Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:26:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 202021 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: август 17, 2009, 22:31:07 »

момичета някоя от вас да не е от Враца и да си е правила сватбата в ресторант  Хемус? smile

albenka, това е темата за врачанските булки http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,9723.240.html#lastPost Можеш да си задаваш всички въпроси там. Момичетата ще ти помогнат. good
Активен
sun_shine_tede
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #421 -: август 18, 2009, 11:04:57 »

Здравейте момичета!

От доста време посещавам форума, но едва сега реших и аз да се включа тъй като имам голяма дилема.

Вече няколко месеца усилено си търся ресторант/хотел в София където да организирам сватбата си, но изглежда че изобщо не е лесно решение.  sad Смятаме да сме около 80 човека плюс 10 деца и искаме да е на хубаво място в София, да има градина където да си направим снимки и храната и обслужването да са на отлично ниво.

Някой може ли да ми каже какво ви е мнението за Хотел Кемпински Зографски в София? Залата изглежда просторна и много стилна. Дори предлагат да я облекат с бели завеси, което я прави много по светла, въпреки че няма прозорци вътре. А и от хотела си имат специално екип който се занимава със сватбите, което ще ми спести парите за сватбен агент...

Някой правил ли е сватба там? Как ви се струва обслужването и храната? Как е градината?

А какво мислите за ресторант Лебед? Чувам всякакви различни мнения за него, което тотално ме обърква. sad

Предварително благодаря!!!!
« Последна редакция: август 18, 2009, 11:52:19 от sun_shine_tede » Активен
dani055
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #422 -: август 19, 2009, 19:11:07 »

Здравейте, преди известно време пак се включих във форума за да ви питам дали някой има информация за Грийнвийл.Вие ми пуснахте и примерно меню за ресторанта. Момичета проблемът е че не мога да намеря по подробни снимки на окраса в самият ресторант, за да го видя.
Моля вас ако някой има снимки или някоя от вас си е правила сватбата там да ми ги изпратите.
Знам че вашите съвети винаги са точни и правилни. good
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #423 -: август 19, 2009, 21:24:12 »

Два дни глас в пустиня и ето аз се намесвам, за да помогна. В същност това е нормално - много малко са булките в този форум, които имат интерес да кажем към ресторанти от ранга на "Кемпински" поради ред причини. За това и реших нещо да напиша.
 sun_shine_tede много малко на брой са гостите в сравнение с мащаба на предлаганите възможности в "Кемпински", но в крайна сметка не е лош избор, особено наличието на съществуващата градина. В същност тя не е нещо особено, но е нещото , което липсва при другите ресторанти, а и най-малкото се различава като мащаб и "оформление". Много добро място за фотосесия и импресия за сватбеният филм представлява тази градина, а и е подходящо място за посрещане на гостите с едно "Добре дошли !" на чаша бяло вино. В същност ресторантът се "съставя" от трите на брой презентационни зали, но във Вашия случай две са напълно достатъчни. За менюто - малко нестандартно, но да кажем задоволително, за обслужването - добро, в сравнение с всички останали сватбени ресторанти - отлично. Паркинг - безплатен в района на "Синя зона" в събота и неделя. По-подробни неща мога да кажа при евентуален интерес. Други ресторанти с градина в истинския смисъл на думата е "Лебеда" на "Панчарево".
 За "Грийнвил" не мога да кажа нищо - не съм влизал там.
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: август 19, 2009, 21:42:56 »

Здравей sun_shine_tede,

нашата сватба ще бъде на "Лебед" 12.09.09- относно градината, да много е хубава и просторна, но сватби на вън трудно се съгласяват да се правят, тъй като имат проблеми с шумът pardon.Но иначе може да се ползва за изнесен ритуал на вън, а смото тържество вътре.Капацитет около 150 човека вътре.За повече отзиви след сватбата.... :)Ако нещо още те интересува пиши на лични.
Успех... good
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #425 -: август 19, 2009, 22:09:16 »

Сега се сещам за един уникален ресторант, в който съм снимал един единствен път през юли 2007 г.- сватба и съм правил т.нар. технически съпорт на модно ревю през 2006 г. Уникален комплекс. Намира се в района на Кремиковци. За съжаление не знам да ли съществува все още днес. Има сравнително малка градина, но факта, че е изнесен в "полето" позволява всичко - в градината, в ресторанта, в хотела. Уникално място. При интерес от Ваша страна ще се "разровя". Ето там всичко е позволено и може да се случи. Уникална беше сватбата в края на юли 2007 г. Дано да съществува като обект. Струва си. Хубавото е, че имам архивен запис - уникално място.
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #426 -: август 20, 2009, 08:33:54 »

имам голям проблем.управителят на ресторанта не иска да подпишем договор за услугата,която ще ни предложи.аз бях описала всичко подробно-какво ни предлага,на каква цена, менюто и всичко друго.иначе на думи е велик-обещава,обещава,ама аз на обещанията му ли да вярвам.казвам,защото в миналото от разни фирми имам горчив опит от моменти когато не съм подписвала договор и после съм си късала нервите да се разправям.чудя се какво да правя-остават по-малко от 20 дни    .а и датата ни е по-особена-09.09.2009 и вече всичко сиг е заето за нея.да търся ново място в последния момент или да се доверя,че няма да има проблеми...
Активен
sun_shine_tede
Регистриран

« Отговор #427 -: август 20, 2009, 09:56:03 »

Здравейте на всички!

Страшно много благодаря за мненията ви!  Вече направо се бях уплашила че никой не отговаря sad

Аз още не съм ходила лично в Кемпински, тъй като живея в чужбина, но смятам да го посетя следващия път като съм си в България.

Ще е труден избор, но засега смятам че този вариант би ме устройвал най-много тъй като имаме много гости от чужбина и ми се иска обслужването и храната да са на ниво.

Лебеда е извън София, и ми се вижда малко сложно да организирам транспорт за всички гости до там...

Преди много си мислех за Гранд Хотел София, но залата ми се вижда старомодна и прекалено класическа, а и е в самия център на града.

Ще ви информирам като си резервирам хотел  good

Още веднъж благодаря за помоща.

Активен
sun_shine_tede
Регистриран

« Отговор #428 -: август 20, 2009, 09:58:17 »

По-подробни неща мога да кажа при евентуален интерес.
Здравей Pachoran,
Бих се радвала на всякаква подробна инфомация която имаш lol)))
Предварително ти благодаря!
Активен
anabella
Ентусиаст
**
Публикации: 99

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: август 20, 2009, 20:14:53 »

Здравейте, преди известно време пак се включих във форума за да ви питам дали някой има информация за Грийнвийл.Вие ми пуснахте и примерно меню за ресторанта. Момичета проблемът е че не мога да намеря по подробни снимки на окраса в самият ресторант, за да го видя.
Моля вас ако някой има снимки или някоя от вас си е правила сватбата там да ми ги изпратите.
Знам че вашите съвети винаги са точни и правилни. good
Грийнвийл е страхотен! Бях на сватба миналия месец там, сложила съм снимки на украсата в темата Украса на ресторанти, та можеш да видиш интериора донякъде. Иначе за цени не мога да кажа. Храната беше много вкусна и добре подбрана, обслужването на ниво. Най-добре е да идеш на място и да видиш smile
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**
Публикации: 127

« Отговор #430 -: август 22, 2009, 20:04:20 »

Здравейте бъдещи булки, и аз като всички колеги бях млъкнал временно поради заетост най вече. Виждам няколко поста по които мога да дам малко съвети:
Първо на     sun_shine_tede и другата дама интересуващи се от Гриинвил - бил съм там преди около година , много добро място според мен (поне тогава беше така) . Както съм написъл в един предишен пост обаче - това е много време не се знае какви промени са настъпили от тогава, намерете поста в него има указания как да ви мамят по малко.
   За дамата с договора - защо не го подписахте преди да дадете капаро - не знаете ли че щом ви вземат парите може да си правят с вас каквото си искат.За съжаление е важно да се знае от всички , че ресторанта е едно от звената които реализира най-голяма печалба в този ден, и най-много проблеми може да се очакват от там. Сподели поне кой е ресторанта да ти кажем какво може да очакваш от там.
   Бих споделил още за един известен сватбен ресторант - ресторанта в хотел Акорд - прилична визия, ниски цени, нормално обслужване, подходящ за тържества до 60-70 души.Готвача не е особено добър, храната е леко безвкусна, а всъщнот най-важното - КЛИМАТИКА не работи и от май до сега обясняват на всички че "наскоро се развали нещо, чакаме да го поправат". Ресторанта а и целия хотел всъщост е собственост на известна групировка, която маи се е поувлякла с икономиите под претекса "в криза сме".Но лятото скоро ще свърши така че до 2010 може и да го оправат тоя климатик накрая danceg
« Последна редакция: август 22, 2009, 20:06:50 от dark_avenger » Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #431 -: август 23, 2009, 08:44:51 »

Здравейте бъдещи булки, и аз като всички колеги бях млъкнал временно поради заетост най вече. Виждам няколко поста по които мога да дам малко съвети:
Първо на     sun_shine_tede и другата дама интересуващи се от Гриинвил - бил съм там преди около година , много добро място според мен (поне тогава беше така) . Както съм написъл в един предишен пост обаче - това е много време не се знае какви промени са настъпили от тогава, намерете поста в него има указания как да ви мамят по малко.
   За дамата с договора - защо не го подписахте преди да дадете капаро - не знаете ли че щом ви вземат парите може да си правят с вас каквото си искат.За съжаление е важно да се знае от всички , че ресторанта е едно от звената които реализира най-голяма печалба в този ден, и най-много проблеми може да се очакват от там. Сподели поне кой е ресторанта да ти кажем какво може да очакваш от там.
   Бих споделил още за един известен сватбен ресторант - ресторанта в хотел Акорд - прилична визия, ниски цени, нормално обслужване, подходящ за тържества до 60-70 души.Готвача не е особено добър, храната е леко безвкусна, а всъщнот най-важното - КЛИМАТИКА не работи и от май до сега обясняват на всички че "наскоро се развали нещо, чакаме да го поправат". Ресторанта а и целия хотел всъщост е собственост на известна групировка, която маи се е поувлякла с икономиите под претекса "в криза сме".Но лятото скоро ще свърши така че до 2010 може и да го оправат тоя климатик накрая danceg

А така.....,ние сме в Акорд.За храната поне това което опитахме беше добре,ама това с климатика...ще говоря за това нещо ,че и да е хладно навън пак не става.Ох...най-големи притеснения имам за ресторантите като цяло,че са едни от най-важното на сватбата(заедно с дж.и фото) а пък вече имам повод да   cray
Активен
mdiamandi
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: август 23, 2009, 17:17:12 »

Привет на всички бъдещи булки. Ако все още не сте намерили ресторант, бих искала горещо да ви препоръчам "Тривия Антик". Намира се малко след отбивката (от Ботевградско шосе) за Кремиковци.

Нашата сватба беше септември месец 2008. И ние, и гостите ни бяхме впечатлени от цялата организация.

Открих ресторанта съвсем случайно в интернет, след безкрайни лутания. По принцип аз много исках ресторанта да се намира извън София, даже бях замислила да е в Копривщица, но по-сложната организация и, разбира се паричките ме възпряха. Тривия Антик обаче се оказа идеалната алтернатива. На 20 мин от София, изключително професионално отношение, невероятна атмосфера. Други плюсове: наоколо няма блокове и други сгради, голям паркинг, прекрасна градина с шатри, хотелска част (стаите са с различен интериор- индийски стил, морска стая, и др), изключително добри цени и....Мога да пиша още куп неща за ресторанта, персонала и, и, и. ПОследно ще кажа, че на сутринта след сватбата, всичко, което беше останало като алкохол (отворени и неотворени бутилки), храна, и др беше опаковано и прибрано, за да ни бъде удобно да си го отнесем. Без коментари.
Активен
mdiamandi
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: август 23, 2009, 17:21:23 »

Моля за извинение. Видях, че относно плюсовете на ресторанта, като съм ги изреждала съм написала "няма блокове и сгради, голям паркинг..."и т.н. Исках да напиша, юе няма блокове и сгради и след това да продължа да изброявам плюсовете като - паркинг, градина и т.н

То и сега стана объркано, но се надявам да сте ме разбрали Wink
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #434 -: август 25, 2009, 14:24:28 »

Да, именно този ресторант имах в предвид. Благодаря за точното напомняне. Уникален ресторант с добри положителни белези.
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: