Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 11:50:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Помощ, неразположена на сватбата!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Помощ, неразположена на сватбата! (Прочетена 71197 пъти)
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
Отг: Помощ, неразположена на сватбата!
«
Отговор #45 -:
май 29, 2007, 18:05:02 »
да така и ще направя-най-добре е да питам генеколога си,защото просто моят организъм ,както и на всяко момиче /жена/ е различен и на всеки различно действие има.Благодаря ви момичета
Активен
deni_s
Новак
«
Отговор #46 -:
май 30, 2007, 16:21:20 »
И при мен се задава същия проблем за сватбата
, ще ходя задължително при гинеколога за конслутация - не трябва нищо да ни помрачава празника все пак нали
Активен
zuzanka
Сватбар
Имам си една принцеска .......
«
Отговор #47 -:
май 30, 2007, 16:54:26 »
Момичета, аз да ви кажа, когато определях датата на сватбата, цикълът беше основното нещо, с което се съобразявах и от което се ръководех. И то по простата причина, че имам доста тежък и болезнен цикъл и естествено в сватбеният ми ден емоциите, болките и притеснението, а също и ужасното ми настроение нямат място. В противен случай това би бил най – ужасният ден в моя живот, а трябва да е точно обратното. Моят съпруг беше напълно съгласен с мен.
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
В очакване на празниците :)
«
Отговор #48 -:
май 31, 2007, 19:30:01 »
Момичета,не можах да прочета цялата тема,защото в момента много ми се спи и не чета,а гледам букви
.Но прочетох първата страница и питането ви за витамин С-то.Не знам някой даде ли отговор,ако вече е,не ми се сърдете.Да,действа,при това безотказно.В 9ти клас имах нещо като приятелка(т.е.не бяхме много близки),която преди дискотека,ако се случваше да е неразположена,си спираше цикъла така.Пиеше по 1 опаковка витамин С от тези малките,жълтичките,които не се разтварят,два дни преди дискотеката и й закъсняваше с 3-4 дни.Само че не знам доколко е полезно това.Но на нея нищо не съм видяла да й има.Това е,а ако има пост с такъв отговор,просто изтрийте моя
.Дано съм била полезна
.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #49 -:
юни 01, 2007, 10:40:43 »
Пиеше по 1 опаковка витамин С- цитирам.......малко е множко тая химия, то верно че е витамин, ама ако може с 1 хапче що да се прави с опаковка!!!!!
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #50 -:
юни 01, 2007, 10:51:39 »
ами увреждат ти се бъбреците с толкова витамин С
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #51 -:
юни 01, 2007, 11:28:27 »
това е несигурна и неполезна работа, за един ден да ама за повече
действието е в това, чевитамин Цто свива кръвоносните съдове, но не е много полезно, защото те другите процеси вече са се случили, а и това за бъбреците е вярно
но за един ден според мен става и то само ако наистина се налага
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
В очакване на празниците :)
«
Отговор #52 -:
юни 01, 2007, 16:59:46 »
Цитат на: fanimira в юни 01, 2007, 10:40:43
Пиеше по 1 опаковка витамин С- цитирам.......малко е множко тая химия, то верно че е витамин, ама ако може с 1 хапче що да се прави с опаковка!!!!!
Не знам защо е пиела по 1 опаковка,явно за да се застрахова
.Аз никога не съм се опитвала да си спра цикъла и затова не знам колко витамин С е нужен за това начинание,тя взимаше по толкова и й спираше без странични ефекти(видими или не).Просто прочетох,че някой се чуди действа ли и ви казах,че действа,защото съм го виждала с очите си.Това е
.
Активен
swet
Новак
«
Отговор #53 -:
февруари 25, 2008, 11:19:32 »
ГАДНО Е НО ВСЕ ПАК НЕ Е БОЛКА ЗА УМИРАНЕ ВЗЕМИ СИ ВИТАМИН С И ВСИЧКО ЩЕ МИНЕ ДОБРЕ
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #54 -:
май 19, 2008, 11:47:40 »
Ние си избираме датата така, че да няма опасност да съм неразположена тогава. Макар че то нищо не се знае, де
И моя понякога има навика да закъснява с няколко дни
Но каквото такова, ще гледам да не ми се помрачи настроението заради това. А хапчета не бих пила за нищо на света, толкова отрови да си вкарам заради единия комфорт един ден, не благодаря
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #55 -:
май 19, 2008, 11:52:39 »
Охх като си спомня и аз бях в цикъл на сватбата!НО аз имам опит и на бала бях така и изобщо на всички важни дни съм неразположена
:angry:Закъсня ми няколко дни за д ами дойде точно деня преди сватбата!!Еми нямах избор трябваше да се примиря!!Това което най-ме притесняваше беше майка ми която през половин час повтаряше "Мишка хайде до тоалетната да ти дам тампон"Понеже тези неща бяха в нея не ги исках в чантата си да ми напомнят за цикъла всеки път щом я отворех!!
Преживява се!В крайна сметка пих си не омазах роклята не ме болеше нищо но пък се лиших от първа брачна нощт
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #56 -:
май 21, 2009, 11:48:08 »
Не видях никъде такава тема, а въпроса вълнува доста от нас.
Момичета, ние като запазвахме дата за сватбата и аз уж смятах цифри и периоди, така че да не съвпадне с кошмарните дни от месеца, но ..... сега нещо се шашкам, че нещо цикълът ми се измества всеки месец с по два-три дни и май ще имам изненада точно на големия ден. Някой от вас да са се консултирали с доктор за хапчета ли, уф и аз не знам, някакъв лек да отложим малко нещата с няколко дни ? И въобще опасни ли са според вас тези медикаменти ?
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #57 -:
май 21, 2009, 11:51:28 »
Има такива хапченца аз съм си взимала като ходим на море почвах да ги пия една семица преди датата и ги пиех до когато исках да ми дойде имаше ефект Е не са полезни естествено ама веднъж на всеки може да се случи
Само че не помня как се казваха понеже не ми ги е исписвал док дадеми ги аптекарката
Но сега с тия рецепти най добре питай док
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #58 -:
май 21, 2009, 11:55:21 »
На всички по-важни дни в живота си съм била в цикъла =]На бала,на сватбата....Какво да се прави-късмет.Не е болка за умиране,дори и не усетих какво се случва покрай вълненията ми.
Консултирай се с лекар преди да решиш да отлагаш или спираш цикъла си.Това води до ред хормонални проблеми
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #59 -:
май 21, 2009, 11:55:34 »
Тsvety, ако взимаш противозачатачни, по принцип (пак зависи какви са ти хапчетата, но по принцип) можеш да продължиш с втората таблетка, без да прекъсваш и това спира цикъла. По принцип се пият 3 седмици и една седмица почивка, но ако ги пиеш 6 седмици няма проблем. Но най-добре говори с твоя гинеколог. Просто я има тази възможност, но той най-добре ще те насочи.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Всички