Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 15:51:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Сватбен дневник
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбен дневник (Прочетена 52787 пъти)
CabuHka
Професор
Отг: Сватбен дневник
«
Отговор #60 -:
декември 19, 2010, 04:13:32 »
Да звучи много добро като идея. Инче и аз имам една тетрадка, където пиша, а на компютъра хиляди снимки и файлове, НО обещавам, че ще си направя нещо подобно и без това подготовката започва след НГ, така че имам време.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #61 -:
декември 19, 2010, 20:09:27 »
Да не говорим, че искам да си съхранявам всички разписки и квитанции в тефтера, че от време на време параноясвам да не ги изгубим
CabuHka
, успокои ме, че не сме единствените, които отлагат подготовката за след НГ...гледам че вие сте седмица след нас
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #62 -:
декември 19, 2010, 21:15:02 »
Дам, а и сватбената агентка така каза, че след като е запазен ресторант, фото, дж и видеозаснемане другото е след НГ. Просто сега няма какво да се прави.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #63 -:
декември 29, 2010, 16:30:58 »
Моят тефтер си остана черен- нещо като черна кутия
. Събрах всичко на дискове, само някои неща са на хартиен носител. Много ми беше удобен органайзера, че хем беше малък, хем има и визитници, хем влиза в чанта. Няма да го подарявам- за да ти е скъпо нещо, трябва сам да си минал по пътя. След време, ако някой има нужда от списъци и координати, ще му го дам
Активен
franzelkata
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #64 -:
януари 06, 2011, 11:05:14 »
на мен милото ми направи един excel, вътре по sheet-ове са подредени всички неща, например един за Булката, един за Младоженеца и т.н вътре се смята бюджет и др. неща
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
«
Отговор #65 -:
февруари 28, 2011, 05:27:30 »
Ние сме направили кобинацията от компютър и дневник. На компютъра е списъка с гостите, снимки (рокли, покани, табелки и всякакви джунджутийки) а в тетрадката записвам какво е запазено, бюджет, какво вече е платено, идеи които са ми дошли спонтанни (например докато чета из форума) и всякакви такива по-малки нещица
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #66 -:
март 01, 2011, 03:50:42 »
Моят дневник е компютърен. Имам папка с квитанциите и разписките само. Иначе и аз съм си направила едно отчетно ексел-файлче. Имам доста уърдовски с всякаква информация. Имам и файлчета с плана за Големия ден
и с план какво трябва да се свърши преди това. Отделно списък с всичко неочходимо. Отделно лист на магазините, които трябва да посетя по-натам. Да не говорим колко снимки имам. Абе някой като види какво количество информация ми е папката със сватбените работи и ми казва, че съм
!
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #67 -:
март 01, 2011, 04:10:53 »
Аз щеше да правя папка... ех добри проекти, добри идеи, ама да има някой да го почне. Иначе хвърчащи листчета, файлове в компютъра, снимки. Но всичко изчиствам периодично, като вече съм се спряла на определено нещо и е капарирано и отметнато - всичко друго се трие /да не би да почна да се чудя, ами ако беше това, а не това което избрахме/.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
март 04, 2011, 23:17:27 »
Като ви чета, изглежда, че аз съм най-скромната откъм писаници и снимки на тема "сватбата" - всъщност имам само един сватбен каталог, в който си държа квитанциите, резервацията на гражданския брак, картончето от църквата и май това е всичко засега. Всички неща, които сме купували или предстои да купуваме и плащаме грижливо ги описвам в един уърдовски файл, в Ексел не ми е толкова удобно да дописвам, задрасквам... Снимки на нещата, които сме накупили, качвам директно в албум в Пикаса, а разни прически, рокли и пр. мятам в една папка само за снимки и ... това е всичко. Направо съм изумена от себе си, толкова да съм скромна
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #69 -:
април 12, 2011, 15:46:51 »
И аз по принцип за сега всичко на компютъра водя. най-вече снимки, идеи, сайтове и т.н..А и от сватбеното изложение насъбрах каталози и брошури, книжката от Пиротска и това е май за сега
Още имам време и тепърва ще се залавям да правя списък на всичко необходимо, за да не забравя нещо накрая
Ааа и мисля също така да си направя и един списък с любими песни, който да дам на DJ-я. Аз дори съм го започнала и го обновявам постепенно като се сетя за някоя готина песен.
«
Последна редакция: април 12, 2011, 15:50:28 от V_e_S_i
»
Активен
Susito
Ентусиаст
Ще ставам госпожа :-)
«
Отговор #70 -:
април 15, 2011, 12:04:02 »
Ох, аз като гледам съм най-разхвърляна
.
Имам един обикновен тефтер, в който уж си записвам всичко. Милото направи една екселска таблица, но нещо не мога да и свикна, пък и винаги трябва да нося лаптоп с мен.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #71 -:
февруари 07, 2012, 16:29:24 »
аз имам един тефтер само с драсканици , планове, кое колко струва и т.н
Отделно в една папка се опитвам да държа на едно място квитанции, касови бележки .решила съм след сватбата да си направя сватбен албум от разходи
- ще налепя в една тетрадка всички касови бележки
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #72 -:
февруари 07, 2012, 16:58:30 »
Аз по принцип не водя тефтери, но с този за сватбата съм много активна, малък от дома за радостни обреди ни го дадоха
Там пиша всичко, програмата, с асовете, запазените вече неща
на кои дати са следващите ни срещи
и в една папка съм сложила всички бележки за платеното капаро
Определено мисля да си ги оставя
Преди да си направя мой тефтер използвах записките и листчетата на моята сестра , за да се ориентираме и много ни помогнаха :0 Дано да съм полезна и на моите приятелки след време
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #73 -:
февруари 07, 2012, 17:23:19 »
Имам си аз сватбен тефтер с най-важните телефони и дати винаги с мен, отделно папка на компютъра със снимки и идеи и естесвено пощата, през която ми минава задължително кореспонденцията с главните действащи лица.
Фотоапарата ми е пълен с неща, които съм гледала и пробвала, но за съжаление не винаги е с мен по време на "находки"
Сега ме подсещате, че е е хубаво да си подисгуря още едно хартиено копие на най важните телефони, което да връча на някой от главните герои в сватбата.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #74 -:
февруари 25, 2012, 18:03:21 »
И аз използвах в началото тефтера на сестра ми от нейната сватба преди две години. После направих мой - с разни идеи, телефони и това което трябва да се направи. После го направих поотделно по месеци, на отделни листи напечатах вс. гости; На едно място си държа в плик всички платени нещица до сега; визитките в портмонето; А на компютрите имам на всеки ( и у нас, и на лаптопа, и при наште стария компютър) по 1-2 папки
с разни идеи
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
Всички