Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:31:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 202028 пъти)

Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #270 -: юни 11, 2009, 18:39:45 »

Мисля, че се дискутират ресторанти, които не са от групата на "сватбените". Това може да е добре, но и зле за протичане на сватбеното тържество в ресторанта като събитие. Въпрос на предпочитание. С две ръце гласувам против тези в Студенски град, дори само заради тоалетните.
« Последна редакция: юни 11, 2009, 18:46:16 от Pachoran » Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**
Публикации: 127

« Отговор #271 -: юни 12, 2009, 01:42:23 »

Да наистина не са сватбарски ресторанти, но момичето пита за ресторант битов тип , подходящ за чужденци.Такъв типичен сватбарски , да отговаря на абсолютно всички други условия, вкл изброените в един мои преден пост може би няма, нужно е тя да си избере и може би с допустим компромис.
  По повод обсъждането на Греенвил - според мен ресторанта е много добър, но цената му не е по вкуса на всеки.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юни 12, 2009, 07:39:50 »

Вчера ходихме в Пасторанта. Това беше единия от ресторанбтите, който си бяхме харесали.

Искам да го препоръчам с двете си ръце! Макар че е мъничък и не става за сватбено тържество, особено защото е с две зали и няма как да разделиш гостите си. Но е идеален за романтично похапване. Атмосферата е уникална - малко ретро, шарено, зелено, уютно и със свещички навсякъде. Персонала е много любезен, посрещат те с чаши вода и хлебчета с домати. Менюто им е изцяло италианско и е страшно вкусно и добре приготвено. Пастата си е ал денте сварена и сервират всичко с купичка пармезан. Много е добро!

http://www.pastorant.eu/bg/pastorant/
Активен
ralitoo
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #273 -: юни 12, 2009, 09:01:35 »

Имаме капариран ресторант за 22 август но се оказа така че гостите ни се уваличиха драстично ако някои се интересува става въпрос за Бест Уестърн Сити Хотел!
Активен
zori_k
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #274 -: юни 14, 2009, 11:07:51 »

Здравейте, нова съм във форума. Сватбата ми е другата година пролетта , но понеже знам ,че трябва да си запазиш дата за ресторант месеци преди това се колебая между два ресторанта  - Централ Форум и ресторант Панорама в парк хотел Мостква. И за двата чета добри отзиви. Може ли някой да ми каже актуални цени на кувертите в момента , те със сигерност ще се променат , но горе долу да се ориентирам , защото бройката на гостите ще е 100 - 110 човека.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #275 -: юни 15, 2009, 21:36:02 »

Аз имам абсолютно негативно мнение към всичко, което се намира в бърдака/сметището наречено Студентски град. А от друга страна се учудвам, че има хора, които имат желание за провеждане на своя празник в заведение там. Ресторант за сватби там няма. Оборотът от сватбеното тържество е нищожна част от оборота без сватбено тържество. В този "град" не се търсят клиенти за сватбен празник. Там се търсят други клиенти, за други неща. Ако някой не вярва - нека да опита, а после да разкаже.
Активен
akhala
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 15, 2009, 22:00:42 »

А можете ли да ми дадете скорошни мнения за Гранд Хотел София и основния им ресторант???  blush
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #277 -: юни 16, 2009, 12:00:51 »

Фикосота, правило на форума е ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО писане на кирилица.  Wink

А за ресторанта, аз съм гледала снимките от вътрешността и провеждане на сватби в него, но не съм убедена, че става за тази цел! Разположението е странно и няма видимост от никъде. За вечеря е повече от идеален, но за сватби малко ме съмнява...все пак който иска да иде да го види на място.
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юни 16, 2009, 13:57:51 »

Момичета,

една колежка ми препоръча този ресторант http://www.zavedeniata.com/index.php?page=article&cat=7&pub=16934 .Може на някоя от вас да му свърши работа good
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юни 16, 2009, 18:56:56 »

Аnne, изглежда любопитно предложение, дай повече информация, че ми хвана окото Wink Ако имаш и цени на куверите, цена няма да имаш give_rose
Активен
ileina
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #280 -: юни 19, 2009, 07:06:53 »

Здравейте мили момичета,на много от вас им предстои да станат булки ,а предполагам че има и доста като мен ,които вече са изживяли своята сватба.Искам да споделя с вас моите впечатления от хората които направиха сватбата ми незабравима.Самата сватба неше в ресторанта на хотел Белвю за хората там мога да кажа само хубави .Сватбата ми беше на 13.06.2009 бяхме 80 човека и ресторанта ни беше напълно по мярка ,нито тясно ,нито прекалено широко.Храната също беше много добра /поне по думите на гостите ни/ smile smile,обслужването също беше страхотно.Така ,че мили момичета ако мога да помогна с нещо на някоя от вас с удоволствие ще го направя.И да не пропусна да ви пожелая на васяка от вас една незабравима сватба ,наслаждавайте се на всеки момент от сватбеното си тържество ,защото то свършва прекалено бързо! Wink
Активен
lyubopitka
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юни 20, 2009, 04:52:07 »

Не ме линчувайте сега защото искам ресторант в битов стил... Не знам на кое викате "сватбарски" ресторанти, но за мен "сватбарски" е там, където се състои сватбата ми, без значение от стила. Хора всякакви, сватби всякакви, някои се женят на мотор или на кон, а аз в битов ресторант да не мога да си друсна едно дунавско  blum  Аз искам битов, защото живея в САЩ и луксозен ресторант и тук (Бостън) мога да си намеря, но българските битови са уникални по стила си и ми напомнят на културата и традициите, които така ми липсват в САЩ. Пък и младоженецът е американец, и български ресторант така украсен не е виждал. Защо да не мога да си направя сватбата в такъв? Малка ще е, 30-ина хора роднини, колкото да се порадваме.

В Студентски град не съм била, и не знам дали наистина е толкова противно, колкото го описвате. Мен ме интересува самия ресторант - няма да шарим из квартала да му гледаме другите хубости. Ако намерим в друг квартал, още по-добре. Нямам претенции къде.

Благодаря на тези, които дадоха полезни съвети и предложения!
Активен
Anne
Ентусиаст
**

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юни 22, 2009, 14:22:38 »

Аnne, изглежда любопитно предложение, дай повече информация, че ми хвана окото Wink Ако имаш и цени на куверите, цена няма да имаш give_rose

Здравей,

конкретни цени на куверти нямам, но мойта колежка, която ми го препоръча каза, че са били около 30 човека на рожден ден там и при условие, че доста са се глезили, разни специални вина, ордьорви с черен хайвер и т. н и са платили сметка 750 лв., което не звучи зле...., но по-добре отиди и виж... Wink
Активен
Anne
Ентусиаст
**

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 22, 2009, 14:37:09 »

Не ме линчувайте сега защото искам ресторант в битов стил... Не знам на кое викате "сватбарски" ресторанти, но за мен "сватбарски" е там, където се състои сватбата ми, без значение от стила. Хора всякакви, сватби всякакви, някои се женят на мотор или на кон, а аз в битов ресторант да не мога да си друсна едно дунавско  blum  Аз искам битов, защото живея в САЩ и луксозен ресторант и тук (Бостън) мога да си намеря, но българските битови са уникални по стила си и ми напомнят на културата и традициите, които така ми липсват в САЩ. Пък и младоженецът е американец, и български ресторант така украсен не е виждал. Защо да не мога да си направя сватбата в такъв? Малка ще е, 30-ина хора роднини, колкото да се порадваме.

В Студентски град не съм била, и не знам дали наистина е толкова противно, колкото го описвате. Мен ме интересува самия ресторант - няма да шарим из квартала да му гледаме другите хубости. Ако намерим в друг квартал, още по-добре. Нямам претенции къде.

Благодаря на тези, които дадоха полезни съвети и предложения!

Здравей,

няма нищо странно и лошо, че си представяш своята сватба в битов ресторант, даже напротив..... *THUMBS*предполагам, че момичетата не са искали да те засегнат с коментарите си, но относно "Студентски град" са прави... =]наистина там обслужващият персонал не е много любезен, а и напоследък с това ново строителство е голяма суматоха.....определено не е най- прекрасното място...

Ако държиш на София провери "Под липите" чувала съм, че правят сватби там, а и обстановката е доста автентична, а и има изпълнения с гайда и народни песни, смятам, че за 30 човека ще е добре.
  Иначе защо не помислиш за варианта извън София- примерно Банско- пълно е с битови заведения, традиционна кухня, а и природата е уникална, отделно, че на гостите ще ти е по- лесно да им организираш нощувките... а и като гледам цените са изгодни... Успех...
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 22, 2009, 14:41:34 »

Любопитка аз последно в Студентски в битов ресторант съм била преди 2г. в Боримечката май така се казваше и Къщата, имаше и едно Сакар на семейните.Другото за което се сещам е на така наречаната четворка имаше една такава кръчма.Абе там са много такива.Аз ще ти кажа, че важното е ти какво искаш другите да си приказват, а и съм съгласна, че американеца ще остане доста приятно изненадан от такъв вид ресторант.Късмет от мен give_rose
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: