Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:29:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 5 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част (Прочетена 138662 пъти)
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 5 част
«
Отговор #255 -:
април 15, 2009, 21:25:01 »
Миличка на мен тези двете вратовръзки ми са повече като за офис,не искам да те обидя по някав начин с тези ми думи просто споделям моето мнение.Но,ако крайно сте се спрели на тези двете на мен като че ли ми допада повече втората.
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #256 -:
април 15, 2009, 22:15:55 »
елеан, благодаря ти!
Колкото за вратовръзките - не съм много компетентна, но и на мен ми изглеждат строго официални. Вие имате ли сини нюанси в другите ви неща около сватбата или са съобразени само с костюма? Иначе на костюма стоят и двете много хубаво, но не мога да реша, коя е по-добра, съжалявам... Ама ако все пак не са крайни варианти - можеш да комбинираш цвета с бутониерата... Ако например букета ти и бутониерата са със сини цветчета, мисля, че би се получило много добре с тези
Успех!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #257 -:
април 16, 2009, 07:18:00 »
на мен лично с втората която има лилави нюанси повече ми харесва, освен това какво значи това много са официални, все пак е сватба, може да бъде с каквато си поиска. Елеан мисля че трябва вие двамката да си се харесвате , не е зъдължително всичко да ви е в един нюанс като на много от сватбите...
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #258 -:
април 16, 2009, 07:35:51 »
Петя нещата ри са страхотни.
особено книгата, изглежда като правена от професионалист
, а не от някой с две леви ръце като мен
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #259 -:
април 16, 2009, 09:38:38 »
Ели, на мен ми харесва с по-светлото райе(дано така се пише
)
Петя, всичко което си показала е страхотно. Ти сама ли си правила всичко?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #260 -:
април 16, 2009, 12:58:22 »
Цитат на: biba в април 15, 2009, 10:04:54
valia biva много благодаря за номера на свещенника все още не съм се свързала с него все му е изключен но аз си звънкам периодично
Ами незнам защо му е все изключен, може да отидеш до църквата и да говориш лично с него
Активен
NansyCraft
Любопитен
«
Отговор #261 -:
април 16, 2009, 13:17:17 »
Цитат на: lady_in_love в април 15, 2009, 21:25:01
Миличка на мен тези двете вратовръзки ми са повече като за офис,не искам да те обидя по някав начин с тези ми думи просто споделям моето мнение.Но,ако крайно сте се спрели на тези двете на мен като че ли ми допада повече втората.
аз също мисля, че показаните костюми са изцяло в бизнес/деловия етикет-работя в среда където облеклото е канон-дори се сещам, че сам ги виждала моделите,тези шевове по сакото започват да излизат от мода...прекалиха с тях миналия сезон дизайнерите...ако искаш свежи идеи е добре да се прегледат сайтове на големите марки за мъжка мода.
Моята концепция за сватбата е да ПРОБВАМ милото да го напъхам в черен костюм с кройка тип смокинг...аз ще сам в бяло....ще се опитам да избягам от другата мода "и двамата в бяло"...
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #262 -:
април 16, 2009, 13:39:19 »
момичета, благодаря на всички за мненията.
Относно вратовръзките - ще е втората (ако не купим трета дотогава). Няма да са вързани цветовете от вратовръзката нито с бутониера, нито с моя букет цветя... Също както и неговото облекло няма да има връзка с моята рокля. Нямам тема на сватбата и единственото на което неговата вратовръзка ще отива е моят грим.
Относно костюма - в него има тъмносиня нишка, която няма как да се види на снимките. Както вече сте забелязали, костюмът е делови и стои официално. Не е от най-строго официалните, какъвто например е един черен костюм. Нас този вариант ни устройва - на мен костюмът определено ми хареса как стои на милото, защото след купищата мерения къде не, това пасна най-добре. И тъй като вече сме го купили с цел използване и по-нататък (като бизнес костюм) и нямаме време за повече свежи идеи - това е
.
И както и да го погледнем ефект при нас ще има, защото и мен всеки е свикнал да ме гледа само с костюми (работата ми го изисква), а милото е свикнало да ходи по-спортно (творец, какво да го правиш) - така че и двамата ще изглеждаме много по-различно от обичайното на сватбения ни ден! А това всъщност е целта ни все пак
Активен
petia81
Ентусиаст
«
Отговор #263 -:
април 16, 2009, 20:30:05 »
Цвет, Капризче, благодаря ви
естествено се пръскам от гордост
Да, сама си ги направих! :bee:След толкова положителни отзиви наистина съм още по-мотивирана да действам нататък. Благодаря още веднъж
елеан, най-важното е, че вие си харесвате всичко! Освен това, на живо всичко изглежда по-различно, така че ти си единствената, която може да прецени, дали вратовръзките си пасват или не!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #264 -:
април 16, 2009, 20:35:04 »
леле, Петя, какви красоти виждам в галерията ти! Направо разкош! Давай смело напред и показвай всичко, защото радваш сърцето и очите с това, което правиш!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #265 -:
април 17, 2009, 11:22:11 »
Цитат на: petia81 в април 16, 2009, 20:30:05
Цвет, Капризче, благодаря ви
естествено се пръскам от гордост
Да, сама си ги направих! :bee:След толкова положителни отзиви наистина съм още по-мотивирана да действам нататък. Благодаря още веднъж
елеан, най-важното е, че вие си харесвате всичко! Освен това, на живо всичко изглежда по-различно, така че ти си единствената, която може да прецени, дали вратовръзките си пасват или не!
Петя роден талант си ! Те на снимката изглеждат супер а на живо ще са уникални ! Ти направо можеш да започнеш масово производство . Поне ще е нещо различно и красиво ! Успех и за напред !
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #266 -:
април 17, 2009, 11:52:41 »
Cinderella чак сега видях роклята ти,леле страхотен избор,браво на теб,просто си прекрасна!!! :girlhide:Роклята ти е страхотна и ти стой просто неутразимо. :bravo:Ще бъдеш невероятна булка!!!
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #267 -:
април 17, 2009, 16:15:10 »
Благодаря ти и тук
lady_in_love
, отдъхнах си поне за роклята, след 13 дена се прибирам и ще имам много неща по организацията понеже сме свършили само основните и поне за роклята да не мисля, до сега само четях какво правите вие и записвах каквото ми трябваше, катос еп рибера трябва да се почва, имам и изпити да взимам, ама трябв ада се оправя някак си пък и вие помагате много така че ще се оправим.
Активен
petia81
Ентусиаст
«
Отговор #268 -:
април 17, 2009, 17:35:29 »
Синдарела, роклята ти наистина е невероятна!!! Много ти отива, поздравления за хубавия избор!!!
То и аз карам на записки, пък големите действия ще са 3 седмици преди сватбата (включително и тепърва ще си взимам рокля...), като съм на място. Ти колко време си си отделила за организация от тук?
Наси, благоаря ти, ама толкова е пипкава работата, че ще се въздържа от масовото производство
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #269 -:
април 19, 2009, 00:19:41 »
Христос Воскресе!
Честити празник момичета,пожелавам ви приятно изкарване,много приятни емоции и незабравими моменти!!!
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...