

момичета аз само изказах мнение, а вие полудяхте,извинявам се на всички които се чувстват лично обидени и ви предлагам наистина да не намесваме никакви фирми защото  те са конкуренти и е нормално да  си търсят тук клиенти, а ние като някакви наивници им предлагаме всякаква информация за нас самите.От понеделник съм на работа и без това няма да имам време за форума,моля ви запазете добрия тон -да помагаме без реклами. give_rose
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 15, 2009, 01:23:27 »

Благодаря Nia   smile

Що се касае за сватбата датата вече се знае 09.10. Ще сме в Българиа (не че имаме голям избор с гости от 130 души),просто се предадох накрая.Неможах да се аргументирам достатъчно добре и загубих битката  girl_impossible Но така или иначе вече всичко е уговорено.Ресторанта  е капариран,имам си фотограф,DJ и май нещата там зациклиха.Всеки ден научавам нови неща които трябва да се подготвят.Немога да разчитам от страна на милото,нито от на семейството си,те живеят в чужбина.Така че трябва да се спасявам сама  *db*надявам се с ваша поткрепа.
Както споменах и аз самата живея в чужбина и намога да сам активна в форумите заради часовата разлика sad за което мн сажалявам.видях че не скучаете.
Е това от мене за сега и ако наистина ще се опитвам от време на време да сам н линиа,но ви обещавам че ще следя как варвят нещата при вас.
 thank you thank you thank you
Активен
egoist
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #86 -: март 15, 2009, 15:02:57 »

Здравейте отново,
влязох в различни сайтове на сватбени агенции,но не сам впечатлена.Няма нещо,което да ме грабне,за съжаление,прекалено провинциално са направени украсите.Живея от малка с майка ми в Гърция и съм шокирана от липсата на развитие на бг фирми от Бургас.Жарко,че професионалисти има само в София и то само две фирми.Учудващ е факта какво самочувствие имат повечето  и с какви очи регистрират фирми,при положение,че явно нямат реална идея за естетика и за епохата,в която живеем.
Може ли някой да ми даде координати на някой художник или декоратор,който не се занимава със сватби?
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 15, 2009, 15:20:39 »

Хей , някои може ли да ми каже за коко време " Мирена" могат да ушият една ролкя? blush
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: март 15, 2009, 15:26:18 »

Зависи кога я поръчаш, Ниа.... сега нали се сещаш, че са в офанзивата на абитуриентските балове и сигурно са заринати. Иначе около месец , месец и малко смятам ,че е най-дългия период. Мойта я направиха за месец и седмица мисля, ама отне толкова време, защото след последната проба се оказа, че съм отслабнала адски много и кроиха и шиха почти наново милите. Та така.
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 15, 2009, 19:38:41 »

Мила egoist,относно сватбените агенции и аз сам на това мнение,но ако ти имаш ясната представа какво искаш винаги можеш да намериш такава агенция която ще ти изпални всичките желаниа.Ако искаш уникална украса това е начина.Ако беше харесала нещо по техните каталози то предполагам нямаше да бадеш единствената и след 3-та сватба твоята ще бъде поредната.
Но фактора ПАРИ също не е дребен.Всичко ново което искаш ще ти струва много пари.(макар че аз самата смятам да поръчам по мой вкус и сигорно ще ми коства много,което всащност ми напомня да попитам дали някой знае колко????)

Относно списъка искам  и за да добавя - нощница за първата брачна нощ blum не че много ще ни трябва blush
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: