Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 05:07:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 154326 пъти)

marcho
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #390 -: април 07, 2009, 13:06:47 »

Менюто направо си е без пари! Няма такъв куверт другаде! Навсякъде започват от 35лв
Активен
danika
Ентусиаст
**
Публикации: 50

Да живее любовта!

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: април 07, 2009, 13:14:34 »

Между другото да ви споделя и един различен вариант на сватба, който ако ще броиш на човек по 50 лева по-добре да минеш към него.
Наскоро наши познати се жениха отново във Варна, но по европейски така да го кажем.
Значи, хората си бяха наели някаква вила на Траката май беше, за един ден, ритуала им е бил в градината на тази вила (изнесен). А за храна и украса бяха наели кетъринг фирма. Голям фурор, жестока сватба, но за баби и дядовци на такова нещо място няма.
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #392 -: април 07, 2009, 13:16:18 »

Забравих да кажа за Корал. Имат нощен бар и след 12 може да се преместим там. На нас идеята много ни хареса, защото вместо да плащане овъртайм на персонал. диджей и т.н. - направо ще запазим бара за нас!  yahoo Ако искасш разгледай, тук доста момиче са си правили там сватбите и може да видиш снимки!
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: април 07, 2009, 13:45:23 »

абе голяма изнудвация с тея сватби изобщо, толкова са комерсиални че чак ми се гади вече от ненаяли  се печалбари

така си е  funnytooth  sarcastic ROFL  focus
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: април 07, 2009, 18:46:25 »

Не става въпрос за Рапонджи, а за един редторант близо до Оазис и Мидената къща, ама не знам как се казва. Отпед има тераса широка и закрита остъклена 4аст. Мисля, че е някъде около 1-ва буна.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: април 07, 2009, 19:25:09 »

Забравих да кажа за Корал. Имат нощен бар и след 12 може да се преместим там. На нас идеята много ни хареса, защото вместо да плащане овъртайм на персонал. диджей и т.н. - направо ще запазим бара за нас!  yahoo Ако искасш разгледай, тук доста момиче са си правили там сватбите и може да видиш снимки!
била съм на сватба в Корал и стана много весело в бара и беше запазен само за нас.Мн добре се бяха представили с менюто и организация.
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #396 -: април 08, 2009, 05:44:52 »

Корал по принцип е ОК, обаче там тавана е много нисък и е едно такова схлупено и потискащо. Хубаво е, особено с панорамните прозорци и приятната градинка отпред, но за малка сватба, защото ако напълните ресторанта до маскималния му капацитет (а те няма да ви спрат да го направите), не остава място за въздуха и става супер задушно - имайте го предвид!
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #397 -: април 08, 2009, 07:44:25 »

Добро утро!
Аз бях на сватба в Корал на кумците ни и беше невороятно. Имаше място и за танци и възух си имаше, а то тяхната сватба не беше от най-малките. Храната си беше ОК, персонала също. Просто се получи великолепна сватба.

Ние с милота, май позанемарихме организацията на сватбата sad ама то и напоследък толкова неща ни се събраха, че...Днес смятам да се обадя в хотел Марина и да видим техните условия. Ако някоя от вас вече го  проучила, мола да сподели  give_rose

Приятен ден на всички!!!
Активен
amera
Ентусиаст
**

« Отговор #398 -: април 08, 2009, 09:56:25 »

vliubenata, х-л Марина на Слънчев ден ли? Незнам кога Ви е сватбата, но когато питахме за нашата казаха, че през лятото правят сватби единствено в Палас.
Активен
ipls
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #399 -: април 08, 2009, 10:00:32 »

Аз бях на сватба в ресторанта на Одесос това лято и стана много хубаво, персонала също се държеше добре, въпреки че имаше и надзирател diablo
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #400 -: април 08, 2009, 10:01:29 »

vliubenata, х-л Марина на Слънчев ден ли? Незнам кога Ви е сватбата, но когато питахме за нашата казаха, че през лятото правят сватби единствено в Палас.
За Марина на Златните. Ние ходихме до там, но нямаше никой от управата с когото да говорим.
Нашата сватба е септември месец. В Слънчев ден не сме ходили, но съм чувала, че там имат ужасни изисквания, ако въобще решат да правят сватби.
Активен
amera
Ентусиаст
**

« Отговор #401 -: април 08, 2009, 10:02:27 »

Денито, да не говорим за различни ресторанти? Според мен Корал е един от най-просторните ресторанти в сравнение с доста от другите, които гледах... или пък може и аз да не съм гледала подходящи...незнам huhhuh.gif
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: април 08, 2009, 12:39:31 »

момичета виждам че се насочвате към Корал,там наистина е невероятно хубаво за сватба!Била съм на две сватби мин година и наистина всичко беше на ниво,и персонала и озвучаването и храната...,единственото което стана като фал накрая беше,че уж както има бар и всички щяхме да слизаме там,не работеше,затова изрично според мен трябва да го изговорите и да Ви го потвърдят че бара няма да е затворен като се "засилите" натам Wink
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: април 08, 2009, 15:20:38 »

Ей радвам се че заговорихте и за нашият ресторант (Корал)и чувам само хубави неща. За мен това е най-подходящият ресторант за сватба, след Сириус бийч,но там ни казаха че не правели сватби през лятото,защото няма къде да си изхранват гостите danceg
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: април 08, 2009, 15:44:06 »

Момичета, някой проверявал ли е как стои въпроса с медицинските? Ако тръгнеш по здравната каса голямо мотане и бодене ли е?
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: