Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:34:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 202095 пъти)

snowhite
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: март 10, 2009, 20:28:22 »

Момичета, имам си ресторант!!!  yahoo yahoo yahoo

Видях и Радисън - прекрасно място, но ако имаш 82 лв за минимален куверт и не повече от 30 гости, иначе залата е изключително малка за друго.

Видях Парк хотел Москва - вторият ми избор, но има някакви колони, които пречат поне на 4-5 маси да се виждат младоженците, а за нас това беше едно от основните изисквания. Иначе там и менюто е добре - 42 лв, и опит имат в сватби.

Видях България - всичко перфектно, красива зала, но нямат хотелска част, а ние държим на такава - искаме апартамент за нас (където да се преоблека в деня на сватбата) и да настаним гостите от чужбина и провинцията. Кувертът е 45

Метрополитан предлага перфектни условия и сервиз, но малки порции и мн сепариран ресторант.

Намерих хотел Родина и знаех, че това е моят ресторант - мн мили жени, съгласиха се да подпишем договор, има апартамент, а и залата е широка с перфектна видимост  good. Ресторантът е мн висок, леко притъмнен и в кафяво и екрю! Някои могат да го нарекат соц, но аз мога да си го позволя, а и ми харесва топлото и успокоително кафяво и милата управителка! Кувертът е около 42-3. А и важното е да сме заедно с милото и приятелите, пък ние ще си направим купона  heart

Надявам се да не съм сгрешила...

Активен
ilieva_lena
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #76 -: март 12, 2009, 14:19:18 »

Здравейте Момичета, ние сме планували за 22.08.09г. но трябва вече да се захващаме с обикалянето по ресторантите, тъй като за 140-150 гости не се намира лесно, а нали трябва и място за танци. Аз се обръщам към snowhite за повече информация относно ресторант Родина/ако и е възможно/. Вашата сватба вечерна ли ще бъде, а допълнителено алкохал може ли да се внася? Управителка какъв куверт Ви предложи за около 42-3.  :partytime:Сигурно ще питам още но... по късно.
Активен
kremi1986
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #77 -: март 13, 2009, 17:05:37 »

здравейте,момичета.някой случайно да има някакви впечетления от ресторанта в хотел Аква във Варна.нашата сватба ще е там,но от самия ресторант не съм очарована.за жалост беше единствения свободен за 16 май. smile
Активен
snowhite
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 13, 2009, 20:09:46 »

Здравей ilieva_lena,

има такса тирбушон, която обаче е символична - по 1 лв на човек и можеш да си вкарваш всякакъв алкохол или безалкохолно. Даже те ти дават гарафи и кани дори и за домашния алкохол. Кувертът всъщност е асортимент - дават ти списък с отделни салати, гарнитури и грамажа до тях, както и колко струва всеки елемент, тъй че всичко е в твои ръце. Минимумът, който трябва да покриеш е 35 лв и е достатъчно като ядене, а ако искаш МНОГО храна и плата - 50-55 лева можеш да нахраниш и цял взвод laugh Според мен обилен куверт е за около 45 лв. Нашата сватба е вечерна и мисля, че ще стане много елегентно. Жените там са много мили - наистина иди и ги питай и мисля, че веднага ще се отзоват. Те ще ви дадат примерните менюта и условията (за съжаление ги нямам в електронен вид).

Успех и после кажи как е минало.

Активен
kremmito
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 14, 2009, 10:58:34 »

Креми имам приятели чиято сватба беше в х-л Аква. Бяха много доволни от отношението, обслужването, а и доколкото знам условията и цените им са доста добри. На мен не ми допадна заради цвета - това че всичко е в синьо. Но ако това не ти пречи, мисля че няма за какво да се притесняваш  smile
Активен
ilieva_lena
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #80 -: март 14, 2009, 18:54:41 »

Много благодаря за бързия отговор. Ние решихме в понеделник да отидем до хотела и ще преценим на място. Желая успех на всички.
Активен
kremi1986
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #81 -: март 15, 2009, 08:37:18 »

бладодаря ти много,Креми ти ме обнадежди.и на мен не ми хареса синьото,но там са сини само колоните и с агенцията,която ще украсява мислим вариант да ги облечем,дано на финала да стане добре.
Активен
iskra
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #82 -: март 16, 2009, 09:47:58 »

Здравейте и от мен,
Първо да попитам за повече информация за хотел Родина. В смисъл, Вие интересували ли сти се от хотелската част, защото аз искам да направим празненството в хотел с ресторант, където след това ще могат да отседнат част от гостите, които не со от София. Ако имате такава информация ще съм особено благодарна, а може да ми препоръчате и други хотели, където съотношението куверт-нощувка е по-приемливо.
Мерси предварително.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: март 16, 2009, 22:14:51 »

Хотел "Лайт" и хотел "Акорд" може би...
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 17, 2009, 13:53:35 »

iskra, малко по-нагоре snowhite е дала инфо точно за Родина  good
Активен
iskra
Новак
*

« Отговор #85 -: март 17, 2009, 15:51:35 »

Да мерси bubka,
Прочетох какво е писала snowhite. Само, че не се споменава дали правят отстъпки за нощувка на гостите в хотела. Ако някой знае как са там цените на нощувките и дали са на ниво стаите ще съм благодарна да го сподели.  smile
Активен
snowhite
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: март 17, 2009, 21:58:13 »

Да, iskra, правят отстъпка за много неща. На мен също ще ми трябват около десет двойни стаи за гости от провинцията и чужбина и те обещаха да направят отстъпка. Колко обаче не си спомням blush, но излизаше доста приемливо и ние така и ще направим. Също така младоженците получават стая делукс безплатно. Най-добре ги питай на място колко точно ще отбият от цената. Успех good
Активен
iskra
Новак
*

« Отговор #87 -: март 18, 2009, 08:12:33 »

Много благодаря snowhite. Задължително ще попитам и щом имам информация ще ви кажа. На мен също ще ми трябват десетина двойни стаи. Дано да се уреди въпроса.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: март 20, 2009, 13:22:49 »

Момичета дайте малко инфо или ако някой знае подобен р-т в София да помогне на една чаровна булка ! Да събира 100 човека ,да има прозорци и да има и кръгли маси и куверта да е около 40 лв. Предварително благодаря !
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 20, 2009, 15:19:34 »

Предварително да уточня, че говоря за Варна.
На нас изборът на ресторант ни беше голям проблем понеже имахме доста изисквания, а и мислим да си правим изнесен ритуал, така че ресторантът беше първото нещо (след сватбената агенция), което искахме да резервираме. Гледахме Гранд Хотел Варна, Палас, Мелиа и Империал. От Гранда се отказахме, Палас пък нямало да правят сватби юли и август (ние искахме август). Империал ни хареса, но въпреки че изглежда страхотно на снимките на мен ми се струва старо всичко, а и цената на кувертите им е прекалено висока според мен. Балната зала на Мелиа ни хареса, масите са кръгли, слагат дървен дансинг по средата и става доста приятно. Единственото, което не ми хареса беше, че е доста шарено, килимът им е тъмно син, но не е болка за умиране. В крайна сметка засега сме се спрели на Мелиа smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: