Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:18:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201931 пъти)
lillefix
Новак
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #210 -:
април 29, 2009, 09:57:05 »
А, пропуснах нещо, имаше по масите цветя- по 2-3 карамфила
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #211 -:
април 29, 2009, 11:27:28 »
олеее. Благодаря за информацията! Жалко, че е станало така при теб и благодаря, че ни предупреди и ние да не изпатим така.
Активен
blondy20
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #212 -:
май 05, 2009, 18:35:35 »
здравейте момичета искам да ви попитам дали сте имали или сте били на сватба в Central Park Hotel да изкажете някакво мнение.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #213 -:
май 05, 2009, 18:55:10 »
Цитат на: blondy20 в май 05, 2009, 18:35:35
здравейте момичета искам да ви попитам дали сте имали или сте били на сватба в Central Park Hotel да изкажете някакво мнение.
От моите участия, които съм имал в "Central Park Hotel" мога да споделя, че е много приятно място, с добра кухня и персонал, който ще обърне внимание на всяко ваше желание. Страхотен управител, който с усмивката си допълнително допринася за общото настроение. Няма да съжалявате.
Успех
«
Последна редакция: май 05, 2009, 18:58:31 от DjNick Mc
»
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #214 -:
май 05, 2009, 20:30:21 »
МОМИЧЕТА МОЯТА СВАТБА ВЕЧЕ МИНА/03.05/ като станат снимките ще ви покажа колко добре се справи моята агенция...направо съм възхитена от тези момичета преобразиха ресторанта до неузнаваемост и направиха сватбата ми една красива приказка
Активен
Didi85
Любопитен
«
Отговор #215 -:
май 05, 2009, 22:36:24 »
моята сватба беше в central park преди 10 дни направо съм изумена.Всичко беше чудесно обслужването на ниво нямаше неотсервирани маси,мръсни пепелници и някой недоволен.Сметката ни беше точна и на другия ден ни върнаха всичко каквото беше останало.Така че аз много им благодаря отново
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #216 -:
май 06, 2009, 07:56:00 »
Цитат на: liva82 в май 05, 2009, 20:30:21
МОМИЧЕТА МОЯТА СВАТБА ВЕЧЕ МИНА/03.05/ като станат снимките ще ви покажа колко добре се справи моята агенция...направо съм възхитена от тези момичета преобразиха ресторанта до неузнаваемост и направиха сватбата ми една красива приказка
Аз видях снимките
! Браво! Ресторанта грее направо!
Активен
m_cholakova
Любопитен
«
Отговор #217 -:
май 07, 2009, 14:23:50 »
Здравейте момичета. Нашата сватба беше на 04.04.2009 в Пловдив и мога да ви препоръчам ресторанта, в който бяхме ние - "Филипополис" /на Брезовско шосе/. Ресторанта е за малки сватби - за около 60 души, но много е спретнат, кухнята е чудесна, персонала е млад, управителката супер разбрана, няма никакви таски за алкохол, мезета и т.н., може де се остане до колкото часа издържите!
Активен
max_mara
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #218 -:
май 07, 2009, 21:47:54 »
Здравейте!Някой има ли информация за ресторант ,,Кипарис" Стара Загора.
Активен
Tierra
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #219 -:
май 08, 2009, 10:27:58 »
Малко по нагоре бях питала дали някой от вас има впечатления от ресторант Фантазия в Овча Купел. Както вече писах, този ресторант ни хареса много и без да се замисляме си го капарирахме. Обаче еуфорията ми започва леко да утихва и да отстъпва място на притесненията. Някак ми е странно управителя да твърди, че почти всяка седмица имат сватби, а аз да не намирам мнения или отзиви
Опитвам се да не гледам скептично на нещата, но...
Та, в общи линии, ако някои от вас, които са нововключили се в тази тема, моля пишете
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #220 -:
май 08, 2009, 10:56:44 »
Цитат на: Tierra в май 08, 2009, 10:27:58
Малко по нагоре бях питала дали някой от вас има впечатления от ресторант Фантазия в Овча Купел. Както вече писах, този ресторант ни хареса много и без да се замисляме си го капарирахме. Обаче еуфорията ми започва леко да утихва и да отстъпва място на притесненията. Някак ми е странно управителя да твърди, че почти всяка седмица имат сватби, а аз да не намирам мнения или отзиви
Та, в общи линии, ако някои от вас, които са нововключили се в тази тема, моля пишете
аз съм чела мнения за ресторанта тук и са били добри.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #221 -:
май 09, 2009, 02:01:11 »
Видях много противоречиви мнения за хотел "Сити" в Стара Загора и затова реших и аз да дам мнение по въпроса. За пръв път съм в хотел "Сити" в Стара Загора, но наистина е много добро място. Ако някой иска да си прави сватбата там, няма да съжалява. Ресторанта е много добър като обстановка, а кухнята-храната де, направо е уникална. Свалям им шапка. Рудко си отпускам суперлативите, но наистина съм очарован от това, което виждам тук. Нека да видя как ще се представят утре, в същност вече е днес, на сватбата и окончателно ще кажа дали си заслужава.
Ще ми е приятно ако някой от колегите - сватбарски Dj от Стара Загора реши да мине за да се запознаем.
Поздрави.
«
Последна редакция: май 09, 2009, 02:19:12 от DjNick Mc
»
Активен
tuf4o
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #222 -:
май 12, 2009, 09:09:58 »
Цитат на: Tierra в май 08, 2009, 10:27:58
[/quote
Наистина често се правят сватби в ресторант "Фантазия" в Овча купел, живея в квартала от 20 години и всеки ден минавам по няколко пъти покрай ресторанта. Защо няма мнения - не мога да кажа.
В интерес на истината за моята сватба ходих и там да проверя, смятам че е приличен ресторант, а и през лятото е красиво, защото има голяма градина. Не избрах този ресторант, защото Парк-Хотел Москва ми хареса повече - заради гледката, всичко останало беше същото. Със сигурност, ако нямаше места в Парк-Хотел Москва, щях да избера "Фантазия" в Овча купел. Затова не го мисли много, сватбата ти ще бъде чудесна
Активен
nincheto87
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #223 -:
май 12, 2009, 21:56:15 »
Здравейте има ли някои, които да си е правил сватбата в зала Диамант - Принцес - София и дали е доволен и ако има няколко снимки да ми прати.Благодаря ви предварително.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #224 -:
май 14, 2009, 21:59:06 »
Някой може ли да ми каже колко срещи се провеждат по принцип с управителите на ресторантите? Доколкото разбирам, на първата среща май се говорят общи неща, а доста по-късно се доуточняват подробностите около куверти, разположение на маси и т.н. Така ли е?
и още един въпрос, питах вече в друга тема, но май тук трябва да питам... за Централ Форум в Хиподрума някой има ли инфо дали осигуряват столове и шатри за изнесения ритуал или не?
А Интрепред изобщо да знаете дали имат градина за такъв ритуал?
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...