Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:47:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201989 пъти)
mili
Любопитен
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #375 -:
юли 20, 2009, 20:41:26 »
Цитат на: velvet в юли 17, 2009, 19:45:39
Лелее, момичета, като ви чета, са замислям и аз дали не трябва да се стягаме и да запазваме датата за църковен и граждански, после и да капарираме ресторанта
А си мислех, че е твърде рано, ние също сме май месец, но си избрахме 15 май. Ох, ще ходим тия дни, усещам аз. Може би в София е по-трудно запазването, но и СТЗ не е малък град и ще се наложи да действаме
Меченцето
, честито и от мен! Много се радвам, че сте случили на управител! Дай боже всекиму
Е, за май месец не е ли раничко още
Ние за април още не сме запазили
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #376 -:
юли 21, 2009, 10:56:04 »
Цитат на: bubeto_bu в юли 20, 2009, 17:34:23
Момичета ако някоя от вас се колебае за ресторант Преслав, в София на бул. М.Луиза47 и небезизвестната му управителка Катя (от Св. София)
да бяга с 200. Там ни съсипаха сватбата.
най-подробен разказ
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,20070.new.html
Много съжалявам, че така се е получило. И ние гледахме този ресторант, но в крайна сметка се отказахме от него.Наистина управителката имаше препоръките на една наша съфорумка, чиято сватба минала чудесно, но в Св.София.Явно това преместване...
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #377 -:
юли 21, 2009, 11:11:43 »
Цитат на: Tiama в юли 19, 2009, 19:56:48
Момичета, имате ли някакви отзиви за ресторанта на хотел Accord? Изглежда прилично, а и цените са добри, но все пак искам да чуя мнения на хора, които са празнували там
Ние бяхме там на сватба скоро.Беше добре, украсата си е от ресторанта, забележки към храната нямаше.Сервитьорките си знаеха работата.Общо взето нямам забележки.Според мен е добре и младоженци да се изкажат.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #378 -:
юли 21, 2009, 11:22:35 »
Благодаря ти, Маги
Радвам се, че сте останали с хубави впечатления
Аз имам още доста време, за да реша и сега проучвам различните варианти, така че ако има младоженци, които са празнували там, ще се радвам да чуя и тяхното мнение.
Активен
mariaterez
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #379 -:
юли 21, 2009, 12:06:52 »
Аз бях в събота 18.07.2009 на сватба в ресторант "Преслав" на моя позната и смея да твърдя,че абсолютно всичко беше на ниво.Сватбата беше около 100-120 човека по моя преценка и изобщо ми е трудно да повярвам това което е написала bubeto_bu.От толковата много забележки за които се споменава ако наистина е било така все някоя трябваше да забележа и аз.Обслужване,отношение,храна всичко беше наред.Между другото мнението не е само мое...Предната седмица на 12.07.2009 бяхме на друга сватба с милото на негов лолега в друг ресторант "Ловен парк" за които четох доста негативни мнения из форумите преди това а пък и го гледахме евентуално за нашата сватба,и там положението също беше на сериозно ниво а коментарите тук отрицателни.Питам се дали понякога не прекаляваме и не сме много остри в мненията си за да се получава такава голяма разлика от това което виждаш и това което се пише като коментари по форумите?
Активен
bubeto_bu
Ентусиаст
«
Отговор #380 -:
юли 21, 2009, 12:29:29 »
Незнам за другите сватби там как са протекли, аз мога да говоря и гарантирам за моята, защото аз съм си ангажирала времето да се занимавам с всичко около нея и знам за какво става въпрос... принципно Катя каза, че това било прецедент за нея (нашата сватба), но за с този прах в очите
.
А иначе и аз миналата година бях на сватба в Ловен парк - всичко беше ок, само обслужването куцаше (сервитьорите играеха на табла в градината) и нямаше кой да сменя пепелниците и да носи лед.
Активен
ASIA7777
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #381 -:
юли 21, 2009, 13:49:04 »
Мила ми Ася, щом сте се хванали на хорото ще трябва да го играете... но те съветвам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си вземете координатор, аз бях намерила 2ма за 150лв. - повярвай ми ще си спестите много. Аз по едно време се бях превърнала в пъдарин...А относно Катя, явно от бременността е доста разсеяна и не е същия човек...Ако имаш каквито и да било въпроси, съм на среща. Просто непожелавам на никой да изживее това което ние , а и смятам, че труда който полага всеки за "денят" нетрябва да се възнаграждава по този начин. Например нашата тема за сватбата я избрах заради ресторанта(всичко съм правила сама) и тейбъл номерцата ги подарих на Катя (предварително)...сервитьорите изхвърлиха повечето . Можеш да ги видиш в галерията ми
Здравей bubeto_bu благодаря ти много за съветите.Ще помисля за координатор/въпреки че незнам дали ще ми бъде полезен и до колко/.За момента от ресторанта съм получила примерни менюта и споразумение/договор/.В него е описано всичко което е техен ангажимент и това което се задължават да изпълнят.Все си мисля че това е сериозен ангажимент тъй като има време до моята сватба и както пишат момичетата че има ресторанти които променят цените на кувертите все си мисля че тона споразумение ще ми гарантира на 100%.Управителката не ми е направила впечатление да е бременна но ще я огледам обстойно като отида на следваща среща.Все си мисля че след всичките мили думи за нея това при вас е някакъв прецедент.Въпреки че когато започнах да чета по форумите за ресторант имаше и доста лоши мнения за Централ Форум но вички знаят че вече има ангажименти за другата година.Аз оставам да дерзая а на теб още веднъж пожелавам щастлив семеен живот и безооблачно бъдеще.
Активен
veni1007
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #382 -:
юли 21, 2009, 16:14:54 »
Мили момичета ,ох помагайте искам да си купя от някъде в Пловдив бутилки за вино -бели стъклени ,аз имам от минерална вода ,но етикетите ми се набръчкват и стоят грозно ,защото бутилките са релефни.Извинявайте ,ако темата не е за тук!
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #383 -:
юли 21, 2009, 19:14:41 »
Вени, наистина не е за тук . - има тема за купуването на бутилки. Иначе най-лесно от стъкларски завод Дружба. Мисля,че имаше и в Пловдив. Онзи ден му гледах сайта. Напиши името на завода в Гугъл и ще ти излезе. Малко им е забутан каталога, но ще се ориентираш. Имат голям избор и доколкото съм чела от момичетата са евтини.
Активен
veni1007
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #384 -:
юли 21, 2009, 19:43:26 »
Благодаря Amelia за информацията ,много се извинявам ,че наистина поставих въпроса тук.
Активен
hedonia
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #385 -:
юли 22, 2009, 03:15:38 »
Здравейте на всички , и на нас след няколко месеца ни предстои сватба в София и все още не сме се спрели на ресторант , който да ни допада .Или обслужването не е на ниво , или храната не е както трябва, а в някой случаи обстановката . Така , че чакам някакви съвети и насоки за ресторант. Благодаря предварително !!!
Активен
Jorjiana
Любопитен
«
Отговор #386 -:
юли 22, 2009, 08:20:52 »
Здравейте,
нямам търпение да се похваля, имаме си ресторант -Интерпред, четох добри отзиви за него в темата, много съм щастлива
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #387 -:
юли 22, 2009, 20:22:42 »
Няма да сбъркаш.Там всичко е на ниво и управителя е пич.
Активен
tedi_medi
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #388 -:
юли 22, 2009, 21:30:45 »
Дайте идея за ресторант около София за 120 човека да не е много скъп и да има къде да се спи
Активен
me4enceto
Сватбар
«
Отговор #389 -:
юли 22, 2009, 21:55:29 »
Цитат на: tedi_medi в юли 22, 2009, 21:30:45
Дайте идея за ресторант около София за 120 човека да не е много скъп и да има къде да се спи
Бих казала Фантазията в Овча купел - много е симпатично и приятно и има малко хотелче.
Цитат на: Jorjiana в юли 22, 2009, 08:20:52
Здравейте,
нямам търпение да се похваля, имаме си ресторант -Интерпред, четох добри отзиви за него в темата, много съм щастлива
Много се радвам за теб - и на мен там ми беше едно от местата фаворит, но нямаше как да ни побере
Ние запазихме нашия толкова от рано защото сме точно в сезона на баловете и освен другите сватби-конкуренти, трябваше да изпреварим и абитюрентите (само за информация казаха ми, че започвали да запазват дори от септември!!!)
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...