Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:44:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките - 4 част  (Прочетена 158699 пъти)

minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: март 07, 2009, 22:53:35 »

Аз да се похваля май след много умуване днес реших. В началото много държах да е същата халка като нa половинката, но днес сложих тази и на двамата много ни хареса. И май си смених мнението

Само че сега същата халка я продават в три различни вида зъбци и не мога да се реша?

Какви ви е мнението? Някой има ли представа кои зъбци са по-добри или е само въпрос на естетика?

* Sans titre.JPG (16.32 KB, 949x300 - видяно 449 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: март 07, 2009, 23:26:22 »

мисля че ако имаш възможност да пробваш и трите модела сама ще разбереш кой е твоя good
Активен
siyana
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #197 -: март 08, 2009, 02:29:53 »

Върху нашите халки ще бъде инкрустиран лист от дърво с малки камъчета, защото за мен това е много дълбок и свещен символ и носи хармония... Но още работим по проекта. Много ме изкефиха халките от Властелина...
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #198 -: март 09, 2009, 08:41:25 »

Скоро тръгваме на лов за халки. Някой да знае къде продават сребърни? От това сребро, което е с покритие и не потъмнява.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: март 09, 2009, 09:26:00 »

Харесахме си с мъжа ми халки, защото и двамата сме фенове на властелина на пръстените. Те са от Сара Трейд, а ние сме от София. Някой виждали ли е подобни халки в някой магазин тук, за да ни ориентира, че да ги видим наистина. А мислите ли в какво злато ще седят най-добре - бяло или жълто.

Мерси,

Ние бяхме в Сара Трейд в събота и видях тези халки на живо. Имат ги в момента на мостри. Хубави са.. но надписът не е като гравиран, ръбовете му са леееко заоблени. Намери начин да го видиш преди да ги поръчате.

А ние си поръчахме ето тези халки обработката им е много интересна и стоят страхотно, имат някакви като точици и драскотинки. Освен това, са повече от 16 грама злато на цена, за която в София можем да купим само хилави тънки халкенца. Много съм доволна! Бавихме се повече от час със избора, с нас имаше още 3 двойки и въпреки това продавачките бяха безкрайно търпеливи със всички.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: март 09, 2009, 09:50:37 »

Аз да се похваля май след много умуване днес реших. В началото много държах да е същата халка като нa половинката, но днес сложих тази и на двамата много ни хареса. И май си смених мнението

Само че сега същата халка я продават в три различни вида зъбци и не мога да се реша?

Какви ви е мнението? Някой има ли представа кои зъбци са по-добри или е само въпрос на естетика?

на мен лично третата ми допада най-много, но anbibian е права. Когато ги сложиш на пръста си ще разбереш най - добре коя хълка е твоята.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: март 09, 2009, 10:06:02 »

и аз да се похваля! нашите халки са готови  yahoo ето такива са, не съм ги снимала защото са ама абсолютно същите, много съм доволна, защото ни ги направиха както искахме, с точно такива размери, съвсем семпли са, но пък на мен точно това ми харесва. и нямам търпение вече да си я сложа, леле ще се побъркам до сватбата  Xixixi

* Y-flat7-lg.jpg (41.88 KB, 300x223 - видяно 4013 пъти.)
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #202 -: март 09, 2009, 10:24:46 »

Аз, като фен на изчистените и удобни халки, мога само да кажа "Прекрасни са!".
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #203 -: март 09, 2009, 11:58:57 »

Su to нашите халки са същите като на cvety_84, но са от сребро и са покрити с Родий за да не потмняват.
Ние си ги правихме по поръчка и ни излязаха мнооооого добра цена!

Ако те интересува пищи на лишни.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: март 09, 2009, 13:23:40 »

Аз да се оплача, никакви халки не мога да си харесам. Писна ми навсякъде да ми вадят каталози на "Сара Трейд" Плачещо момиче. Много си харесах тези, толкова са нежни:

Помагайте, знаете ли къде продават такива халки във Варна? То както се е видяло, може и до София да се ходи, така че споделяйте и за там help.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #205 -: март 09, 2009, 13:35:04 »

Ха, този модел ми е страшно познат отнякъде, и май го има назад в темата за халките. Обаче като не мога да се сетя точно на кого бяха такива.  scratch one-s head
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 09, 2009, 13:44:13 »

Enigma, този пръстен е на Bvlgari до колкото виждам, има го и на сайта им. Само трябва да се види кой им е официалния представител за България.
Хубави халки от 18 карата злато има и на Донна Оро - можеш да разгледаш също на сайта, продават ги в магазините Guilian, поне в София.
« Последна редакция: март 09, 2009, 13:46:22 от bubka » Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: март 09, 2009, 13:56:52 »

bubka, аз не държа да е оригинална, защото ще ми излезе златно. Гледах някакъв сайт, където тази същата халка струваше 3,000 $. Има разни имитации на Bvlgari, аз тях имам предвид.
Активен
akhala
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 09, 2009, 14:04:52 »

Може и да се намерия място, където си имат майстор и изработват по снимка... Но аз за Варна не знам къде, а само за София, където ние ги поръчвахме нашите.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 09, 2009, 14:06:35 »

Аха, аз не съм разбрала. Той не е много лесен модела - дали ще успеят да го направят да изглежда така добре. Мога да попитам къде беше златаря на нашите кумци във Варна - той им изработи много хубави халки и мисля, че прави и по картинка.
Иначе и аз бях разпитвала на няколко места за халки по картинка (бях се влюбила в едни, които бяха към 5000лв двете) - на повечето трябва да платиш направата на калъпа, което оскъпява нещата; още повече за такъв тип халки с много камъни - трудна работа.
А на Донна Оро по-изчистените модели излизаха към 2000лв двете, когато ние ги гледахме.

Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: