Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 14:13:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 8
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 8 (Прочетена 235103 пъти)
militrisa
Новак
Публикации: 17
Отг: Булченски рокли !!!!! част 8
«
Отговор #450 -:
март 01, 2009, 00:37:26 »
Здравейте момичета,
можете ли да ме ориентирате за цените на сватбените рокли в България. Ще се прибирам през април и искам да имам някаква предварителна идея. Търся нещо изчистено, без камъни, мъниста, пайети и т.н. Ако можете да ми препоръчате магазини или дизайнери в София или Бургас, към които да се насоча, ще ви бъда благодарна. Също така, имате ли идея колко време преди сватбата трябва да се поръча роклята? В Ирландия искат поне 5-7 месеца по-рано, което ми се струва доста
За да имате идея, какво търся - ето двете рокли, които вече си набелязах
рокли1-1.jpg
(62.78 KB, 800x603 - видяно 1242 пъти.)
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #451 -:
март 01, 2009, 00:46:16 »
militrisa, има специална тема за булките от Бургас.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,13840.0.html
Там най-лесно ще се ориентираш за това къде можеш да намериш рокля в Бургас, а в тази тема като се върнеш назад също може да откриеш нещо. Доста магазини в София се споменават. Иначе можеш да си намериш сватбена рокля от 200-250лв. до 2000лв. и дори по-скъпи зависи от фирмата и модела. Ако си намериш готова и да й се налагат само малко корекции може да стане много бързо, т.е. до два-три дни, максимум седмица.
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
«
Отговор #452 -:
март 01, 2009, 12:28:19 »
Поръчах я в M.Tyler - те са офоциален вносител на Casablanka за България и цената е 1200лв. А цвета е ivory - слонова кост.
Активен
dosibg
Ентусиаст
«
Отговор #453 -:
март 02, 2009, 09:11:33 »
Здравейте мили бъдещи булки!
искам да ви споделя, че аз не съм ходила да пробвам и да обикалям по никакви магазини, защото от момента , в който видях Роклята преди известно време в едно списани еи се вклюбих и след това всички останали ми изглеждаха не достатъчно красиви. Това е една рокля на La Sposa от 2008-модел Malva. И каква бе6е неприятната изненада , когато отидох в La Sposa Варна да си я поръчвам преди няколко седмици-ами не можело защото била от миналата година и не може да се поръчва дори и да ти я ушият. Звъня на Bridal Fashion в София- и асистентката там ми казва същото. Почват да ми се предлагат всякакви други подобни модели, но нали знаете, че като ти легне нещо на сърцето - и край. Аз не се отказах- и започна голямото търсене- по азбучен ред на всички магазини на марката в Европа започнах да пращам мейли дали нямат роклята на склад в моя номер, който пък се оказа , че бил малък и трудно се намирал. За щастие от представителството на Ла Споса в Дания един добър човечец ми поръча роклята, която се оказа, че имат на склад в Барселона и то в моя размер , чисто нова, никога не пробвана. И така сега до седмица си очаквам роклята-нова-новеничка.
А няколко дни след като я поръчах вече, ми звънят от София -шефката на Bridal Fashion , че можела да ми я внесе и то на най-ниската цена в Европа-след дъжд-качулка (нейната най-ниска цена бе6е със 600 лева над цената, която съм платила).
И така с моите премеждия.
Стискайте палци роклята ми да дойде жива и здрава, а аз после ще кача снимки.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #454 -:
март 02, 2009, 09:14:40 »
Браво, dosibg, сбъднала си мечтата си
Честита рокля и чакам снимки
Активен
dosibg
Ентусиаст
«
Отговор #455 -:
март 02, 2009, 09:24:25 »
Още не съм я сбъднала съвсем, защото докато не дойде роклята в ръцете ми няма да се успокоя. Ето снимка на самата рокля от каталога.
sposa_malva_n.jpg
(24.89 KB, 300x420 - видяно 8100 пъти.)
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #456 -:
март 02, 2009, 09:25:02 »
Прекрасна е
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #457 -:
март 02, 2009, 11:47:07 »
Направо невероятна
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #458 -:
март 02, 2009, 12:17:27 »
ееех, Стаси... уцели ме по болното място... Роклята ти е невероятна! Аз я мерих преди седмица и от тогава съм толкова раздвоена... Сега и на вас ще кажа проблема си, надявам се да ме посъветвате...
Винаги съм си мечтала за принцеска рокля - с голяма пола, много тюл и да приличам на Пепеляшка... пробвах точно такъв модел - на Деметриос, стои ми дооста добре, много се харесвам, тя е точно това за което съм мечтала... нооо, направих грешката да меря точно тази рокля (на стаси) и се оказва че и тя ми стои много добре, а и извайва страхотна линия на тялото - илюзия за бюст, тънка талия... и сега не знам какво да правя... мечтаната ми рокля или тази супер елегантаната, с която като ме видят хората ще останат ей така:
И с двете се харесвам, и двете ми стоят доста добре, и двете ми се струват еднакво неудобни за танци, но ще го преживея (едната е с огромна пола, а другата ням обръч и плата ти се мотка между краката), просто с едната аз ще съм happy, а си мисля че с другата хората ще ме харесват... за съжаление не мога да ви покажа снимки (принцеската съм я показвала тук, някъде към началото на темата, но вече я няма на компютъра... моля ви за съвет!
Стаси, още веднъж - невероятна рокля, с която ще бъдеш прекрасна булка!
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #459 -:
март 02, 2009, 12:58:12 »
Здравейте, момичета!
Тъй като аз още не съм пробвала ни една рокля и редовно следя форумчето въпросчето ми е, как се движите с тези рокли с шлейфовете
? Наистина стои много елегантно, спор няма, но се притеснявам, че ще омета пода на целия ресторант и всички улици на които сляза дотам, а за танцуване (а аз съм доста танцувална) направо нямам идея как може да стане
. Двуомя се между моделчета с лек шлейф както е даречем на dosibg и такива които да ми стигат най-много до петата когато съм на токчета.
Чакам коментарчета
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #460 -:
март 02, 2009, 13:12:31 »
Булченски рокли !!!!! част 9
Активен
Страници: