Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:15:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част  (Прочетена 138589 пъти)

tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: април 13, 2009, 08:59:12 »

ели не се притеснявай за колежките. в такива времена живеем че не всеки може да си позволи големи пищни сватби. ако са свестни ще те разберат, ако не - не си заслужава да се ядосваш. не се притеснявай за роклята сигурна съм че ще се получи добре, просто си напрегната затова не можеш да прецениш нещата. на фризиорката не й обръщай внимание - нейната работа е да те направи да изглеждаш специално, а не да дава оценки. малко остана дръж се. good
п.п. ако имаш снимки с роклята пусни да те видим. ама че съм любопитна и аз  blush
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: април 13, 2009, 09:15:27 »

за медицинските аз попитах моето джипи и тя каза че при нея се ходи с вече готовите медицински а не преди това. купуват се два формуляра от книжарницата и се избира лаборатория, която да ги направи - "ПИСАНЕЦ" например или в кожния диспансер в Кичука също правят. Аз лично всички кръвни изследвания от известно време си ги правя само в Писанец, мисля че работят и в събота и неделя. Имат 6 лаборатории ето и сайта им. там са описани всички видове изследвания и цени
http://www.pisanec.com/
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #242 -: април 13, 2009, 11:33:22 »

Елеан, по повод твоите колежки - кажи на тези, които каниш да си мълчат пред другите, защото не можеш да поканиш всички, все пак. Те би трябвало да се почувстват специални и да оценят жеста ти, така че най-малкото, което могат да направят е да не споделят с другите smile
А иначе за роклята - нали за това се облича бяло, защото се прави веднъж и защото е уникално, за това и е нормално да се чувстваш странно... Предполагам, че като е готова роклята и я облечеш 2-3 пъти за себе си, няма начин да не се харесаш. Има и друго - всички булки са красиви! Не забравяй! Освен роклята и прическата в деня на сватбата се появява онова специално излъчване на щастие... Ах... Не се тревожи, ами се отпусни и се наслаждавай, че след толкова време подготовка всичко ще мине за един миг. Опитай се да го усетиш smile
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: април 13, 2009, 17:50:45 »

благодаря ви момичета за подкрепата и съветите!
Опитвам всичко да е нормално. Утре ще давам на колежките, че днес закъснях и не можах да ги хвана самички... На другите ни гости май почти вече са раздадени...
Хубава вечер от мен, милички! give_rose
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #244 -: април 14, 2009, 09:44:35 »

Здравейте,
от доста време не съм писала. Много работа ми се стовари на главата и подготовката доста съм я занемарила:( В петък ще ходя до Асеновград да се огледам за рокли. Пожелайте ми късмет blush. Ще ми препоръчате ли някой салон там или да ги захващам подред?
« Последна редакция: април 14, 2009, 18:36:04 от zipper » Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: април 14, 2009, 10:00:15 »

погледни в темата за асеновград. там има доста отзиви на момичетата от личния им опит. сигурно ще ти помогне. good
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #246 -: април 14, 2009, 10:51:35 »

А какво ще кажете за "Одета"? Харесала съм си няколко техни моделчета, но нямам идея за какви цени става въпрос.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: април 14, 2009, 17:37:46 »

Хайде Elean и нещичко за теб.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18544.new.html#new
Активен
biba
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #248 -: април 15, 2009, 10:02:07 »

момичета кога започнахте с търсенето на рокли   :huh:аз имам още 5 месеца но всички ме съветват че трябва вече да пообиколя а на мен ми се струва много рано и съм си дала почивка вече имам ресторант и изнесен ритуал фотограф и видео как мислите пропуснала ли съм нещо което е в графа ранна организация  smile благодаря предварително за съветите много сте ми полезни
Активен
biba
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #249 -: април 15, 2009, 10:04:54 »

valia biva много благодаря за номера на свещенника все още не съм се свързала с него все му е изключен но аз си звънкам периодично  smile
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: април 15, 2009, 10:54:30 »

Здравей, Биба! И аз имам 5 месеца до нашата дата. Аз съм от тези, които обичат отрано да имат ясна идея за нещата, така че вече ми се избистри всичко около роклята - пообиколих, премерих и сега знам какво ще правя. Ако имаш време, направи го и ти, нищо не ти пречи.
Активен
danidi
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #251 -: април 15, 2009, 13:10:51 »

Здравейте момичета!
Малко позакъснял отговор за медицинските, но все пак....... Вчера бях при личната. Трябва да имате готово изследване - Васерман и с резултата да отидете при нея да Ви изготви медицинското. Изследването струва 7 лв. и става за един ден. Относно психото има малко объркване, според мен. Личната ми каза, че не е задължително да има печат, от гражданското пък ми казаха, че ако личната пише, че гарантира за психическото здраве на младоженците не е необходимо да се разкарваме до психото. Така че всичко с медицинските става за около 2-3 дни. А, и да напомня, че медицинското важи само 1 месец, така че тези, които имат време да не бързат. Валидността на Васермана е 6 месеца. Успех на всички!!!!! good
Елеан не се притеснявай, сърдити колеги винаги може да има. При мен беше същото - не можах да поканя всички, но пък и не е нужно. Така че карай по-спокойно и не се притеснявай за такива неща, който е достатъчно наясно знае, че никога не могат да се поканят всички, така че би трябвало да се радват за теб, бе сръдни Good luck
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: април 15, 2009, 13:32:19 »

danidi, добро инфо даде. Аз още не съм се интересувала за тея неща и сега ме подсети да питам в нашето гражданско.
biba, аз съм съгласна с мнението на Polia, че е хубаво да се ориентираш от сега за тези неща. Аз имам 4 месеца до сватбата, но ходих и разглеждах какво има и може да се каже, че и аз знам какво искам вече. Но ти сама си преценяваш с кое да се заемеш първо. По-добре отмятай едно по едно нещата, за да не ти се съберат на куп после good Успех
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #253 -: април 15, 2009, 21:04:46 »

petia81 това с окрасата на книгата ти много ме заинтригува. Даже нямам търпение като си готова да пуснеш снимчица да я видим.

Кате, ето, че стана моята книга факт. Похвалих се в другата темичка, ама след положителните отзиви, викам, чакай да ти я покажа и тук (не знам още как се слага дирекно тук снимчица), за това линк към другата темичка:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18520.30.html
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: април 15, 2009, 21:15:23 »

Петя, прекрасна книга! give_rose

Валя_дива, благодаря за темичката за сватбата ми! give_rose

Даниди, мерси за милите думи.

Момичета, пуснах снимки на костюма на милото с 2 вратовръзки - в галерията. Дайте идея коя по-върви според вас smile
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: