Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 21:58:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките - 4 част  (Прочетена 158673 пъти)

akhala
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: март 09, 2009, 14:20:21 »

Всичко е толкова относително...

Ние първо отидохме на мястото от където ми е годежния пръстен, защото логично там със сигурност ще могат да я направят халката такава с правилната извивка. Но казаха цена от 1000лв. +++ само за моята, защото било специално...

После си намерихме онова местенце и там двете общо ни излязоха около 750 лв.

Така че, просто трябва да се разпита. Но с камъчетата бубка си е права, доста е усложнява модела. Пък ако искаш да си е с диаманти, няма в никакъв случай да излезе евтино.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: март 09, 2009, 14:27:12 »

bubka, аз не държа да е оригинална, защото ще ми излезе златно. Гледах някакъв сайт, където тази същата халка струваше 3,000 $. Има разни имитации на Bvlgari, аз тях имам предвид.
В Търново срещу Съда питах дали правят модели по снимка, казаха ми да занеса снимката и могат да ми направят. 50 лв на грам, с камъни по твой избор.
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: март 09, 2009, 14:33:24 »

аз да ви поразсмея малко.....в деня преди сватбата като ни донесоха халките ни бяха малки ,в ателието в което са ги правили са се объркали в размера а ни бяха подарък ,така че прескочихме до най-близкия китайски магазин,купихме 2 сребърни халки, с които ни венчаха никой даже не разбра а след това като разказвахме и показвахме всички мислеха че се 6егуваме,сега вече имам истинските и  тези с които ни венчаха и си ги нося с голямо удоволствие а и имаме забавна историйка smile
Активен
akhala
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: март 09, 2009, 14:36:26 »

Уааааах... Много конфузна ситуация, но е хубаво, че сте се справили изключително добре и сте излезли от положението.  good Това си е то човек да подхожда позитивно към нещата!!!  pleasantry
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: март 09, 2009, 14:37:39 »

Хаха, carol, опасни сте blum. Между другото за един Св. Валентин бях купила сребърни халки на мен и мъжо. Той се шегува, че не трябва да си купуваме нови халки, а да ги ползваме сега за сватбата crazy. Дали пък се е шегувал наистина beating sarcastic.
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: март 09, 2009, 14:38:40 »

мдаааа,моя мъж е много идеен.....така ми се случи и с фризиорката ама и там се справихме ама това е друга тема,сега имаме весели истриики за разказване smile
Активен
akhala
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: март 09, 2009, 14:40:46 »

Пък я да взема да покажа и нашите.

Моята съм я комбинирала с годежния пръстен (всичко, което има диаманти) така, както ще си ги нося след сватбата. Не знам дали на снимката личи, но си имат една вълнообразна извивка, коята трябваше да си се напасне, за да мога да ги нося заедно, и от там дойде необходимостта от специална поръчка.  smile smile smile На милото е лявата.

* bands2.jpg (19.23 KB, 500x305 - видяно 346 пъти.)
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: март 09, 2009, 14:41:59 »

много са готини! good
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: март 09, 2009, 14:44:34 »

Ния, страхотни са ви халките! Много оригинални Bravo.
Активен
snowhite
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: март 09, 2009, 23:10:45 »

Страхотни са, akhala!  Bravo
О т къде си ги взе?
А и някой знае ли къде може да се намерят мострите на целия каталог на Сара Трейд?
Активен
akhala
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: март 10, 2009, 11:41:09 »

И аз много им се радвам!!!!!!  yahoo yahoo yahoo yahoo

snowhite, поръчахме ги от Еспер.

А за Сара Трейд, предполагам им знаеш онлайн магазина, но ме съмнява някъде да поддържат абсолютно всички модели на мостри... Знам ли?  ohah
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/home.php

Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: март 10, 2009, 11:58:22 »

Енигма, златарят, за който Гучи говореше, и където ние в последствие си направихме халките, ни извади каталог, който не ми се стори на Сара трейд. Но там имат само халките, които са  направили и чакат да дойдат хората да си ги вземат, така че трябва да знаеш какво търсиш като дебелина на пръстена и като го видиш на картинка да го познаеш. Не става за първоначално пробване на какво ви стои добре на ръката. Правят и халки от сребро. Надписът от вътрешната страна на нашите халки има сърчица за буквата "а" от имената ни, което ми беше много сладка изненада. Този златар е някакъв известен във Варна, местните ми бъдещи роднини го знаеха.
 Поне може да разгледаш каталог, ако не свършите работа.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: март 10, 2009, 12:42:07 »

pebbles, благодаря! А знаеш ли къде точно се намира този златар, че нещо не мога да намеря предните мнения blush?
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: март 10, 2009, 12:52:06 »

А за Сара Трейд, предполагам им знаеш онлайн магазина, но ме съмнява някъде да поддържат абсолютно всички модели на мостри... Знам ли?  ohah
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/home.php

Дори в Раковски нямат мостри на съвсееем-съвсем всички модели. Но имат зверски много.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: март 10, 2009, 12:52:31 »

¤ Enigma ¤ ето  каталог на Сара Трейд.
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/home.php?cat=3
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 28   Нагоре
  Изпечатай