Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:37:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4  (Прочетена 127921 пъти)

maria23
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 10, 2009, 15:33:37 »

Мерси Рубин,
Купих си я от Асеновград. Страхотна е 1tongue Тия дни ще кача снимки в галерията.
 danceg
Активен
pippa
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #31 -: март 10, 2009, 16:07:38 »

Здравейте мили момичета! Искам и аз да се присъединя към вас защото и мене същата треска ме тресе  smile Нашата сватба ще е на 27.06.09. в х-л Атлантис. В момента съм на тема рокли и аз, даже преди два дни бях в Асеновград, но неможах да се престраша да си поръчам рокля и затова ще ходя пак. maria23 твоята рокля от коя фирма е? Моля те дай ми препоръка!
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 10, 2009, 18:02:20 »

Момичета,купих си обувки!!!! yahoo yahoo yahoo
И то ги намерих съвсем случаино.Бели,красиви,УДОБНИ(вярно,че малко къпички,но си заслужават)

Как върват кувертите?
А за Университета знаете ли дали има свободни недели?Че нашата сватба ще е на 20.09.2009 както казах в предната част и се пада неделя. huhhuh.gif
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: март 10, 2009, 18:09:16 »

maria23   хайде качи снимки на роклята за да може да я  видим smile Wink
sianchys  честито за обувките  и със здраве да си изкараш сватбата с тях.  Колкото до " Университета" пращам ти тел на лични , звънни им  само и веднага ще ти кажат дали твоята дата е свободна. Късмет! good
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: март 10, 2009, 18:10:33 »

Как върват кувертите?
А за Университета знаете ли дали има свободни недели?Че нашата сватба ще е на 20.09.2009 както казах в предната част и се пада неделя. huhhuh.gif
Според мен трябва скоро да идеш да провериш за свободни дати,защото остават някъде към 6 месеца и накрая да не останеш без ресторант!
По принцип това е първото нещо,което трябва да запазиш!
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: март 10, 2009, 18:15:33 »

Ами ние утре ще ходим до там,че сега съм нещо болна.
И ако е наитина това,което търсим,направо капарираме. good
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: март 10, 2009, 22:06:56 »

Браво миличка!От къде си я взе и дай да я видим!Аз вече нямам търпение да отида до асеновград и да си взема моята рокля!
А до всички момичета които могат да ми помогнат-Моля даите ми кординатите но фризьора стайко!

Пиша ти го на лични.
Така де, имам го защото една съфорумка desy беше така мила да го сподели.  give_rose
Не знам как се справя, но съдейки по снимките в нейния албум никак не е зле.  good
Ако ходиш на пробна прическа ще чакаме да споделиш как е било.
До моята има още доста време...
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: март 11, 2009, 08:56:51 »

Sianchys,ние избрахме датата 19.09,но в "Университета" ни казаха,че всички съботи до края на септември са заети.Предложиха ни петък или неделя.И двамата предпочитаме да е петък,така че тази седмица вероятно ще капарираме 18.09 или 11.09 или който и да е свободен петък през септември.
За куверите-в съботен ден-27-29лв,в останалите(петък или неделя)-25лв.

На мен ресторанта ми хареса,но не е точно това,което търсих.Обаче ми се вижда единственият вариянт.
Ако ти хареса-капарирай бързо(капарото е 300лв)!
Желая ти успешен ден!
Активен
maria23
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: март 11, 2009, 12:16:35 »

Здравейте мили момичета! Искам и аз да се присъединя към вас защото и мене същата треска ме тресе  smile Нашата сватба ще е на 27.06.09. в х-л Атлантис. В момента съм на тема рокли и аз, даже преди два дни бях в Асеновград, но неможах да се престраша да си поръчам рокля и затова ще ходя пак. maria23 твоята рокля от коя фирма е? Моля те дай ми препоръка!
Pippa, аз си я купих от бутик Александра, страхотно обслужване и ми направиха корекциите за 2 часа  good на лични ще ти пратя адреса и телефона.
Пиша ти го на лични.
Така де, имам го защото една съфорумка desy беше така мила да го сподели.  give_rose
Не знам как се справя, но съдейки по снимките в нейния албум никак не е зле.  good
Ако ходиш на пробна прическа ще чакаме да споделиш как е било.
До моята има още доста време...

рубин, аз мог ада ти препорачам моят фризьор, казва се Явор и съм много доволна от него. Ако се интересуваш ще ти пратя телефона му на лични.
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: март 11, 2009, 13:36:41 »

Аз препоръчвам Илияна в Славейков,ако някоя се интересува ще пратя номер на лични,много е добра,идейна,работи бързо и на нормални цени.Няма да ти вземе 50лв. за подстригване и сешоар например. good good *THUMBS*Тя ме прави на бала.Снимки в галерията ми(аз съм със кафяво-златистата рокля) give_rose
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: март 11, 2009, 20:22:43 »

Sianchys, нещо търся но не мога да я намеря тази снимка...
А се интересувам от добри фризьори, че съм боса в тази част  blush
Активен
walker
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #41 -: март 12, 2009, 09:00:26 »

dodo23 здравей, проверихте ли в Mираж.Аз съм съм суеверна и от баба ми знам, че в петък не се прави сватба.Т ова е разбира се мое мнение не искам да се съобразяваш с него.Прегледах снимки от сватби в Университета, много ми е постен този ресторант.но на мене ми харесват по царските обстановки.Виж снимки и прецени сама . успех! Моята фризи беше Зори от Славейков,ако искате координати кажете.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: март 12, 2009, 11:30:00 »

dodo23 здравей, проверихте ли в Mираж.Аз съм съм суеверна и от баба ми знам, че в петък не се прави сватба.Т ова е разбира се мое мнение не искам да се съобразяваш с него.

А защо да не се правят сватби в петък?
Активен
maria23
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: март 12, 2009, 11:34:48 »

Защото Плами, според възрастните хора в петък се правят турски сватби.  *crazy*Това е някакво мислене останало от векове. По тази логика не трябва да се правят сватби и в събота защото е ден за почит на мъртвите.

А моята сватба ще е в петък  danceg danceg danceg

Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: март 12, 2009, 11:36:08 »

И моята беше в петък, затова питам.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай