Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:31:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201955 пъти)
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #15 -:
февруари 19, 2009, 17:29:25 »
Ние сме в Централ Форум. Кувертите си ги определяш ти, те имат направени примерни кменюта, защото хората често се чудят какво с какво върви, но не е задължително да се съобразяваш с тях. Не са ни казали да имат изискване за минамален куверт, 2,00 лв. на бутилка за внесен алкохол и 100,00 лв за всеки час след 12,00ч. за залата. Имат сатенени калъфи с панделки за столовете, дълги бели покривки и арка за посрещането. Подаряват една нощувка на младоженците. Относно договора - не сме подписвали, получихме само квитанция за капарото. Нашата сватба ще е около 130-140 човека и ни поискаха 600,00 лв. капаро.
Дано съм била полезна.
Активен
ralitoo
Новак
«
Отговор #16 -:
февруари 19, 2009, 21:41:27 »
Здрвеите аз съм нова в форума и искам да попитам дали някои има впечатления от ресторант Хедон?
Активен
snowhite
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #17 -:
февруари 19, 2009, 22:53:35 »
Pachoran, нещо не те разбирам, от Радисън ми пратиха оферта за сватби, определено правят значи. Ако си имал предвид преносния смисъл, моля те, сподели какви са им проблемите там, за да не ходя напразно. Не знам, какво работиш, но явно имаш наблюдения и достатъчна доза критичност, които обикновено са от голяма полза.
Под тип Радисън и принцески имам предвид ресторантите с куверт над 50-60 лева.
Мерси предварително.
Активен
fikosotaa
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #18 -:
февруари 19, 2009, 23:44:44 »
*THUMBS*Здравейте и аз дълго четох мнения в този форум и сега мога с най - голяма гордост да заявя ,че съм първата която ще коментирам за най-новия ресторант открит мисля, че от мен . Става въпрос за ресторант,, ПРЕСЛАВ ,,на Мария Луиза .Цена на куверта 30-35лв. можеш да внасяш допълнително алкохол без да заплащаш за това. Интериорът е уникален поне според мен с тези Римски разкопки. Относно вечерните сватби можеш да останеш и след 24.00ч. до 2-3-4ч.естествено срещу заплащане на час.Разполагат с оркестър и с DJ NICKY предлагат също така и фолклорна програма ,което си е доста голяма атракция. Като цяло хората са с много опит след, като са стопанисвали,, СВЕТА СОФИЯ,, пет години .Моята дата е 26.04.09 на обяд .Смятам, че тези които са в дилема за ресторант до 100 куверта могат да открият там добра алтернатива и не на последно място отличното му разположение.УСПЕХ на всички бъдещи двойки.
Активен
dani055
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #19 -:
февруари 20, 2009, 09:00:01 »
Здравейте,
Аз ви прочетох коментарите за ресторантите и подходящите места за сватба. Нашата сватба ще е с около 70 - 75 гости. По скоро 70 и моят бъдещи съпруг е харесал Грийнвил за нашето местенце.
.Исках да знам дали някой знае какви са им условията- цени и т.н. Защото и аз гледах сайта на хотела не е лош, но не сум ходила още - докато моят мил вече го е видял и ми заяви че това ще е местенцето...ресторанта.
Ще сум ви благодарна ако ми помогнете,вашите съвети са добри от поне два месеца съм се регистрирала във форума.
Активен
milata84
Ентусиаст
«
Отговор #20 -:
февруари 20, 2009, 09:47:11 »
dani055 аз бях гостенка на една сватба там. С много добри впечатления съм, обстановката е много добра, гостите ти идеално се събират, има място за танцуване, кухнята беше превъзходна...За кувертите нищо не мога да ти кажа за съжаление , иди и питай на място. Но мнението ми на страничен наблюдател тогава, мисля че също помага. Дано въм била полезна
Активен
linna_1986
Ентусиаст
г-жа Димитрова
«
Отговор #21 -:
февруари 20, 2009, 11:36:30 »
здравейте,
за пръв път пиша във форума,но от доста време чета темите. Искам да попитам някой чувал ли е отзиви за р-т Биляна в Студентски град. Снощи бяхме там, хареса ни, но мен ме притеснява да не бъде тясно. Ние ще сме около 100 човека, плюс-минус.
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173
«
Отговор #22 -:
февруари 20, 2009, 11:49:33 »
Здравей,
linna_1986
! Сватбата на брат ми беше там преди 3 години, но там бяме около 30 човека. За нас имаше мноого място!
100 човека обаче не знам как ще завият едно хубаво хоро там?!
Иначе обслужването е на ниво!:)
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #23 -:
февруари 20, 2009, 17:49:04 »
snowhite, аз съм била на сватба във "Вега", и колкото и да харесвам този ресторант, който според мен е един от най-стилните в София, не мога да кажа, че е много подходящ за сватби. Или по-скоро е подходящ за малка сватба, може би 50-60 души. Наистина не е голям и се оформя много малък дансинг. Да, предлагат и малката конферентна зала отстрани на основния ресторант, но не мисля, че някой ще приеме подобен вариант - част от гостите му да са в съвсем друга зала, обаче виждате ли, имало голям екран, на който можело да върви сватбата от основната зала, и в малката зала можело да сложим по-възрастни роднини, на които да им е по-спокойно
... Не върви да отделяш така някакви хора.
От друга страна, ресторантът на "Вега" е много нов, стилен, може да се направи на кръгли маси, разполагат с красиви прибори, и входът на хотела е ефектен и с много красиво лоби.
От "Принцес" имах много добра оферта, обаче локацията ме отказа. Все пак, точно до гарата... Да не се обиди някой - лично мнение, може и да е хубав ресторанта.
В "Грийнвил" съм била само на вечеря, но имам много добри впечатления - много красиво и стилно място. Струва ми се обаче, че не е много голям за сватба също като "Вега"...
"Метрополитън" в момента е голям хит, но не съм била. Мои познати го оглеждаха за сватба, обаче имало някакви големи колони и се отказаха. Така че за там не мога да кажа кой знае какво.
Ако можеш да си позволиш малко по-висок куверт, в "Шератон" и "Хилтън" стават много изискани сватби. Аз се чудех за "Шератон", но ние бяхме повече хора...
Успех!
Активен
snowhite
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #24 -:
февруари 20, 2009, 21:25:07 »
Благодаря,
rozovka
, но не мога да си позволя чак Шератон и Хилтън, а и мисля, че е излишно. Хотел Вега оределено го зачеркнах, защото искам всички да се виждат, както вие казвахте. Сега нещо ми се върти хотел Родина в главата, защото е в кафяво, а места в кафяво много ме успокояват
dani055
, аз имам офертата на Грийнвил, ще ти я пратя на лични. Има обаче страшна такса за внесен алкохол, която я махат само ако добавят 1/2 б. вино към куверта, което го оскъпява с 12 лв
. Но техни са си правилата. Кувертите почват от 60 лв без алкохол-а. Провери си личните.
Ако някой има мнение за ресторанта на хотел Родина да споделя.
Лека вечер, дами
Активен
linna_1986
Ентусиаст
г-жа Димитрова
«
Отговор #25 -:
февруари 23, 2009, 10:22:12 »
Благодаря ти,tonibonboni[/b]. И аз разбрах, че ще ни бъде доста тясно, защото го видях украсен за сватба и всичко беше ужасно претъпкано, макар че управителя ме убеждаваше, че щяло да остане доста място. Добре че не се заблудихме. Сега гледах ресторанта на х-л Феста, много ми хареса и затова искам да ви питам, ако някой има повече информация за цени и куверти да ми пише.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #26 -:
февруари 23, 2009, 11:07:09 »
Феста е много хубав ресторант според мен за сватба около 90 души. Е, вътре в дъното има една стъклена клетка, която е отделено място за пушачи, в която малко да се чудиш кого да настаняваш, но всеки ресторант си има недостатък в края на краищата (за мен това е недостатък, де). Само че последно каквото четох, са вдигнали кувертите но 70 лева, което според мен за Феста е много. Мисля, че нямат такса "тапа" обаче, което е добре.
Активен
linna_1986
Ентусиаст
г-жа Димитрова
«
Отговор #27 -:
февруари 23, 2009, 11:19:30 »
Благодаря за бързия отговор. 70 лв. наистина са много пари, поне за мен. Повечето ресторанти са от 35 до 45 лв. За 40 лв. куверт съм склонна да платя, но 70 лв...Ще трябва да търся друти ресторанти.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #28 -:
февруари 23, 2009, 11:59:48 »
Ето, мила, виж и тук:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,335.15.html.
Доколкото разбирам, съфорумката Ble6tu4ka има оферти, и можеш да й пишеш на лични за подробности, ако все още те интересува. Аз също мисля, че 70 лева са много за Феста (доколкото си спомням, миналата година ни го оферираха за около 40 лева все пак, това е двойно покачване), но всеки си знае... Успех!
«
Последна редакция: февруари 23, 2009, 12:01:29 от rozovka
»
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #29 -:
февруари 23, 2009, 12:47:59 »
За ресторанта на хотел Родина - ние ходихме да га видим преди Коледа. Много мрачен и соц стил ми се стори, но пък има обособен голям дансинг. Капацитета му е около 120-140 души, не предлагат калъфи и панделки за столовете, нито дълги бели покривки. Управителката е много мила, а и кувертите си ги определяте вие, имат само изискване за минимум 35,00 лв. на човек. Лошо впечатление ми направи, че ресторанта няма прозорци, някакси вътрешен е и явно нещо не му е наред с вентилацията - ужасно миришеше на манджа
, освен това е на втория етаж и стълбите ми се сториха много стръмни и някак тесни, не си представих как хората ще щъкат нагоре надолу за глътка въздух.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
33
Нагоре
Изпечатай